PUŠI KURAC ACO ŠIPTARE - ACO ŠIPTARE - ACO ŠIPTARE

1. jedini covek kome od sveg srca zelim da umre

2. evo kako se žake ćacalović lepo druyi sa precedikovom savetnicom koja izmišlja lažne vesti kako bi letovala tri meseca na svetom stefanu

https://pbs.twimg.com/media/FbZyCvOWQAYIpLH?format=jpg&name=medium

3. jedini covek kome od sveg srca zelim da umre

Ne bi bilo zgorega suzdržati se od izjavljivanja ovakvih stvari, ko zna hoće li neka budala ovo vidjeti, pa da sebi navučeš ozbiljne probleme na vrat.

4. hahaha znao sam da ce jovor okaciti žvalagurskog lol

5. A i ovom blistavom sajtu, naravno.

6. Ne bi bilo zgorega suzdržati se od izjavljivanja ovakvih stvari, ko zna hoće li neka budala ovo vidjeti, pa da sebi navučeš ozbiljne probleme na vrat.

realno, evo laba nema već 10min ko zna sta se desava

7. ja ako pocnem da kunem online crno mu se pise..a znam malo i vlaske magije..malagurski je nas dzordz orvel.

8. Добар Малагурски.
    Ено обустављен превоз Бг за Нс због дојаве о бомби аххаахахахХ

9. Pospani voz za harkov gomelj lenjingrad

10. ukinuo i prevoz iz kikinde tri maike mu iebem al idemo sutra neas tu sta

11. jedini covek kome od sveg srca zelim da umre

Ja mu baš želim dug život.. u zatvoru. Da svakog dana sanja sve one ljude koje je zakopao ili oterao.

12. NISAM NISAM
    NISAM
    ČIKO JA
    ESENESOVAC
    NEOBRAZOVAN

13. pa kae kraj je kad mi kaemo da je kraj tri siptarske mame mu jebem

14. Pepsi78-uslovi u zatvoru da budu kao u onom CECOT u salvadoru.mada ne bi ja to hranio trosak je to.kinezi su najpametniji sto se tih stvari tice

15. vcrs ni koks ni kurve ne pomazu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.