Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
hahahhah
"Gde uzori su lopovi, dileri, pevačice
Klinke ne porastu, a već su postale jebačice"
Welcome to Srbija - Beogradski sindikat
Ne znam kako ovo da napisem, a da ne ispadnem sovinista ili zenomrzac. Prica ide ovako...
Sinoc u izlazku 4 drugara i ja, sve momci u kasnim dvadesetim, ranim tridesetim, nijedan nema ni zenu ni devojku. Svi smo zaposleni, posteni, radni, vredni, sto bi se reklo momci kao jabuke :D, subota nam je jedini dan kad svi mozemo da se okupimo i mozda nekog novog i upoznamo. Sto do naseg 3 devojke same, nasih godina. Mi smo njih smeknuli ali ajde vece je tek pocelo, tek smo dosli. Nedugo zatim, posto je bila ziva svirka, gitarista koji sigurno ima preko 45 godina, stariji, duga kosa, objektivno nista posebno, mator covek bre, okrene gitaru ka tim devojkama. Jedna od njih ni 5 ni 6 nego pocne da otkopcava kosulju i krene da mu pokazuje dekolte, jos se sve kikoce, kao neprijatno joj, a ostale dve drugarice brze bolje uzele telefone da sve to snime/slikaju... Mi zgranuti, stepen odbojnosti prema tim devojkama koji se pojavio kod mene, a siguran sam i kod ostalih drugara, je neopisiv. Jel treba neko od nas posle toga da pridje tim devojkama, trazi broj telefona i slicno?
Tu nije bio kraj, trojica drugara su iza ponoci otisli kuci, a drugar i ja promenili lokal. U tom drugom lokalu, koji je bio krcat, pridjem devojkama za sankom jer jedino je tu bilo mesta taman za nas dvojicu, najpristojnije sto mogu pitam da li bi mogli nas dvojica samo da stavimo pica i stanemo malo sa strane. Vrlo neprijatno i odbojno sam dobio - ne. Ne znaci ne i samo smo se okrenuli. Posle smo otisli kuci.
Ne znam koliko ce neko razumeti sta sam zapravo hteo da kazem ali mnogo je dublje, jer sve pocinje iz tog nekog prvog kontakta, a cudimo se sto nas je sve manje. Muskarcu da izgradi porodicu treba zena, a za zenu je potreban kontakt/upoznavanje, a kako da ostvarim kontakt kad se sve ponasate kao kuravele na ovaj ili onaj nacin?
Fuj prljavi starkelja od 45 godina, kako li lapot izbegava da mi je znati
esu ovo top postovi sa redita odakle ovo ide
петар божовић то онај што рекламира клаџу и дели ваучере од невероватних 1000 динара
жао ми је царе за ову причу горе јеби га излазак је излазак најјаче је упознавати цупике у неком заједничком друштву типа твој ортак има девојку каже њој е овај ми је другар она каже па добро ае упознај нас ви се упознате и онда крене ширење друштва са њеним другарицама и то ти је песма
А и не знам где живиш београд нови сад претпостављам таква је култура то су мегалополиси много различитих менталитета из различитих градова и села и делова србије ту дође чак и из друге државе
Droga nasilje pare kurve
KURAC PICKA GOVNO SISA
Gde je i sta radi Pajo Dacak
Pa kaze
:D
аххаха
е ај овде нека неко копипејстује онау изјаву матије бећковића да је српском језику довољно две речи а то су СУПЕР и ЈЕБОТЕ има на неком профилу од неког аутора ал не могу нађем
Mala uvodna priča; kada sam prvi put počeo da vodim seks, istraživao sam načine da budem bolji jer sam bio malo ukočen i uglavnom nisam imao pojma šta radim. Pročitao sam na internetu da možete puštati muziku i uskladiti ritam kako biste postigli bolji učinak.
Tražio sam ljubavne pesme i počeo polako da pravim listu pesama u kojoj mi je bilo lako da uskladim ritam. Na mojoj listi pesama ima nekoliko pesama. Međutim, postoji jedna posebno pesma, koja mi je zapravo omiljena, koju moja devojka mrzi i kaže da je u velikoj meri odbija. Ne razumem zašto joj je trebalo dve godine da mi kaže da mrzi tu pesmu, to je dobra pesma za vođenje ljubavi sa dobrim ritmom. Osećam da sam zajebao to što sam je možda ranije mogao pitati da li joj se sviđa lista pesama ili bilo koja pesma koju bi želela da doda/promeni. Ali držati to dve godine misleći da je naš seksualni život sjajan, dok u njenim očima, zapravo je upropastila moja muzika. Njeno mišljenje napravilo je čitavu situaciju neprijatnom i ja sam pomalo iznerviran.
Uglavnom, puštao sam ovu melodiju svaki put, tako da ukupan broj puta kad ona mora da nije uživala u njoj, a ja sam mislio da je potpuno suprotno je ogromna. Dosadno, ali i sramotno na neki način.
Da ne spominjem moje prethodne partnerke, međutim one se nikada nisu žalile na pesmu, pa je možda samo ona? To je sjebalo vezu jer je seks sada nezgodan. Pre neki dan smo imali seks bez muzike, ali ja sam i dalje turio uz melodiju koja mi je svirala u glavi. Ona je to prepoznala i zamolila me da prestanem.
Mislio sam da je ova pesma savršena i uvek sam gurao uz melodiju i osećao da mi daje savršen ritam za obavljanje dela. Obično svršim uz ovu pesmu i smatram da je poražavajuće što ona mrzi pesmu.
sama pesma
TL;DR Moja devojka mrzi pesmu koju puštam dok vodimo ljubav i nije mi rekla više od dve godine zbog čega je seks sada neprijatan.
штета што нисам прочитао тлдр фусноту
sta je sa hotulom
sta je sa hotulom
Добро вече, прошле недеље ја сам ишао кроз википедија страницу Српског насеља Злодол (Златиборски округ, код Бајине Баште) и видео сам да на попису становништва 2011. године је једна особа од 419 становника "непознате" националности. Ово ми је одмах било сумњиво, па сам морао да истражим више. Имам родбину у Заглавку, који је веома близу злодола, па сам одлучио да лично одем и проверим. Мештани су ми рекли да је особа која је "непознате" националности у злодолу заправо један њихов антисоцијални комшија Шале Т. Нису ми рекли пуно презиме, кажу да га не знају, и да једино што знају о њему јесте да људи у црним оделима и џиповима долазе сваки месец да га посете и донесу неке "пакете". Упутили су ме ка његовој кући, то је једна мала, бела кућа, иза једна дуге зграде (врв месне заједнице) и продавнице, прозори су били затамљени и када сам покушао да куцам нико се нија јављао. Одлучио сам да се сакријем у локалном жбуну и да сачекамда неко дође/изађе. Након неих 2 сата видео сам како власник, у мртво доба ноћи излази. Ово ме је наравно збунило. Али следећа чињеница ме је шокирала. Он је био црнац. Покушао сам да побегнем до свог аута, али ме је црнац видео, почео је да ме јури и говори "dude do the rump shaker, you can do the thug shaker huh? do the thug shaker dude shake your ass". Крв ми се следила у венама, адреналин је већ почео да ради и некако сам успео да побегнем од црнца и да побегнем у својим колима. Нисам хтео да ризикујем да идем право у Ужице, па сам сакрио свој ауто код моје родбине која живи у близини. Ујутру сам узео бус назад. Моја теорија јесте да је тај човек био Тупак, који се након лажирања своје смрти побегао у Србију и сакрио се у Злодол, где нико неби помислио да се крије.
Batina, batina i samo batina...
To je rešenje za ove današnje klince. Roditelje koji nisu zainteresovani za svoju decu treba strpati u zatvore. Zabraniti rijaliti programe. TikTok i ostala sranja zabraniti u potpunosti osim WhatsApp.
Resen problem!
Klinke koje hoće da se kresnu i samo ih pare interesuje treba poslati na njivu da kopaju, to isto važi i za momke koji hoće da se kurče.
Zovite nas kako hoćete, mi postojimo. I daleko smo brojniji nego što mislite. Mi sebe nazivamo zdravorazumnim srbima. To je sve. Mi smo tihi nismo galamdzije. Razum nam govori da smo okruženi Nato zemljama. Razum nam govori da smo u Evropi a ne u Aziji. Razum nam govori da je ljubav pravo svakoga čoveka. Jer vidimo da ,,srpske patriote" su samo na rečima a ne i na delima, jer su bez časti, jer su za korupciju a protiv zakona, jer su pametni zato što se ,,snalaze" , jer su vernici jer ističu da se boje Boga i više nikoga, ističu da su najveći vernici da bi posle pola sata na nekoj slavi pričali i radovali se što braća rusi tamane ukrajince i detaljno opisivali šta bi im oni radili da su na ratištu, civile sve rokaj bato (bio sam prisutan na toj slavi i slusao dok je slavska sveća gorela na stolu a ljudi oko nje se smeškali punih usta) , jel su to Srbi pitam ja vas ? Ako jesu onda ja jesam drugosrbijanac.