Prijava
   

hrvati

Narod koji je po Ocu Nacije Tudjmanu postoji 6.000 godina i vodi poreklo iz Irana. Ostaje nerazjašnjeno kako je onda Njofra otac tog naroda, kada se on rodio pre manje od 120, a više od 80 godina. Kad je uspeo da ga napravi.
Hrvati su poznati po svojoj tisućugodišnjoj kulturi koju je najbolje pokazao Torcidaš u Beogradu (ima na youtube). Neki zlobnici su govorili za njih da su bečki konjušari, ali (samo) oni znaju da su spasli Evropu od Turaka. Uopšte, bili su predziđe kršćanstva, što su u Jasanovcu i pokazali. Njihov oficijelni umjetnik Marko Perković Tompson, čiji koncerti su na državnoj televiziji (javnom servisu?) Hrvatske, i dalje se hvali tim civilizacijskim dostignućem.
Iako je opšte poznato da su najzad uspeli da dobiju Srbe u ratu, Hrvati kao da i dalje imaju komplekse. I ne samo to, nego i 18 godina po raspadu Jugoslavije, na njihov zahtev (prethodno su sami ušli) oni su opterećeni Srbima. Kad god se u Srbiji nešto dogodi, na hrvatskoj televiziji se satima priča o tome.

Pogledati sve učesnike srpskih internet foruma koji dolaze iz ovog dičnog naroda.

Komentari

Odlično Duše Sekire.
Odlično si ih popljuvao izbegavši zamke govora mržnje i ostalih sranja. :)

Auuu majstore svaka cast, ova definicija objasnjava...

Svaka čast....Ovo je fenomenalno....nemam reči....:)))))))))))))))))))

Dobar im je recept iz nacionalne kuhinje - Naci domacina i isisati sve sto mozes iz njega, a kad ga isisas do smrti, nadji novog domacina!

p.s. Svaka cast izuzecima, kojih ima vise nego sto mi zelimo da verujemo. Imamo i mi dosta kukolja.

Dobro ubadanje suštine. Svaka čast.

Slažem se Magic... samo... ne mogu reći "svaka čast njima", ali skidam kapu. Oni su dobro radili šta im je odgovaralo. A mi što nismo bili pametni...

Jao Duse, svaka ti dala. Majstorski sroceno. Ja bih se isprovaljivala za sekund i brisali bi me samo tako...

Bezveze..subjektivno bez i jednog sustinskog osvrta na hrvatske budalestine u proslosti i sadasnjosti...Hrvati danas imaju puno vece probleme sa Slovencima i ne zanimaju se bas toliko za desavanja u Srbiji cak i ignorisu..

PLUS KO KUĆA. Nek si im reko! I sve si u pravu!

Ма...нисмо ни ми бољи...+

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ako su hrvati toliko opterećeni srbima, koji kurac vi tu dajete svoje definicije Hrvata...zar toliko boli da vas je porazio manji narod, manjeg teritorija sa manje oružja...da, razumijem da to boli. a još boli što ne možete iskorištavati njihovo more, ravnice... i da, još više boli što su svi narodi koje ste uspjeli pokoravati ostvarili svoje države...osim malog kosova....a ne, i kosovo je samostalno. prava ste snažna nacija!

Nimam rici, rujan, svibanj, listopad, tisuca

aniram , дете ... жили ми рука :)

Kulturiška napljuv, može čak i da se odabere. Krasno

Nije porblem u tome toliko, nego što su nas toliko razjebali spolja da ni muslimani srbi nisu ništa bolji, a ni crnogorci

duh granjkine sekire

pocheo sam da mesham granjku i vaslinabra

granjka kajsije
pala do mora

++++ za definiciju

nego, gdje mogu da nađem još video klipova poput ovoga navedenog u definiciji - Torcidaš u Beogradu?

znači zanima me generalno brukanje hrvata po srbiji, po mogućnosti sa javne televizije ali ne mora biti nužno sa TV.