neki spem

1. Hiring a Power BI consultant is crucial for successful implementation because they bring the expertise needed to tailor solutions to an organization’s unique needs. Power BI consultant ensure seamless integration with existing systems and address challenges like data silos or inconsistencies. Their knowledge of best practices ensures optimal performance, scalability, and security. By overseeing the entire implementation process, they ensure the solution is not only functional but also impactful, delivering long-term value and measurable results.
    To know more visit : spem link

2. Opa roybene, i službeno si legenda foruma.

3. Eh kad se setim, ja, royben, laic i decl, to je bila ekipa, zlatno vreme foruma. Danas ništa ne vredi po kurca ladne vode, ko zadnji izađe nek utrne luč.

4. Rojbene retarde nisi morao novu temu da otvaras kad imas raznorazno pitanje jebem te

5. sta mislite, jel legit spem bot, ili npr vuk ili tako neki neuroticar sa sajta?

6. Spem bot vrv, kako je Mister ukinuo bilo kakve prepreke za njih.

7. celt, 11. 12. 2024. 16:35:14
    sta mislite, jel legit spem bot, ili npr vuk ili tako neki neuroticar sa sajta?

Legit, прогуглај му ник. Браћа гарагани са Ганга

8. Мислим чим је Мајкрософтов производ шта да причамо

9. Прави jeetware

10. sta je sa kajzenom, zaspo

11. fazon cimao se oko redizajna revolucija, prdeo dve sedmice ovde nesto radio toboz i to je to

12. da ovako neko nebulozno ubije sajt to jos nisam vido

13. ej aj botine i vuk botine deru sajt kao što sam ja totaliju drao mater, a kajzena boli kurac, tamo sedi i deli odabire autorima kojih trinaest godina nema na sajtu. a dao je da svako i svašta može pisati po forumu zato što ga želi ukinuti, pa čisto da nam malo ogadi forum pre toga pa da onda mislimo da se i treba ukinuti.

14. nabijem i njega i novi dizajn sajt i definicije.

15. Nema tu ni rime ni rezona nekad se čini kao da bismo radije sa postoji neki tajni plan ili zavera koja sve objašnjava

A u stvari je glavni odgovorni ipak samo stvaran čovek i kao takav popriličan retard. Neaš ti tu šta

16. tacno ide step by step, prvo je uradio ovaj govnjarski redizajn, onda je pobrkao forum sjebo sve teme bacio u jedan kanal, sad je pustio kojekakve bot spamere da jedu govna pri tom ga boli kurac da obrise bilo sta

menscini da je sledeca tacka gasenje foruma kad ovaj rayban otvori jedno 10-15 tema

17. al aj sve na stranu, al da onaj vanvremanski sajt zamenis ovom templejt splacinom nidje veze. Ono ranije bar imalo neku konstantu

18. i još jedna stvar; neka ga selektor malo popuši. ne mogu otvoriti temu za to, jer bi je obrisao, ali ovu sigurno neće.

19. a uveren sam da je ovo sam sebi namestio, da može iz ofa sa ostalim oferima gledati forumaše kako se bune ali ništa ne mogu dok se botine i vukovi planirano razmnožavaju (jedini način da će se vuk ikad razmnožavati). klasičan šadenfrojde.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.