Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. Зомбиленд, ахахаххаха, то је то.
    Додаће они једно 50к фантома, не сумњам.

2. u brate to je trodnevni skup, eno stigao vec veceras vucela iz Tirane, doduse sve ce da potraje sutra u par sati ali nazovimo to festom od tri dana

3. Ма де три дана, па неће у шаторима да ноће ови што су дошли из даљине?!
    А вуле одлично наместио ту му Тирана, добро одрађено.

4. Можда ће их возати од Ниша до њиховог коначишта, нека, и треба.

5. pajsad ovo

Blokada PMF Novi Sad

Danas su učenici srpske gimnazije u Budimpešti izašli na 16 minuta tišine i izrazili protivljenje poseti ministra osvete Dejana Vuka Stankovića njihovoj gimnaziji. Poseta je otkazana. Ne možemo opisati koliko smo ponosni na vas, vašu hrabrost, čast i dostojanstvo.
    Naklon do poda!

6. Nema nikog u centru Niša, kao kuga da je ili policiski čas juče. Danas će da dovedu govna autobusima. Ovaj pacov gde je odseo ne znam.

7. A vidim sleteo na aerodrom vraćajući se iz bratske Šiptarije. Znači opet je u hotelu Nais, neće ovde na legalo, nije naplatnu rampu prešao.

8. Malo je reći da mi je milo što su ih ogradili i što će da ih zatvore kao stoku u tor, da nema bežanja dok im Gospodar ne završi.
    Samo ni to im neće pomoći da se opamete.

9. Petorica ili šestorica maskiranih prebili momka sinoć u Valjevu, to je vest. Ne vredi, moraju da krenu odmazde, jako i bez milosti. Svim sredstvima bukvalno. Detektovanje, izvlačenje iz kuća, prebijanje na ulici za primer ostalima, nema druge.

10. Ајде Мистер Доктро Ноа ако си из Наиса извештавај мало са терена, и линкујте ако крене неки лајв.

11. Добро Мелк, пребили, због?

12. Zbog što ide na proteste, išao je i peške negde sa klincima itd. Sad u selu dvojica došli na parkiralište i - odustali, nisu teli da idu u ćacilend sa ostatkom govana.

13. Аха, јасно, ко Геѕѕtapo нас лове по улицама, носите калаше и убијте говна криминална.

14. čekam i ja da navatam neki prenos. neću idem tamo, da me prebroji tačkasti softver :D

15. čekam kontra miting popodne

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.