neki spem

1. Oj meni je u roku sekund obrisao temu Kajzen Gowno.

2. znam, ja sam oživeo bombijevu temu "daj nam felacio kaizene" i odmah je obrisao. to ga ne mrzi uraditi, a načiniti sajt makar polufunkcionalnim mu se ne da.

3. neko je bio i bananu dobio

4. Legit, прогуглај му ник. Браћа гарагани са Ганга

ovo je 100% onda neka nova vrsta targetovanog spema za ove nove gen AI da pokupe.

5. wow imamo upliv ai botova na saitu. Idem da stavim kravatu

6. i mi pomazemo tako sto dodajemo postove, i niko ne brise ovo.

i sutra ce neko da pita ovo chatgpt, tipa tell me how can I speed up the powerbi project, i chatgpt ce da kenja kenja kenja, i onda jedna od opcija,

ili mozes da uzmes konsultanta, i onda da nakenja ovo sto je procitao ovde, sa sve linkom.

to zamislja ovaj rojben da ce da se desi. zelim da se nadam da su maaaalo pametnije napravili treniranje chatbotova doduse.

7. sta ce biti za par godina ima da nas leraju ovde ko mejmune kojekakvi ai vukovi i cocaliji

8. vrv i glupo da se kajzen sad cima da stavi recimo 10 poena za forum, prejebace vjestacka to ko od sale sa par dobrih defki u stilu čmarnog

9. u pravu si. pazi ovo, pitam chatgpt da mi napise nekoliko defke, i realno, ovo su one koje bira kajzen. primeri:

Relokacija
    Proces selidbe iz stana u kome "ništa nije valjalo" u stan gde "još ništa ne valja". Podrazumeva neizmernu ljubav prema kutijama i izjave: "Nema šanse da sam ovo ponela iz starog stana."

Balkanski Netflix
    Gledanje serije na TV-u dok ti majka prolazi i svaki put pita: "Dokle si stigao?" kao da prati epizodu s tobom od početka.

Balkanski sat
    Uređaj koji služi da te podseti kad je vreme za sve osim za ono za šta si ga podesio.

Primer:

"Što zvoni sat u 6?"
    "Da znam da mogu još da spavam."

10. bukv generic 12:6 definicija

11. punimo ga genericki glupim pitanjima i ispravljanjima u odgovorima

12. cek sacu probam nesto

13. sve manje i manje fejluje koliko sam primetio za neka opsta pitanja. Pre dinu dana bukv mu na odgovor napises e alo majmune odma krene da se izvinjava i da tri nova odgovora. Sad je dosta precizniji

14. cekam jebenog ai bota da krene otvara ovde duple naloge i krene sa samolajkovima a kajtez krene odabira

15. Cara™ malopre

nadam se da nisi dugo cekao

16. cao mashina

dobar sadrzah imash ajde napravi dupli pa se samolajkuj

17. ubaci samo prefix da ne budu ha ha fore vec da se zamislis

18. daj mu neki plus jbt, trebalo mu tipa 0.1s da iskenja ovo

hm, "mu". jel je musko? sto bi bio musko?

19. jel ima u onoj generickoj karti 70+ rodova rod za ai bota nisam gledo

fazon osecam se ko ai masina (poslepodne)

20. sad mi izbaci defku a-la straja 2011. al ne moze vise od 3 dnevno.

nastavicu sutra :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.