Sta bi ste radili ako bi ste imali kalasnjikov?

1. Hahah slusaj sad ovog, pa erdevik je u vojvodini kakva fejlina brateeee

2. Skletore daj fiskalni od tog plejera necemo ovako prljavo da igramo

3. Hahah a dobro nije losa fora nego ti to dje je kamenofil reko cc znam te caro prevaro

4. Cus fora, ni manje ni vise reko da je skeletorov cale muno rekorder od izbeglih rvata

Jos u erdeviku koji rata nije video

5. el bi pala bana na reditu za ovo jeli plidu

6. A ako nista bio bi gadno izminusiran

7. Moro sam i ja kucat taj erdevik mislio sam da je u rvackoj, znam da je erdut na samoj granici i tamo bili arkanovci am i right caro ?

8. Dal je bio ćale od analnog ili od loksija to sad nije bitno lolo

9. Inače video je bio neotpakovan, fabrika. Lično sam ga unboxovao

10. Jeste takoe za erdut, erdevik vrv bila regular baza za vukovar i taj deo

11. Vrv je to bila neka pomoc od crvenog krsta donacija iz japana nema druge

12. Eto vidis, nasi podmicivali vojsku nije teo niko u rat bez video plejera i cigara

13. Švercerovala se roba tada no limit

14. Pucato je na trampa opet ovaj put iz kalaša. Ni da ga takne, a glownigger uhapšen sude mu šatro

15. Ako bih imao kalasa ne bih pucao na trampa

16. kalas iz svecofora

17. Da imam kalaš kod sebe, otišao bi na obližnje strelište i tu upoređivao jačinu kalaša sa Desert Eagle-om pucajući u balistički gel.

18. pretio im da ne uvode vojni rok već da oprave jebenu česmovaču u zaječaru.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.