Da li je u Vaše domove ušla praznična atmosfera? Da li ste okitili kuće i stanove i pripremili pozivnice za vaše najmilije? Da li čekate sneg da ulepša ove praznične dane svima nama?
znam lika koji okicenu malu plasticnu jelku krajem januara prebaci u ostavu na gornju policu a onda krajem novembra opet izbaci jelkicu u dnevnu i samo malo izduva prasinu
Da li je u Vaše domove ušla praznična atmosfera? Da li ste okitili kuće i stanove i pripremili pozivnice za vaše najmilije? Da li čekate sneg da ulepša ove praznične dane svima nama?
Praznična atmosfera
kuca na vratima
Čaše gore svi
ruke mi krvave
Сваке године традиција мора да се испоштује...ово се одврће на макс и шаље редом https://www.youtube.com/watch?v=hz_gOFRwTcg
zeljko joksimovic like this
zdravo cika ejduse, nismo jos okitili, cekamo da prodje satanski bozic pa da se posvetimo praznicima ko svet
zdravo cika ejduse, ipak sam danas okitio jelku a lampice palim posle katolickog
poyyy
Ја две мале јелке окитим, и оне срме по ходнику развучем. На прозор код буразера лампице, да изгледа као да смо сви на броју.
znam lika koji okicenu malu plasticnu jelku krajem januara prebaci u ostavu na gornju policu a onda krajem novembra opet izbaci jelkicu u dnevnu i samo malo izduva prasinu