Što nas svi mrze?

1. šta je ova tema toliko zanimljiva? stalno u aktivnim, smara

2. zato sto je mrznja jaca od ljubavi.

3. Ahahah sanitarni

4. Znamo i mi za blank post lololo

5. Rasni je l' si uspeo da saznaš zašto nas svi mrze?

6. Мрзе нас јер су говна неверна! Били су у "браку" са нама, али се нису "удали" како су се надали.

https://www.youtube.com/watch?v=kahWNNPKqR4

7. Mrze nas i vanbračno.

8. Mnogo metafora se ovde vrti oko identiteta, verstva, neverstva, izdaje, braka, muško-ženskih odnosa, homoseksualnosti. Mislim da su korektni muško-ženski (ili muško-muški, ili žensko-ženski, ajd) odnosi veoma bitni za ublažavanje mržnje svih vrsta i za sticanje osećanja sigurnosti i neugroženosti. Rekao bih - vodite ljubav, a ne rat. Al šta kad je to otrcana fraza, a većina naložena na rat ljubav i ne shvata kao davanje i primanje, već kao apsolutnu nadmoć, gospodarenje. Zato će znati šta je rat, znaće šta je nadmoć i gospodarenje (pa sad bili potlačena ili nadmoćna strana), ali ljubav prema drugom ljudskom biću, koje je pod kožom isto kao i oni, stapanje dve duše u jednu - teško, teško. I teško je jednom da shvate koliko je tanka granica između "nas" i "njih". Nažalost, i kod "njih" tako stvari stoje. Mnogo je čovekolikih robota, mnogo polusvesnih australopitekusa, crva, mnogo mrava, termita u betonskim košnicama, mnogo pčela radilica, a najmanje je ljudi, a kad se neki i pojavi, individua, hoće da ga pojedu ovi čovekoliki, u ime košnice, čopora ili nečega već drugog kolektivnog. Budite ljudi, radite šta zahteva vaš čopor, jato, roj, ali ne prelazite preko granice čovečnosti, i ne mrzite.

9. Da te ne poštujem ovoliko koliko te poštujem sad bi slatko prekopirao ovaj post i pokrenuo spem XD

10. Pa spemuj, neće valjda ništa da mi se desi od toga :) Čak je i on malo spem, namenjen nekome, a ko se u njemu nađe, našao se.

11. Ah, kako hoćeš... Ionako se čovek odriče svega što je napisao ovde :) Samo, čekam odgovor jednog člana čopora :)

12. Valdemar kakav post kao da si proglašen za miss Vukajlije, ko bi rek'o da ima toliko ljubavi u tebi za nekog lika koji mi je pretio da će me ubiti sekirom, lolololo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.