Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Imam gitaru (navodno Hohner) rucni rad, stara oko 30-ak godina, kod mene je vec dvije godine i planirao sam da je malo restauiram i pokrenem opet. Koliko sam primjetio ima par nedostataka, trebalo bi zamijeniti civije i sve mehanizme, vrat je malo kriv i donja kobilica je lagano pocela da se odvaljuje (vjerovatno zbog pogresnih zica) i fali mi gornja kobilica. Pa sad da pitam da li se u to isplati uloziti ili da trazim nesto novije za pocetak?

Ако су врат и тело здрави, наравно да се исплати улагати. Штавише, дрво гитаре је као вино. АКо се чува у добрим условима, оно сазрева и може да даје бољи тон након 30 година, него на почетку. НАрочито ако се свира. Баци неку фотку да видимо.

2. Ovo stanje gitare je dosta alarmantno... ceo hardver mora da menja...
    Kakvi su magneti i potovi?

I da postavi nekoliko slika.

3. Да, не свиђа ми се то са вратом. Иначе, скоро сам сазнао да врат може опасно да се искриви ако оставиш негде гитару и скинеш јој жице, без да си попустио навртку на шипки. Неки људи су тако упропастили гитаре. Зато ако одлажете гитаре, одврните шипку мало или их једноставно одлажите не скидајући жице.

4. Koliko košta nov Fender DG-5 acoustic NAT? Ne uspeh da je nađem na Mitrosovom sajtu

5. Mogu ja malo da se družim ovde sa vama? :P

6. Moze ako si ili bi hteo da postanes gitarista.

7. И ја би' хтео да постанем гитариста. Али дуг је пут. :/

8. Онај што зна да свира гитару. Али да је свира, а не да дрнда ту нешто као ја. :)

9. E ljudi izgleda da će ona džitarijada da bude krajem februara, još se razmišljam da li da sviram ili jok...:D

10. Sviraj jebi spavaj...to se mora

11. Гитаријада у Зајечару крајем фебруара???

12. Jok bre neka njegova jagodinska

13. Jagodina - land of oportunity

14. Дечја, не дечја, таман да почнете да јебете сви у бенду. Не пропуштај те манифестације. Али поведи неког са собом да ти спакује каблове и опрему после свирке, да би ти могао несметано да кренеш у неку штету. Ја на првој свирки нисам јеб'о зато што није имао ко да ми се побрине за опрему. :/

15. Hahahahahahahahahahaha iz iskustva ti to kaze , znaci poslusaj .

16. Dio , you will fuck if you leave your cables !

17. Dio svira akustaru na toj gitarijadi, tako da nema sta oko opreme, samo treba da navata neke cave :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.