Prijava
   

hrvati

Najveci i nauspesniji projekat katolicke crkve i Vatikana, takodje je i narod koji je neraskidivo povezan sa Srbima kao i Srbi sa njima uostalom. Ta 2 naroda imaju malo nastran odnos jel nit mogu jedni sa drugima nit mogu jedni bez drugih.

Recimo kad bi se odredjena kolicina jedinki iz ove 2 nacije nasla na jednom mestu sigurno ne bi bilo bas prijatno, sigurno bi doslo do sukoba (sto znaci da ne mogu bas da funkcionisu zajedno).........a opet sa druge strane u utakmicama Hajduka i Dinama stalno spominju i prozivaju Srbe ("ubij Srbina", "ko ne skace Pravoslavac"...itd), kao sto i u derbijima Partizana i Zvezde cesto se prepucavaju nazivajuci jedni druge ustasama (sto ipak sve to potvrdjuje da u dubini duse jedni drugima nedostaju)

Komentari

Slažemo se kao kuća u plamenu, priszor ne može da postoji bez jednog i drugog...

To da nedostajemo jedni drugima je živa istina, ali polako. Ljudi koji su normalni sa obe strane nastaviće da se druže i sarađuju, nacionalisti nek odje8u i nema proooblema. Vreme leči sve ...

+
Kada su se igrale istorijske (povjesne) utakmice Kroacije (Dinama) i Partizana, kada su se na JNA pojavili Kroacijini igrači na zagrevanju, ceo stadione je počeo da skandira "ustaše, ustaše", a Canjuga se nagnuo ka svom kolegi Bjekoviću i upitao ga: "Jel' ovi vaši navijaju za vas ili za nas?" :)
U Hrvatskoj je takođe najveća uvreda reći nekom da je četnik, što se kod nas smatra komplimentom... :)
U svakom slučaju - jedan narod podeljen glupostima, a podjednako smo glupi i mi i oni!