Povratak osnovama - moj izazov da pročitam top 40 definicija top 100 autora - 40x100 = 4000 definicija

1. /rankstats

Šmole bre pa razgovaraš sa autorom koji je 500 puta više definicija napisao

2. Stvarno ovaj Smoklja neam reci kako se usudio

3. Шмокља се излогово за сва времена после овог шука

4. Šmole bre pa razgovaraš sa autorom koji je 500 puta više definicija napisao

Nije sve u kvantitetu, ja sam definisao sve i svašta, bez filtera.
    Nije poenta poređenje sa mnom, nego što sere po definicijama, na sajtu koji je posvećen definicijama. Što si došao ovdje ako su ti definicije sranje?
    Da je bar neki Džoni Štulić među definidžijama, pa da kažem ima osnova za nadmenost.

5. Гласачко право да се ограничи само на оне који имају 10+ дефки

6. aj daj recte mi bar da smoklja ima neki drugi nalog preko kojeg jeo govna ovde, spamovo nesto piso makar neke fejkare bilo sta

7. Шмокља осто го кад су обрисали реакције и постере

8. nikada ovaj sait nije bio lepo mesto za visual artiste

9. što da ne serem po definishima jovore dal me treba boli kurac

10. kakav lik ovaj jovor vrv sad kuva 5-6 virsli i planira da pojede sa 10ak jaja od vaskrsa sto ostalo + kilo leba dok zeljni narod saita ceka svoje ocene

11. Dobro Šmoklja nisam bio dovoljno u toku, šta izgleda si bio dobar u posterima, reakcijama?
    Lijepo je to i trebalo je i to možda ostati, jer bili su posteri baš popularni i dijelili su se svugdje. Razumijem da je kaizen htio da se vrati osnovama (kao i ja sa ovom temom), ali npr. mogao je prosto izdvojiti reakcije i postere ako je već htio da ovdje budu samo definicije, i kopirati ih na neki drugi zaseban sajt. Bukvalno je mogao podijeliti vukajliju na dva sajta.

Ali uglavnom bez obzira šta ti bolje ide, glup ti je nastup. Mogu i ja reći posteri su sranje, reakcije su sranje... i šta imam od toga. Bezze.

12. Šmoklja nisam bio dovoljno u toku, šta izgleda si bio dobar u posterima, reakcijama?

https://media.tenor.com/XpRVuVoWi5YAAAAM/haha.gif

13. Dobro Šmoklja nisam bio dovoljno u toku, šta izgleda si bio dobar u posterima, reakcijama?

ovo ne menja nista bukv

sine, visis na nekom definicija saitu imas dve defke a nesto si fazon posterisao i dodjes pisas po defkama.

De to ima.

14. Inače ima taj arogantni nastup, uz to lakonski. Misli da je faca ako nešto šukne u dve riječi.
    Samo mislim da je neki kompleks u pitanju i privlačenje pažnje. Ili ako nije to, onda možda generalno misli da je sve sranje, pa tako i definicije, vjerovatno sve tako posmatra, ili većinu stvari.

15. što ja ne bih imao pravo da iskažem svoje mišljenje da je sam koncept definishionsa sranje ne kontam, niti te teram da imaš isto mišljenje nit ništa, šta vas uče tamo u toj bezbednosno informativnoj agenciji, samo stroga cenzura šta

16. Мораш имати 10+ дефиниција да би исказао мишљење јбг

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.