Prijava
   

Hronologija srpske žurke

Vremenski opis srpskog društvenog okupljanja. Za primer ćemo uzeti privatnu žurku u iznajmljenom prostoru.

20:00 Omladina se već okuplja u značajnijem broju. Na sve strane cmok, cmok i pozdravi. Iz za 50 jevreja iznajmljenih zvučnika, čuje se "neka psidža".

21:00 Umereno pijuckanje, bacanje pogleda i odmeravanje osoba po prostoriji. Par izdvojenih grupica bližih poznanica, uveliko pljuje i ogovara. Iznenada, "tuc tuc" zvuk se gasi. Didžej pušta HAUZ. Gomila ženskih i par muških glasova uzvikuje: Aj lajk d vej ju muvet, ju muvet ol arand. Ženskadija puni "densflor". Turbulencija u prostoriji, od njihanja gomile pušapovanih sisića.

22:00 Šmekeri uveliko đuskaju sa ribama, neki parovi su se već izdvojili. Likovi prosečnog izgleda i samopouzdanja, bleje za šankom cirkajući i isčekivajući da drmne više to pivo, kako bi skupili muda i krenuli u akciju. "Didžej zajebi hauz, daj nešto domaće! Idemooo devedesteee!" Nagli porast raspoloženja, masa peva: Ja sam ceo život svoj dao njoj, daooo samo njoj...

23:00 Kreće hardkor cirkanje. Po podu se valja onih par balvana, koji su se odvalili od pića već pre 12. Smorio fanki dži. Puštaj Cecu bre, majku Cecu puštaj! Grme zurle i glas princeze iz Žitorađe. Na sve strane, eksplozija oduševljenja. Prosečni likovi uleteli među ribe, drpaju ih, a ove sevaju tangama. Sve miriše na mošus...

01:00 Opšta folkoteka, plejada masnih trotoarki Saše Popovića. Par likova se izlupalo flašama, gorile ih izbacile napolje. Sada već veliki broj parova se žvalavi. Ko nije ništa dohvatio, drastično mu pada kriterijum. Najodvratniji skrndelj na žurci, pod dejstvom alkohola, spopada matorca koji prazni piksle.

03:00 Likovi koji ništa nisu dohvatili, proklinju zagorelu sudbinu uz pesmu "Prokleta ženo crna". Ogroman red ispred VC-a i gomila pijanih budaletina. Tu će ostati još koj sat. Kada se sledećeg dana probude oko 5 po podne, uz strahovitu glavobolju, praviće se da se ništa nije desilo.

Komentari

svaka cast... pokidao sam se na "Ај лајк д веј ју мувет, ју мувет ол аранд" :D
+

bre Burzume, na kolko si ti 'vakih zurki bio?? :) Bome opisa ga kao da si ti to izmislio haha ;)

Ovo je na osnovu 18og rodjendana mog kuma. Sto je isti patern i atmosfera na vecini 18ih rodjendana koje sam jbg morao da posetim.

Срећом моје никада неће бити такве.
Ја сам краљ кејтеринга...

tuga pregolema ... za definiciju + ... sva sreca pa izbegavam ove zurke u sirokom krugu ... "majku Cecu " muahahah

Pa jeste, precizno opisano, mada ima i ona druga "smor" varijanta kada svi ostanu na nivou blejanja i ogovaranja, valjda zato što se skupila gomila "prosečnih". Pa svi kao kljucaju vazduh uz tuc tuc muziku i glume provod celo veče.

Sve miriše na mošus...
Hahahah genijalno! :)))

Nznm za vas, ali iskreno ja volim ovakve zurke. Zezanje do jaja. Devojke, alkohol, muzika, tuce... stvarno jedan od boljih nacina da se provede petak i subota vece.
Istina...devojke na ovakvim mestima nisu za vise od jedne veceri(mada ipak se nadje i neka normalna, kulturna, vredna paznje).
Istina i da je alkohol stetan, ali eto dva-tri puta nedeljno cisto malo da se opustis.
I muzika je sranje, ali jbg uz alkohol extra ide.
I tuce...ihh to je ono najbolje, najlepsi nacin da izlecis koj komplex(imas lose ocene u skoli, nisi najbolji sa kintom, nemas devojku, mala ti je kita, itd...) ili jednostavno da se izduvas malo uz dobru dozu adrenalina.
Naravno da ima boljih nacina da se utrosi vreme, ali o5 nikako ne mogu da kazem da mi je zao i da se kajem nakon zurke. Savetujem vam da posetite koju pogotovu ako imate 16-17-18 godina, cisto da ne bi ste zajebali fax posle kad vidite da ove zurke ipak nisu lose. ;)

uhh al sam se prokenjao, mora da je zato sto sam sinoc bas bio na jednoj ovakvoj xD

Predlazem da napises knjigu! xD +++++++

E pun mi je kruac hronologija i evolucija...

Ja umirem da pročitam tu knjigu, Ekatarina.

Meni se baš sviđa. +

ко ме јебе кад не записујем идеје за дефиниције...+

++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

bolji opis nisi mogo da das +

bio i u petak i u subotu na ovu opisanu zuraju......i bilo je opasno :)

Пуштај Цецу бре, мајку Цецу пуштај!

Eво и дефиниције дана... +

E jesi ubo, svaka ti dala. +

конграџлејшнс!

Hahah, odlicna +
Trebalo mi je 10ak sekundi da skonam kako se "cita" ono iz madagaskara.
Inace, ne peva funky g ono, nego http://www.youtube.com/watch?v=11j8MX0Hhpw

Kako god da si napisao, da si izmislio ili bilo kako, ubo si ga bas u centar.Znaci istina da bolje ne moze da bude :D +++++++

ovo je jedna od najboljih koju sam ja procitao...
svaka cast, + ;)

Ako je kućna žurka u pitanju, mala komšinica slavi 17-ti, vrlo je velika verovatnoća da će i lift bazdeti na etanol!!! +

svaka cast...al zaboravio si da spomenes skrndelje koji dolaze sa napucanim ribama samo zbog toga sto imaju pare i bmw x5...eeee zbog takvih salabajzera ja vise necu da izlazim jer ih prezirem

btw jel su ovo slike iz R1????

hm brucošijada?
svaka čast na def dana!

Nemam pojma Joco. Trazio sam na googlu slike koje me podsecaju na tu atmosferu.
Narode, toliko od mene sto se tice spamovanja sa slikama ili bilo kog drugog vida marketinga. Ovim je potvrdjeno da def. sa svih 5 okacenih slika i odgovarajucom ciljnom grupom moze lako postati def dana. Svi vole zurke, gde ces bolja ciljna grupa? Da je tema ove def. bila gothenburska death metal scena, def. bi dobila 15 pluseva ako i toliko.

Za ovo bi ti dao 5 pluseva, stvarno svaka cast!
Definis'o si ga za sve pare! :)

Sto pluseva. Imas cugu od mene! :)

Вррррло добар. +

astriks
dee monk
ribljačorba
stoja!

Bravo, bolje nisi mogao da ga opises, mada ti je zurka poranila malo, obicno pocinju kasnije, ali nema veze, sjajno. +

клањачина за ово +++

+ + + + + ! ! ! :D #

znaci smeh +++++++++ hahahahahahahahahahahahaah prejako :)))))

Јако дескритпивно, свака ти част! Најбоља изјава за Сашу Поповића и тротоарке...:))) Још једном све похвале!

Haha Kad bi samo znao koliko mi je muka od toga... koliko cu pre da sedim kod kuce nego ni da pomislim da odem na "Studentsku zhurku"...

-Jednom sam se sat vremena ubedjivao sa seljakom da nije HAUZ!!! Josh kao ima muda da mi kazhe ma shta ti znash o muzici! Ahahahah! Pa kad ti slushash hauz ja ga necu slushati pa makar bila jedina muzika na svetu!!!

Mis'im ne mozhesh sa seljacima jee!

Ако ћемо искрено ,није дефиниција ,ал кога боли курац ѕа то.Опет од дефониције нула ,пример за десетку .Ал јебига , изгледа да је постало прихватљиво писати блог сада.

Opis je skroz na mestu + za to. Ali je zalosno sto je tako. KAKVA CRNA CECA I SEKA BRE MRS!

Бурзума за прешједника!
Ово је аутентични приказ хронологије просечне српске журке. Браво!+

Све мирише на мошус...

Ahahahah!