al žunjara ozbiljno kenja, do pre lapo sata bio u fazonu picke smo niko ne sme na ćacilend, sad jede govna kako treba biti miran da se ne provocira policija jer ce razjebati skup
Nego, kako im je uspjelo da se ne uvuku njihovi i krenu praviti njasra, pa da ih brzo i efikasno razmontiraju kao i prijašnje proteste? Bi li se to sad moglo desiti?
lol
djilas i marinka nemaju sta da kazu, ne zanima ih,..
mozda su se uvredili jer ih studenti nazivaju kontrolisanom opozicijom pa im lepse ovako kao do sad
Jel idemo u BG sad svi ili?
moram nabavim ovu baterku ko žunjara što ima
sa temua je uzeo, ozbiljna stvar
Ili.
Svima nam se smeši
Dalibor Koveši
Ko rebus me reši
Dalibor Koveši
Kad Dalibor siđe sa Laure možda se nešto i desi u zemlji Serbiji...
Ovo kreće izgl. Konačno, da obavimo već jednom.
Kreće naravno, Hrka je tu do daljnjeg. Mogu samo da je odnesu... al moguće da je dobila zaštitu da žvalojzije ne sme prdne.
U koloniji vlast menja onaj ko je i postavlja. A može i da se omakne daće bog
sta je sa MI jel su glas naroda il nisu
Je l' ima neki link, strim? Dajte da i ja budem u toku (dozvoliću rimu samo ovaj put).
sve što nema kapacitet za studentsku listu nema šta da traži na sledećim izborima, tuyan sam sto ni moj nektor nije dobrodosao na tu lajnu
evo ti kabadahijaš
https://www.youtube.com/watch?v=bLn8KmEJ2FM
Aha, zafaljujem.
al žunjara ozbiljno kenja, do pre lapo sata bio u fazonu picke smo niko ne sme na ćacilend, sad jede govna kako treba biti miran da se ne provocira policija jer ce razjebati skup
vrhunski tenkre
Malo li ih je. Šta je ovaj izveo sve i jednog policajca?
lol, u muriji zaposleno 50k, od toga uličara 70-80% sig
Nego, kako im je uspjelo da se ne uvuku njihovi i krenu praviti njasra, pa da ih brzo i efikasno razmontiraju kao i prijašnje proteste? Bi li se to sad moglo desiti?
pristojna mjuza prži iz ćacilenda, ptico moja bijeli labude