Prijava

Све је то лепо у теорији, док не попијете превише коктела па цирка крене да ради своје и поведете причу о лепо упакованим истинама па расправа заврши разбијеним аркадама поломљеним кафанским инвентаром а ко зна можда севне и оштрица ножа па случај свој епилиг добије на окружном кривичном. Тако је и Југа пропала кад се марва најела и напила. Поређења су ти благоречено идиотска, јер мачке и пси су две различите врсте а чојек је чојек ма које вере ил народности био, поготово што је овде реч о Србима овим и оним, па су разлике још и мање. О томе како је упакована истина говно у целофану излишно је говорити јер је реч о шали на стецанов конто и само је буква_листа попут тебе може употребити као контра аргумент у расправи и у њој изнаћи какву такву вредност као дефанзивног оружја. И немој ми ту лапрдати превише и представљати се као некакав сенсеи и лајф коуч јер благе везе са животом немаш нити си по било чему изнад мене а могу ти рећи и од огромне већине људи одавде

Granjka
Стевчо, питао бих те да ли би ти имао тако толерантан став да су ти клинца или неког рођака Шуптари разнели у Нишекспресу само зато што су Срби?

Ево и овај почиње са "неким рођаком"
Саће и расни да се јави како су му у рату убијени "неки рођаци" и вејв како је јебо "неку мајку"

stevca pomogo sipcu,sipac mu dao limenku albanske kole.
siptari su ok.

Ево ти нешто вредно а лепо упаковано колико да те разуверим папане
http://www-tc.pbs.org/wgbh/roadshow/archive/images/wa200302A12_00.jpg

Не умеш ти изаћи ван оквира и размишљати без генерализације. Тужно јако тужно

Мачак, поређења су управо таква да би ти могао да их схватиш. Не тражи кавгу, нисам расположен за исту.

Не, Југа се распала када је марва остала без ића и пића па су се по`ватали за вратове. Питај своје старије, ја сам ипак сведок тог времена па знам.

За тебе сам чика, а то што ми ти можеш рећи ми само подиже јајце за милиметар више, колико да снизи тренутну температуру.

Де, не једи се, ово је Вукајлија и ово је генерална тема која гласи "Зашто нас сви мрзе?". Ето, пробај одатле да схватиш нешто о генерализацији. То је тема. Тема је то. Укључи се или се нервирај.

ПС. Јел ти ово нека јефтина бижутерија коју си Цигоши дрпили из неке честите српске куће?

Ти си од оних контраша што ће се пре бацити под воз него сложити са било киме па макар и тај неко и био у праву и говорио оно што и контраш мисли. Ма истресај се ти овде до миле воље, нико ти не брани, јер другде и не смеш јер контрашка сорта је у топ 3 џакова за боксање где год да опусти своја малена мудашца канцеларијског пацовчића. Фино сам се поиграо са тобом а сада ћу те појести!

Mačak, ali ja i jesam otvoreni fašista, to zna bar pola ovog sajta.
Rasni, jesi odlučio da bežiš u Vojvodinu ili Sloveniju, kom delu rodbine ćeš se prikloniti?

A treba vam i vazduh ukinuti dok ne naucite da se ponasate. TOLIKO!

1:0 за Цара. Лепо је што признајеш, многи нису ни на тај корак спремни него возају неке сасвим другачије причице док их властито понашање одаје очигледно до те мере да фали још једино данаватар метну сикирицу златним класјем панонским украшену нако наоколо укруг ко и наша маршрута задњих фртаљ века

Samo nek se Vojvodina oslobodi i dođoši proteraju, pa nek' stavlja kom šta drago na vrata

Мачак, јел ти сада лакше када си то све избацио из себе?

Фино сам се поиграо са тобом а сада ћу те појести!

Хахаххахахахах! Која хомопедерска изјава. А како ћеш то тачно урадити? И шта ћеш ми тачно појести? И на који начин? Опиши ми.

Цар си, канцеларијског ми сира, цар си.

Niko nas generalno ne mrzi osim najblizih komsija tipa hrvatska, kosovo i tako to, i to ne svi otuda i ne konkretno ljude nego ideju, ko sto pojedini iz srbije mrze
hrvate...

Niko nas i ne voli. Samo interes radi medju nacijama.

Ма да. 99% света не може убости ни континент на коме се нслазимо