Prijava

Posle sviranog jedanaestarca u FA kupu, nas Mitro se malo unervozio pa je napenalio sudiju. Prete mu debela suspenzija a i novcana kaznica. Penal je inace potvrdjen VARom.

Sastavite Mitrovo izvinjenje za tviter, instagram i fejzvuk.

48 sati fore od izbacivanja ove teme, tad krece glasanje i najbolji sastav biva prosledjen Mitru

Dear Fans and Supporters,

I want to take this opportunity to apologize for my behavior on the field during our last game. I know that I let my emotions get the best of me, and I am truly sorry for any disrespect or harm that I caused to the referee and to the sport.

As a striker, I'm used to facing tough challenges on the field. When the penalty shot was called, I felt like it was an unfair decision, and I let my frustration get the better of me. But that's no excuse for my actions, and I know that I need to do better in the future.

I take full responsibility for my behavior and the consequences that come with it. I understand that my actions can have a big impact on the team and the fans, and I promise to work on controlling my emotions and respecting the decisions of the referees.

I'm passionate about this game, and I know that I have a responsibility to represent it in the best possible way. I will take the necessary steps to learn from this experience and make sure that something like this never happens again.

I want to thank my fans and supporters for standing by me during this difficult time. I know that I have a lot of work to do to regain your trust and respect, and I promise to do everything in my power to make that happen.

Thank you for your understanding and support.

Sincerely,

Aleksandar "Mitrogol" Mitrovic

ЧетГПТ закључао тему лоол

Mitrovo izvinjenje za tviter, instagram i fejzvuk:

Sudijo jebem li ti mater u pitchku onu smrdljivu da sam te bar napitchkarao pa da me dash crveni a nisam te ni pipnuo a ti seres kao voz da te udarijo stoko gomnjiva sta sad oces 9 meca susperziju da dobijem zbog tebe a? pa ima da ti nadjem sve zivo i mrtvo da ti jebem sestru u pitchku da nikad vise ne izadjes na teren
Mene navijaci vole a ti si peder jedan smrdljivi u crno cu da te ostavim debilu
zabole me sto ce da me kazne, nista ovi papkari novinarski nisu bolji od tebe i njih nataknem na ovu grobarsku kitu moju, najvise mi krivo sto ti nisam razbio pitchku pa placi posle do sutra... govno cigansko...

Po Šte No

Poslao sam mu oba pa nek bira

Mitrogol ima osam utakmica da razmisli je li pametno gurkati sudiju

Jednu kao već odslužio. Malo ga i preterali baš da im se nakarandišem keve one drakonske ako ćemo iskreno. Da je neki Harikejn uradio tako nešto verovatno ni jednu tekmu ne bi propustio ali jebiga tako je to kad si pripadnik naroda nebeskoga.

Jbg de će pustiti da ih srbo maltretira. Šta je iduće, crnci da ih pljuju?

true sig

ali covek bi pomislio da je i taj mitrovic sazreo i kao covek ali jok, zato ce vazda igrati po fulamima

Bukv neće prismrditi klubu u vrhu tabele, ne jer nume, jer ume, nego što je glupo govedo.

Mitrogol ima osam utakmica da razmisli je li pametno gurkati sudiju

https://vukajlija.com/forum/teme/76349-sastav-izvinjenje-a-mitrovica-za-pretnju-sudiji-u-fa-kupu?strana=1#post_4157032

Dosta blizu bio Pepsi…možda ga treba vrbovati za sporcku prognozu.

Politički je nekorjektno pozivati na vrbovanje averejdž Srbina, kada je prisustan netko iz susjedstva.

Inače, čuh da ima šansu da dogura i jače od 8 mečeva.