ŽVALIBABO ŠIPTARČINO STARA

1. toko serija pogledo coek a ne razume zašto serija ima puno epizoda

2. kuva šiptar sranje

3. tad je murija radila za režim sad radi za nato pakt

4. lol pas iz ćacilenda prečo kod naših. Kerovi su u ćacilendu i dalje.

5. Mali Alek i dalje čačka uši šiptarskim kornetom.

6. poapsio šiptar desetine studenata

7. Žvala pumpa najjače od početka. Doveo narodu sav kriminal, žgadiju i sve iz službi što ne valja na jedno mesto, u fazonu - dovukao vam ja sve na izvolte, vi samo rešite. I ljudi neće. I ne bude žvali teško opet ih dovuče, pa opet, silnu lovu potroši na sve to i narod opet ništa, stoji bleji. Pa kako čovek da ne odlepi?

8. objašnjavao lane gutovic to davni dana, kaze moras da budes jako oprezan kad čupaš tog crva jer ako naglo povučeš prepolovićeš ga i on ostaje da parazitira

https://www.facebook.com/24min/videos/lane-gutovi%C4%87-i-debeli-crv/1629438763822630/?locale=sr_RS

9. neki kazu da je onaj hrkin nastup odvratan, neprimeren i da se ne razlikuju od onih iz cacilenda.jel se vi slazete sa tim?ja ne bas, masa mora da se podigne, sad je ona u glavnom fokusu, pruza se podrska zeni koja strajkuje gladju i trazi pravdu, realno gledano studenti nista ne grese u tome.po ceo dan su napolju, tresti im ona muzika nije onda cudo sto deluje kao da su se malo spustili na caci nivo.a i mi koji smo ugladjeni, nacitani itd bi psovali kao kocijasi tamo, jer ipak je siptar u pitanju..nju je ponela masa, sad vrv oseca da je najbitnija osoba ali ipak kad se sve uzme u obzir od majke koja je izgubila dete ne bi ocekivao takvo ponasanje..

10. sve rade da hrku naprave lujkom i plaćenikom, stvar ide dotle da kojekakvi drugosrbi pričaju da radi za udbu i dezavuiše proteste

11. da. iskopali su i neki njen prvi intervju gde je rekla da ne krivi vucica, nije vucic gradio to..kakve su to igre ljudi moji.sto reko her zika ne zna se ko koga jebe..neverovatno.pa ono sam basculovim..meni je iskreno sve cudno, pazi ovo hrvati imaju problem sa plenkovicem jer dozvoljava srbima da budu cetnici, nesto u tom fazonu.musliman pored trampa osvoijo NY tu odma krenule podele, kod nas podele da ne pricam, bukvalno svuda..

12. za te sto jedu govna oko sluzbovanja kad ih pitas a ko to ne radi za sluzbu ostanu bez odgovora

ovi drugosrbijanski majmuni su skloni i za studente da kazu da su db. Svi su za db ceo narod bukv samo marinika i zeleno levi kurac nisu lol

13. i milos jovanovic, taj ne radi za žvalu nema šanse bulg konfirmovo na izborima

14. pa mislim, da je sluzba spremila studente za ovo i to odma posle pada nadstresnice, to ne bi mogle da izvedu americka i engleska zajedno..sad oni pokusavaju da uvale studentima nekog ali koliko vidim ovi su sve odjebali

15. zajebali su se i oko hrke jer je laka meta za ove sorošidne majmune

bagra računa da sve i uvek može da se kupi. Ne može jbg. Uvek ima nekih tamo tvrdoglavih majmuna.

16. onog oca sto je umro skoro su kupili, hrka jeste samo uz studente.dal ti ljudi imaju neke planove, sta ce da rade, videcemo.
    poslusaj ovog
    https://www.youtube.com/watch?v=DBZjIffIpjg&t=4136s

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.