Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Već danima traju studentski protesti protiv Vučića zbog tragedije koja se desila u NS. Kao i uvek: Vlast optužuje opoziciju, Opozicija optužuje vlast. Isto već 30 godina.
Dal su ovi studentski protesti planirani od strane zapadnih sila ili ovo stvarno neka realna priča? Ovako isto bilo i 90-ih, srušili Miloševića i došli na vlast. Jedina razlika je da nemamo ratove i sankcije. Ovo ostalo sve isto.
Otišli smo u k*rac odavno to svi znaju. Boli njih ona stvar za običan narod, i vlast i opoziciju.
realni su protesti ali se sorosevci guraju u prvi plan, tako je stanje na terenu.
Вуче језив си јакооо
E dobra tema... baš i mene zanima šta će od toga svega da bude na kraju.
па биће ништа логично
Pasce vucela jovoxe i pamet u glavu na sledecim izborima
ЂУРИЧКО ПОДРЖАО СТУДЕНТЕ, САД ЈЕ СТВАРНО ГОТОВ!
Vuce nasisaj se kurca
I ja kontam da nema od ovoga ništa, ali činjenica je da nikad dosad nisu bile ovolike blokade. U svakom slučaju interesantno zbivanje.
Ko god da dođe na vlast za narod neće biti dobro jel su svi korumpirani. Pozicija ili opozicija to je isti kurac.
да вуче ај напиши још неко тако генеричко мишљење чак је и јова бољи лик од тебе дебилу болесни језиви
Cemu ovaj stav. Srednje skole se digle protiv vucele jbt. Cekam jos osnovci krenu prave sranja, i oni imaju bolje razvijenu svest od penzosa i hordi mentola koji samo rade svoj posao preko esenesa
i to što kažeš. u suštini neće se znati da li je ozbiljno dok jednom ne padne. a pašće jednom, samo se ne zna kad. Doće to kao iznenađenje kao i peti oktobar, kao i 2012. kad je Toma pobijedio Tadića.
@gadafi: Vidim da ti nisam simpatičan od samog početka nije mi jasno samo zašto? Ja valjda imam pravo da iznosim svoje mišljenje ili je to u ovom forumu zabranjeno. Još živiš u srednjem veku samo da znaš da vređaš.
треба довести ким џонг уна мало да очисти ове политичаре и квазиполитичааре
СМРТ СМРАДОВИМА:
гадафи
Mali Mujo
vucela najavio
https://www.youtube.com/watch?v=HZQ20Kc5QJE
jbt ala gori na podkastima