ACO ŠĆIPTARE

1. Есе враћамо у монархију, ДА!

2. pionirski park da vrati ime u dvorski a ćacilend da se seli u kuću smrada gde i pripada ideološki

3. i kralj tu po parku da rani golubove svaki dan da mogu ljudi da se slikaju sa njim tako da bude

4. dvorski a ćacilend da se seli u kuću smrada gde i pripada ideološki

+++

5. Краљ да се се озваничи и да нам процвета!

6. hehe jopet blokadice kojekuda milinica

7. Žvalavi je u baš rekordnom roku prevalio put od "Uništiću vas u celom svetu" do "Bulju mi razvaljuju jedna žena, vozač autobusa i bivši košarkaš". Inače u ŠA blokiran most, vidim i na još gomilu mesta blokade, lepo nema šta.

8. Štimela Če Gevara

9. sutra će ćacilend biti dupke pun, predosjećam...

10. zanimjivo je ovo, upetljala se opozicija danas kmecala tu kojesta ova hrka odjebala mariniku posteno kako dolikuje da se jedina rumunka koja priznaje kosovo odjebe, žvalibaba ne koristi provokatore kao bekgraund da policija intervenice i rastera ovo, a i broj pandura je besmislen u sustini bukv desetkovano.

Kuva se obojena kuvaju se izbori. Strimuje se kojekuda jevrope osudjuju.

11. sutra da neki nezavisni studenti i narod uzmu izbore javio bi se brisel i ukino ih sa objasnjenjem upliva malignog ruskog uticaja

tezak je ćivot u koloniji, istovremeno ratuješ sa više neprijatelja kako unutrašnjih tako spoljnih + korisni idioti sa svih strana

12. malopre mi se zali komsija sto mora da ide na miting u bg, zapretili mu otkazom, a lik ima skolu, dobio posao regularno, nije clan stranke..ucenjivanje i stranacko zaposljavanje je glavni problem, siptar je nadmasio i tita sa tim..gledam video gde dijana hrka nesto prica kako joj iz nekog klana momci duguju uslugu..

13. hahah slusaj laba

zali komsija sto mora da ide na miting u bg, zapretili mu otkazom, a lik ima skolu, dobio posao regularno, nije clan stranke

istina je da je ovom diploma upitna, da je posao dobio preko veze a isto tako da glasa za sns ili bilo koga drugog po direktivi al neće prizna

lepo te jebe komsa, nego labe reci mi zasto tebe niko ne tera na miting i ne ucenjuje?

14. nema nista gluplje nego zaliti ljude koji primaju plate sa budzeta i kmeče jer ih jebe žvala

uuuu jadni moraju da slušaju žvalavog. Pa idi radi nešto na realnom tržištu a ne u ćacilendu tri mame ti jebem. Koliko ljudi je otislo iz zemlje zbog ovakvih. Zvali su te studenti na generalni štrajk ali tada nije bilo frka bitno da kaplje i da se parazitira. Ta govna su omogućila i održavaju sve ovo a random narod treba da saoseća jer su govna.

15. jos na to sve će dobije 50 jura, sendvič i besplatnu muziku pod pandurskom zaštitom da se rugao normalnom narodu

paćeništvo u levelu isusa treba to razumeti

16. ma znam da je takva vecina ali ovaj lik nema kupljenu diplomu, radi u bolnici.svi iz drzavnih sluzbi moraju da idu, ali naravno 90% njih i jesu paraziti.ustvari da u pravu si, ovakvi kao moj komso su statisticka greska..mngo mali procenat..ako se nastavi sa tim stvarima posle siptara to ce da znaci da bukvalno nista nismo uradili

17. varas se labe, ima dosta ljudi u drzavnoj sluzbi koji su redovni na protestima. Ovi turiraju svoje direktno jer duguju neku uslugu.

Znači ne pričam o čistačicama i kafe kuvaricama. Ako nisu u stanju da kažu ne onda su protivnici svoje dece zarad sitnog benefita.

18. A mnogi retardi i dalje vide u ovome priliku ako budu lojalni, ali pred komšijama treba sloziti neku tugaljivu pricu jer valja se biti žrtveno jare i žvalina pudlica sistema

ustaše su ovako opravdavale lojanost hitleru, znas kmeee ubili bi me ja sam morao znooooos onda bacali cvece pred tenkove. Ista ravan isto bi se ponasali da hitler dodje sutra ponovo. prodo bi te takav za saku govana

19. to je to, covek ne moze da radi tamo ako ne podrzava vucica, korumpirao je bukvalno svakog koga je mogao.samo kazem ako sledeca vlast to ne prekine nemamo cemu da se nadamo.

20. aposlutno, međutim mora da bude neki bamper jer nemoš 50% stanovništva oterati u kurac. Al bar ga trebas disciplinovati da nema mogucnost da vise radi takve stvari a naokolo kmeči kako se mora. I da zna sta ce da bude za isto ponasanje u perspektivi.

Mesto da smo olos oterali napolje da čisti švabama guzicu mi oterali naše najbolje da rade to isto da bi ovi parazitirali

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.