Prijava
   

Gejvrejisati se

Proaktivno glumiti ugroženost i praviti od sebe večitu žrtvu - uvek i na svakom koraku. Za razliku od većine pripadnika jevrejske ili gej zajednice koji mirno žive normalne živote i gledaju svoja posla, gejvrejčina (pederska Jevrejčina ili jevrejska pederčina, kako god) igra na kartu konstantne mete, propagira neshvaćenost i ugušenost svetom koji je nazadan i zaostao, i zalaže se za totalno uništenje svega onoga bez čega, u prvom redu, ne bi ni mogao da postoji. Iako u zanemarljivoj manjini, ovaj agresivni oblik života nastoji ne samo da bude ostavljen na miru i dobije jednak tretman kao i drugi (što je svakako u redu), već, zahvaljujući večitoj kampanji (koja nema i ne može imati konačan cilj) i desničarskim metodama kojima se vešto služi, menja društvenu klimu oko sebe i trudi se da uspostavi i nametne pravila koja mu najviše odgovaraju. Moglo bi se slobodno zaključiti da je u pitanju puki pojedinac koji nastoji da se sa sopstvenim traumama i neurozama izbori na pogrešan način, no - udruženi u zajednice i uz vešto baratanje novcem, u stanju su da menjaju ustav i zakone, čitave društvene sisteme, kulturu, tradiciju, vekovna uverenja i navike...Glavnu potporu crpe u istorijskim nepravdama i činjenici da je ovo 21. vek, šta god to značilo. Krasi ih vrlo prepoznatljiv folklor koji sačinjavaju zastave, muzika, autfit i ostala mašinerija. Zajebati se i ući u sukob sa jednim od ovih ljudi jer ti je opsovao majku ili napravio nekakvu štetu - ne predstavlja napad na pojedinca već napad na čitavu grupu i organizaciju, i biva žestoko eksploatisan na duge staze.

- Miladine!
- Šta je koji moj? Jesmo se lepo dogovorili da se više jedan drugom ne obraćamo?
- Namerno si ostavio stolicu nasred prolaza da zapnem i udarim nogu, ima da te tužim.
- Prestani da izigravaš gejvrejčinu i teraj se u kurac.

.......

- Šta misliš da li je jači gej ili jevrejski lobi?
- Gej naravno.
- A što?
- Zato što su pola tih Jevreja pederi.

Komentari

Odmah da se ogradim i napišem da nemam ništa protiv Jevreja ili eldžibiti pripadnika kao takvih, definicija uostalom i nema veze s tim.

Ni ja, više pedera = više slobodnih devojaka. +

Smeta mi sve što je desničarsko, pa i ova dva naravno.

Svi dobro vide a niko da prizna
Klimu rasizma i liberalizma
Side i homoseksualizma
Sve su to produkti kapitalizma

@ŠKODILLAC
А онда Мица поентира:
"Амеериикаа и Еенглеескаа"
И шатор оде у пичку материну.

.... Odmah da se ogradim.....
Hitler nam se prevrce u grobu...

А онда Мица поентира:
"Амеериикаа и Еенглеескаа"
И шатор оде у пичку материну.

Tooooooooooooooooooo <3

А сада озбиљно:

ne predstavlja napad na pojedinca već napad na čitavu grupu i organizaciju

Тужно је што људи који себе сматрају некаквом елитом, позваном да води и освешћује остатак света (који је, је л' те, затуцан), не виде, или се праве да не виде, да они сами заправо функционишу по принципу најобичнијег чопора и да су храбри само када су у чопору. Не, дакле, ни на нивоу крда (то би била увреда за крупнозубу стоку која гледа своја посла и не дира никога док њу неко не почне да дира), него баш на нивоу чопора. А хоће да "просвећују" друге.

За такве је у Библији записано: "Лекару, излечи се сам".

U Grčkoj su učinili da je sredina ono najbolje. Toliko o tome jesu li bolji desničari ili ljevičari.

Isto kao kad žvala navijaču navuče uniformu i pošalje ga da bije narod na protestima. Ako se suprotstaviš - napao si uniformisano lice, dakle instituciju, dakle državu...