Prijava

http://d2n114696xot9z.cloudfront.net/sites/default/files/articles/10152012_WileECoyote1_article.jpg

Šta je to što si u tvom životu odlučio, uradio, jebao a da posle toga "nije bilo nazad"? Zašto si se opredelio za taj put i ako ne - ko se opredelio za tebe? Da li se kaješ zbog toga? I čije se sad to dete?

Tema gde ćete sa širokim auditorijumom na Vukajlija.com podeliti sudbonosne trenutke i rezolucije u vašim životima. Može i u slici, znam da vas mrzi da živite, kamoli da pišete.

Jedna od mojih "tački bez povratka" bila je kad sam sa 15 godina dobio svoj prvi klavir (pianino, tačnije, to vam je onaj uspravni komad nameštaja iz učionice za muzičko). Mrzeo sam to govno tada, naročito zato što me je keva naterala da idem na jebene privatne časove, ali sam vremenom počeo da provodim sve više i više vremena za njim i, eto, danas je muzika moj poziv.

Druga "tačka" je što sam se oženio. Aj dalje...

Уф, први пут када сам отишао са дедом на стадион да гледам Звезду. Играли смо против Слободе из Тузле и победили са 9:1, а Боровица је дао пет голова. То је било довољно да заволим Црвену звезду, и да та се та љубав временом само увећава. Сећам се и да сам финале КЕШ-а из Барија гледао са екипом из краја у заједничкој просторији зграде у којој сам живео, а памтим и једног друга, иначе Рома, који је сутрадан, дан након што смо освојили Европу дошао у школу и рекао "Мени у животу ништа нису дали, ни ћале, ни кева, већ само Звезда".

И данас сам редован на Маракани, на трибини где заједно са осталим момцима остављам глас и дланове, или у ложи где се искључим из свега другог и потпуно посветим гледању фудбала.

Уф, први пут када сам отишао са дедом на стадион да гледам Звезду. Играли смо против Слободе из Тузле и победили са 9:1, а Боровица је дао пет голова.

отишао са дедом на стадион

Играли смо против Слободе из Тузле

Играли смо

Koju ocenu su delegati dodelili dedi posle utakmice i da li je uspeo da se upise u strelce? xD

E profe, aj ako si iz sveta muzike daj nekih traceva da li je Milan Stankovic opet sa Radom? Sta je sa Cobetom?
Posto je Sandra Afrika?

Bilo je 9:1, naravno da jeste, Papete.

Milan i Rada jesu zajedno, samo kriju jer ne žele da ih zlobni komentari opet udalje jedno od drugog.

Cobe je dobro, malo se ugojio, ima redovite nastupe u Sent-Galenu u diskoteci "Carpe Diem".

A Sandra Afrika? Ne znam, tebra, zaista, nisam u kontaktu s njom još od 2013-te...

PuppetMaster

Posto je Sandra Afrika?

300 evra svrsavanje. I ja sam mislio da je vise, ali nije. Siromasna zemlja jbg.

A koliko Saban uzima kada peva privatno?

Od par hiljada evrića do 10 za celo veče.

Ajmo neku ličnu "tačku bez povratka" zauzvrat ovim informacijama, otvori dušu, čkopi :)

Могао бих да рачунам као најпаметнију одлуку пре десет година да за сва времена отерам ФДУ у пичку материну јер су ми отворено тражили 5 сома евра да останем на списку примљених, али ту ситуацију је прејебала само одлука од пре скоро две године, да такође за сва времена отерам у пичку материну инфо редакцију 92јке.

Мајку ти јебем шта се тамо дешавало у та три месеца, ем што смо 12 сати дневно дрвили око поплава две недеље без дана одмора, без динара надокнаде, ем што ти се диктира у уво шта да причаш, ем што су телевизију тада увелико држали људи којима бих радио страшније ствари од свега онога што набрајају неуротичне кучкарке када неко отрује џумару у Борчи. И понуде ти после целог тог срања уговор где те обавезују да ако, не дај боже, нађеш бољи посао пре раскида уговора ти ЊИМА исплаћујеш сопствену плату јер си "оштетио фирму", а толико си оштетио фирму да ми је бивша риба од јебених ноктију зарађивала понекад и дупло више него ја као репортер. Могао бих о тим срањима са медијима књигу јебену да напишем, "Хронике свакодневног цунамија пролива".

Дао сам отказ на општи шок дебила у окружењу који су вриштали и скичали како "нисам нормалан и како не ценим што имам посао у Србији". А ја прегојена мечка од стреса, кренуо лагано шећер, са 26 тада изгледао у вр' главе као 46 да имам и два развода и четворо деце јеботе бог. Тада сам сам се буквално најтеатралније могуће заклео да макар гладовао, почупао сву косу са главе и побио целу породицу и комшилук од нервног слома, шизофреније и немаштине, никада више нећу радити за вести, и чупао сам косу прилично дуго и помишљао на масакр и тако то али никада нисам зажалио.

Тада сам сам се буквално најтеатралније могуће заклео да макар гладовао, почупао сву косу са главе и побио целу породицу и комшилук од нервног слома, шизофреније и немаштине, никада више нећу радити за вести

Imam par ortaka na RTS-u, ono, kamera, tonac, asistent režije, kojima je takođe dozlogrdilo da rmbače kao majmuni a za fazon 4 din/h, pa su počeli do jaja da se sprdaju na poslu. Što je najgore, niko živ i ne primećuje da li rade dobro ili ne, a otkaz neće još da daju jer i dalje studiraju FDU pa im ovo dođe kao "opravdano odsustvo".

A da - sva trojica imaju povišen šećer, likovi od 25 i kusur godina...

EDIT: Uostalom, znaš ih, brate, bili su nam na rođosu pre par godina...

ja sam tripovao da su the forester i the prof ista osoba

C, braća smo, samo se on prvi registrovao....picxka...

Тамо и можеш да прснеш као човек и да се спрдаш када их има пун курац а норма им је једно снимање дневно. Ја сам их звао "делегација", јер и на најкраћи излазак на терен седају њих седморица у комби, камерман, други камерман, тонац, редитељ, асистент редитеља, репортер, возач, по потреби везиста (кретен са SNG-ем) и ето још неко ако му је досадно :Đ

bili su nam na rođosu pre par godina...

http://memesvault.com/wp-content/uploads/Wat-3d-Gif-12.png

и ето још неко ако му је досадно

RTS nije tačka bez povratka, to je RUPA BEZ DNA. Još, zamisli, zapadne ti snimanje "Žikine Ljutenice"...pa da se ubiješ stativom, jebešmisve!

ххаха па ви кад један другоме кажете брт, то је стварно тачно јер сте брћа

- е брт
- реци брт

(стварно су браћа па могу тако да кажу између себе)

Шоми дај ти неку потресну анегдоту из пакла блокова која је направила од тебе ово што си данас!

jeste vi rodjena braca?