Južna Koreja proglasila ratno stanje!

1. Сав јад и беда Босанаца у 2 поста

2. Jadan si ti koji da vi podjebavao mene vrijeđaš čitav narod.

3. Ali napuštam temu, jer opet počinješ trolovati...

4. Колико болесно нарцисоидан мора неко да буде да мисли да зарад њега неко вређа целу племенску заједницу

5. ma de troluje jovure, ovo je ozbiljna kolicina hejta. Znam kacam mu reko da je sorosevac kako je reagovao, sve najgore izaslo iz cara

6. Кад смо код тога, јеси сликао зубе?

7. Заврши се и ово у Кореји, наставља се Blue House Curse. Може лок

8. Esam reko da je mejmun dragi jovore

9. Znaš kako kažu, u svakoj šali ima malo zbilje. I ako je trolovao, glupe su mu i neslane šale. Moje neko razmišljanje je da je skonto da ima nekog osnova da se može napraviti "case" protiv Bosanaca (koji je naravno pristrasan i glup ako se generalizuje), a možda su ga zaista i iznervirali zbog nečeg u poslednje vrijeme - tipa to kao glasanje na lokalnim izborima, a onda je skonto da se ja vrijeđam na te prozivke i onda je to pojačao do kraja... a ja sam bio predodređen da se na tu priču štrecnem jer mi dosta rodbine živi u Beogradu i stvarno nisu imali nikakvih problema da budu prihvaćeni niti su bili žrtve neke diskriminacije, ali ujak konkretno, on kaže da je čuo kao u prolazu, ne njemu direktno, nego kao uopšteno, te neke priče protiv Bosanaca, i znam da ga je to nerviralo i da je o takvim ljudima koji to pričaju imao jako loše mišljenje. I po meni to i jesu generalno loši ljudi koji takve priče pričaju, isto kao što su loši oni Banjalučani koji pričaju nešto protiv izbjeglica koji su se doselili u Banjaluku, tipa protiv Glamočaka, Drvarčana itd... Ko to priča je govno i kompleksaš, i to nema veze sa pravim Banjalučanima. Taj lik je vjerovatno toliko nesiguran u sebe, da mu je jedini element neke vrijednosti i veličine to što je rođen u Banjaluci. Jaka stvar. I da si rođen na Menhetnu druže, ako si govno, govno si.

10. Kompleksi vise vrednosti jovure, fazon drugi govno ne mogu dodjem do izrazaja od njih. Da samo nema tih tamo nekih sto su dosli svet bi bio lepse mesto za civot. Ovako nema srece

11. bosanci su govna. crnogorci su govna. srbijanci su govna, a bogami i vojvođani. ali zato i njemci, slovaci, rusi, amerikanci, i svaki narod koji posmatraš u celini, jer svaki pojedinac sve češće gleda samo svoju čika bulju, i kad imaš čitavu naciju takvih ljudi, logična ospervacija će biti da su govna.

12. Јоворе да си на учење провео колико на писање и примање фелација од Царе досад си могао да даш тих осам + испита и испуниш животни пут сваког ДБосанчероса миграцијом у Вјетерник

13. Kritike vezane za učenje i generalno uspijeh prihvatam kao legitimne, bez obzira na to od koga dolaze. Inače imao sam jednog ortaka u srednjoj koji je znao baš dobro da motiviše ljude za neke stvari i da ih trgne iz neke apatije, tako da što se toga tiče svaka ti je na mjestu...
    A ovaj ostatak o životnom putu tretiram kao šalu i pošalicu. :D

14. Mi se samo pitamo odakle tebi toliko vremena. Utisak je da provodiš dane upijajući bite-sized edukaciju sa jutjub kanala dubiozne informativne vrednosti i onda nam izbljuješ ovde najupadljiviju fascinaciju na koju te je algoritam naveo. U slučaju nedoumica potežeš za vikipedijom. Možda si depresivan

15. Чуј можда

16. @jebach

Hrpa ljudi to radi, ali jovo mu ga baš da po gasu.

17. Mi se samo pitamo odakle tebi toliko vremena.

Nema tu neke misterije. Trenutno sam bez posla, i glođem se prilično zbog toga, ali neću ni da srljam da krenem raditi bilo kakvu glupost. Uglavnom imam neki načelni plan, mada on se malo otegao... Jednim dijelom je do mene, a jednim sam imao i objektivnih problema, uglavnom zdravstvenih koji su me malo usporili.

18. Utisak je da provodiš dane upijajući bite-sized edukaciju sa jutjub kanala dubiozne informativne vrednosti i onda nam izbljuješ ovde najupadljiviju fascinaciju na koju te je algoritam naveo.

Nisam baš toliko površan.

Možda si depresivan

Moguće, mada više naginje ka anksioznosti oko nekih stvari i ponekad apatiji.

19. car: vejstujes vreme ovde jovore zavrsi ckole
    isto car: e alo kipa napravio sam postere i radi citiranje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.