Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Јебеш звезду. Гитара јебе. :)
    А што не волиш Самбору? Ја би му дао хендџаб да је само ову песму направио у каријери и ништа друго:

http://www.youtube.com/watch?v=Ec0KPrlI6KQ

2. Trudio sam se kao Isus da napravim ovo, to jest, odsviram i otpevam istovremeno, I WANT CRITICS, NOOOOOOOOOOOOW!.
    Hvala.
    :D

http://www.youtube.com/watch?v=qU9Sja8yM9c

3. Da se ne trpa sa vodoinstalaterom bonjovijem i da ne nosi onaj ciganski sesir bilo bi nesto od njega..
    Edit:Mada skidam mu kapu sto je prcio Deniz Ricards :)

4. Акорди су скроз кул, баш ми се свиђају. И добро су уклопљени са вокалном мелодијом, тако да је фина песма. Једино што ми се не свиђа је што си много стегнут док певаш, бре. :) Опусти се.

Мада, опет, ја сигурно не бих боље отпевао. :)

5. Chavez jel ovo tvoj bozanstveni , sladunjavi glas ?

6. Fala Džimi :) stegnut je jer je cela pesma razložena, pa sam se više kucao na ritam, em sam čitao tekst, pa mi multi tasking dodje glave. :D

Da, Bio, ovo je moj glas kada se Balaševićujem!

7. U Chavez - dobra ti pesma!

Još ako bi imao nekoga da ti u pozadini lagano ide violom ili violončelom ili flautom...

8. Hvala brate!

Uskoro ću to sa bendom odraditi, imam savršen plan kako treba da zvuči.

Kad završim u GP5 pesmu, okačim vam midi fajl da čujete.

9. Evo MIDI verzije svega ovoga.

http://www.2shared.com/audio/VOoTXKjm/I_die_to_touch_your_bones_2.html

Da se objasnim: Moja muzička filozofija se temelji na liričkoj filozofiji škole Riblje Čorbe, Alice in Chains i R.J. Dia. Kao i Dio, i ja sam dobričina, ali sam opsednut dark temama u pesmama. Imam neki Lejnovski glas kako mi svi kažu, a znam drsko i direktno da složim stih, kao moj dragi Bora debeli.

Muzički deo opet najviše vuče na Alice, Pearl Jam i recimo možda čak i Placebo u neku ruku, iako ga ja lično ne volim baš niti slušam. Možda Radiohead fazon, sva ta razlaganja i lagano pevanje.

Eto, nadam se da sam se objasnio i da vam se svidja ovo što čujete..

10. Odlicna je pesma, samo ono sto je rekao Jimi, malo da se opustis dok pevas..
    Je l' si ti snimao gitaru i pevao u isto vreme?

11. Van Vićkomar me podsetio na open G stim... ceo dan danas sam svirao :D

i evo sta ispalo:
    http://www.youtube.com/watch?v=FkxgoUbVfsE

12. Vidim otvorila se ova tema dok nisam bio tu.Lepo.

13. Darkman, da, i svirao sam i pevao u isto vreme i još čitao tekst, zato sam zategnut bio jer je sjeban multi task od 3 stvari bio.. Sunce ti jebem, jako se ljudim svidja ova pesma, bas sam iznenadjen!

A ova tvoja bluzerska mi baš prejako zvuči. Kontam da bih trčao po livadi od sreće uz ovu stvar! :D

14. Obojica ste super, sad slusam neke pesme sto ste stavili na youtube i kidaju. Subscribe-ova sam se obojici.

15. Čaveze, ovo slušam 20-ti put, kolje koliko je dobro :DDD
    PS: Malo čudno kažeš "eyes" :D
    EDIT: Takođe i Fool's paradise je odlična :D

16. @Darkman030

Dobar ti je instrumental!

17. Hvala ljudi :D
    Zeznuto je da se napravi pesma u open g a da ne lici na neku vec postojecu, nema bas puno opcija.

@Chavez
    Pa zasto ne snimis posebno matricu pa onda pevanje, ne trosi ti se Cu Base od vise snimaka, nije to traka :D
    Bolje ce da zvuci ;)

18. I am retarded for cubase. Neka neko objasni kako, ja radim, fala.
    :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.