Prijava
   

Hoću da živimo zajedno

Obavezan test svakoj ozbiljnoj vezi, ako od nje očekujete nešto više. Od trenutka kada počne život u dvoje, vaše singl kućno ponašanje izlazi od domena tajnosti i nagađanja, i u toj svojoj (ne)običnosti izlazi pred oči partneru. Pri tom obično teže prođu žene, jer ih je glupava moda napravila lutkama, koje uvek dobro izgledaju i lepo se ponašaju, uz kompletno negiranje ljudske fiziologije. Životom u dvoje razbijeni su mnogi tabui: da žene prde, hrču, da ne nose uvek sexy veš, da im poprilično porastu dlake do naredne depilacije, da jedu beli luk, da znaju da se prejedu i da podrignu posle toga, da posle stiskanja mitisera izgledaju zastrašujuće...; da muškarci plaču kad vide krv ili dok gledaju film, da koriste preparate protiv opadanja kose, da neki imaju isto toliko kozmetičih preparata kao i žene, da im ne smeta kad im smrde noge, da brišu nos o delove nameštaja ili tepih, da bez problema nose pocepane gaće... Pa onda napraviti kompromise po pitanju nekih drugih navika: da ona ne suši kosu ili ne epilira noge u dnevnoj sobi dok on gleda utakmicu; ili, da on brže čita novine i ne pali pljugu u WC-u, kad ona unutra mora da se šminka i da pije kafu; ili, da ona ne želi sex svaki put kad se skine, a da je on i dalje voli, iako svakodnevno masturbira; da stres i nervoza njemu stvaraju potrebu za izolacijom, a njoj za raspravom i plakanjem... Vaše nesavršeno ja i vaša nesavršena druga polovina – ako realnost bez problema zameni fikciju sa početka veze, onda je to definitivno korak napred.

Komentari

Nisam znao da i ostali žele da se izoluju kad su nervozni... super, plus.

ti to iz licnog iskustva? hehehe, svaka cast!

...od mene +...verovatno defka dana

veeeliki +,zivot u dvoje je tezak fizicki rad.

Ma nemoguće... Žene ne prde i ne podriguju. TAČKA!

+ za nije sve tako crno hahaha, jutarnja kafica udvoje je najlepsa kad se ne prepire oko toga ko ce da je skuva, zivela sloboda

zaslužila si definiciju dana, ako ova ne bude ne znam šta će

Otvoreno, iskreno, tačno!

Malena, usuđujem se da kažem da ti je ovo jedna od najboljih :-)
Svaka čast.

Ja bih samo pridodao da se i rukav, bilo levi ili desni, takodje pokazao kao vrlo elegentno resenje za brisanje nosa :)))). Da to je + !

Svaka ti zlatna. + Baš sam danas naklapao sa ortakinjom koja je u tom stadijumu veze sa momkom pa mi se žali na 80% ovoga što si navela. Uglavnom kada ljudi dođu do stadijuma "sve što je ljudsko nije mi strano" te nedoumice prođu, ljubav pobedi.

Još je veća fora ako se živi u garsonjeri, pa još ako u stanu postoji samo komp ili samo televizor, e onda nastaju problemi. Da li da se gleda utakmica (dosadno njoj), ili da se bleji na fejsu (dosadno njemu). Uh, pisao bih još ali ne smem, neki će da me upale - prepoznaće se :))

ja ponovo čitam ovu definiciju i moram da izrazim žaljenje što nije postala definicija dana
bože, tako je dobra, najbolja

Hvala ti Đavolice, nije to ni bitno. Važno je da smo se razumeli :)

Bravo. Kako si džentlvumenski, ali i prepredeno prvo razbila ženske "tabue", a posle lepo ošinula po nama nesrećnicima. :D *

ovo bi svi trebali da pročitaju...jest da je malo blic žena al nema veze

Dobro je, čak odlično, s obzirom na nedostatak pasusa pa se uplašiš čim vidiš ovoliku gomilu teksta. +++

Udvoje, utroje*

da stres i nervoza njemu stvaraju potrebu za izolacijom, a njoj za raspravom i plakanjem

ovo zene nikako da nauce :/

Jebote, tako sažeto a predobro definisano
Omiljeno