ABA FANTAZI 17/18
  • Anarchyst

Liga pocinje u petak, pa ko hoce da se zajebava s ovim, imaju i nagrade nekakve

http://fantasy.aba-liga.com/

ko hoce u privatnu ligu nek se javi

• L@ki

IN кад се рег и направим

• Anarchyst

Cijene igraca djeluju koliko toliko korektne, sedmicna nagrada lopta i ulaznice za koji zelis tim za sledece dve tekme

• Митке

Можда и ја будем саставио тим, мада појма немам ко је од играча у којој екипи и какав статус има.

• ps

Ja cu takodje vrv sastaviti neki tim al cu piciti sa njim do kraja sezone, sanse nema da pratim neke mulaomerovice iz zrinjskog kakva im je statistika

• александаркг

Ma daj bre aba liga, to je liga koju do kraja prate samo cedevita, zvezda, stevan i mlatoni xd

Tako je i prošle godine bilo pa se svelo na dva-tri aktivna igrača

• александаркг

Mada sam iskreno pomislio da igram jer ne znam u kojoj meri će usrati EL fantazi, a s druge strane što kaže ps, mulaomerovići, đoko šalići i žige dimeci, pa šta mi to treba u životu.

I ni ove godine nemam gde da pratim aba ligu, tako da sumnjam baš

Mada sve to što ima malu konkurenciju i kakve takve nagrade je primamljivo, šta znam

• Стеван

Napraviću tim verovatno, da pokušam u prva 3-4 kola da uzmem loptu. Ne verujem da ću izgurati celu sezonu.

• ps

Koje su nagrade? Jel ima neka ono bas solidno dobra pa da napravimo jedan tim u kojima ce trust mozgova najboljih fantazera da odere sve? Coa stop, somi stop

• Sale d snajperist

ps nagrade su ti
    Po rundama: Basketaska lopta i dve karte za jednu tekmu u dva sledeca kola

Pobednik sezone: Bice gost ABA lige na polufinalu ili finalu (Ukljuceno nocenje u hotelu i karte za tekmu) dobice neki trofej i paket ABA sponzora

2. i 3. mesto za sezonu dobijaju trofej i paket sponzora

4. i 5. mesto dobijaju paket sponzora

• S

Bice gost kod Tegija loolo

• Стеван

Ovo s loptom kao nedeljnom mi je gotivno, a ova glavna nagrada je sranje. Jedan meč i jedno noćenje, jadno deluje

• Sale d snajperist

Realno lopta je najjaca nagrada
    Ovo neki trofeji i ostalo sranje obicno

• Марко 

мрзи ме да се региструјем иначе бих и у овоме био први

• ps

A ko su sponzori koji moj haha

Hmmmm ajmo se borit za loptu pitacu jel moze sa autogramom borisa bakica ili marinovica simbola aba lige ako osvojim

• Стеван

Samo Čeda Vitkovac

• Sale d snajperist

Kia, peak i spalding.
    Kontam da dobijes jelkicu za kola, dres i carape

• Стеван

Spalding opet lopta cenim haha

• Sale d snajperist

Pa da, pise tamo
    Nego engleski bem ih usta