U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Džimi ga omalteris'o...svaka čas' :D
Chavez brate, skidam ti kapu za "Nigga stole my bike"... Ne mogu da prestanem da slušam! Mislim da sam ti sve one poglede ja napravio
http://www.youtube.com/watch?v=FkxgoUbVfsE&feature=player_embedded Cudno da ovo nisam video, strava odradjeno.
http://www.youtube.com/watch?v=ylh6Dalqs8k moz' neko da mi kaze akorde za ovo?
@rnrt-rain
Hvala ;)
E a akordi su malo cudni... tj stim gitare, ili je imao kapadaster ili je lose nastimao, ali akordi idu ovako
Fm Bbm
Bbm Fm X2
ref
C# D# Fm
C# D# Fm
Bbm Fm C# D# Fm
Bbm Fm C# D# Fm
Fm Bbm
Bbm Fm
Bbm Fm C# D# Fm
Bbm Fm C# D# Fm
ref
C# D# Fm
C# D# Fm
Bbm Fm C# D# Fm
Bbm Fm C# D# Fm
Да, штим је у питању. Све ово што је Даркман написао транспонуј за пола степена ниже и свирај стандардно - Еm, Am, C, D - најједноставније могуће.
Hahah Boček, hvala druže, i ja sam sam umirao dok sam je pravio, koliko je najjače. Ali zaista žalim za bajsom :D
Je l' ima neko iskustva sa korišćenjem žica različitih debljina, kako bi se postigao odgovarajući zvuk? Zanima me koje su kombinacije u opticaju i koja se za šta koristi.
@gamby, pa zavisi... od svega xD uglavnom su 11, 12, 13 za metal, 9, 10 za neki mekši zvuk... Mada ja koristim 10 a sviram metal. Imaju osmice koje su slinave u pičku materinu, i nemam pojma za koji kurac bi to iko koristio, sa 12 i 13 je soliranje teže itd....
Mada imaš i hibiridnih pakovanja, pa su ti npr 1,2 i 3 žica 9-ka, a 4, 5 i 6 npr 10-ke ili tako nešto...
Pa i pitam za to kombinovanje, ovo ostalo znam. :)
xD Sad sam stavio na skvajer bulet hibrid, 10/11, fino zvuči, malo mi treba da se naviknem, ali sasvim pristojno, mogao bi čak i metal da se svira. Inače na toj gitari sam nabudžio i neki magnet pa je zato uopšte i uzimam u obzir. xD
Aj sad meni neko lepo da preporuči neku dobru džitru od oko 300-350 jevreja, a da je dobra za bluz i rok :D
EDIT: Možda i malo hevi metala :))
Fixna kobila ili...? Oblik bitan ili ne?
Sa ponosom vam predstavljam full verziju pesme Nigga stole my bike.
Lirike je tamo dole, ali naglašavam, BASED ON A TRUE STORY!
http://www.youtube.com/watch?v=317D7_JPYYU
Ma nije toliko bitan oblik...bitno je da dobro zvuči, baci neke predloge :D
Čaveze, jebao si mu kevu (duplo), ali ipak "I die to touch your bones" je neprevaziđena :D
EDIT: Ritam i reči mi se mnogo sviđaju, nije nabacano, dobio si palac gore i ubačeno u omiljene :D
Fala ljepa. :D
Gitara mi je u dubokom ofsajdu, ali boli me tux, meni se svira, pa klepam i tako.
Bones je bones, ali ovo mi je jako drago jer je retardirano :D
Baci akorde, ako te ne mrzi :D
zeljcece i derkmene grasjas vam fala, ja se lomio negde oko F i A, Am, ali nije islo.
EDIT: Dio, po mojoj amaterskoj proceni, malo Am, F, C i jos nesto, mada ni za ovo nisam siguran, bolje cekaj da on kaze.
Am G F E E7 :)