Prijava
 1.    

  Jutro

  Kad ustaneš iz kreveta.

  A: Dobro jutro!
  P: Kakvo crno jutro, 3 su sata popodne jebo ga ti!

 2.    

  Jutro

  Odgovor na upućeno "Dobro jutro!". Ukoliko u odgovor dobijete izraz "Jutro", znajte da je vašem sagovorniku, i pored svitanja, mrak još uvek pred očima.

  U najgorem scenariju dobijete kroz zube prosiktano " 'tro ", izgovoreno tako da refleksno podižete ruke u gard, i to sa opravdanim razlogom.

  Sad, postoji i krajnje ekstremna sitaucija - popreki pogled, koji znači "jes' ti normalan, znas kolko je sati, govorni organi jos ne rade..", koji vam ledi krv u žilama, obara pritisak, i zaustavlja disanje.

 3.    

  Jutro

  Najprirodnija vijagra.

 4.    

  Jutro

  Period koji nastupa nakon skidanja mraka. Javlja se kod žena, nakon prvog koitusa i traje sve do podneva života. Do tada stidljive, povučene i tobože nevine devojke-žene koje nisu htele ništa pre braka ili su izgledale tako da za njih nema skidanja mraka, menjaju ćud i puštaju se u promet. Shvativši sve blagodeti polnog čina vraćaju mu se svakodnevno, celodnevno iz dana u dan. Izraženije je i dugotrajnije kod onih koje su stigle do jeseni života čekajući jutro, no ne može se reći ni za ove mlađe da kaskaju. ''Kreveti'' se ređaju, dani prolaze a sa njima i čar, partneri više nisu inovativni ko toič, čak su i pomalo dosadni. Jutro gubi smisao, a već i stiže podne života, potrbno je skućiti se, naći nešto stabilno pre podneva a i mrak se bliži...

 5.    

  Jutro

  Doba dana kada se radni svet vraća kući iz kafane.

 6.    

  jutro

  znak da verovatno niste spavali

 7.    

  jutro

  deo dana kada izlazi Sunce, kada se sve budi i kada se pune ulice a vi iz kreveta psujete sve redom sto morate na posao/u skolu, i ostajete u krevetu jos "5 minuta"

 8.    

  Jutro

  Period tranzicije na lokaciju računara sa lokacije kreveta.

 9.    

  Jutro

  U filmu ono što usledi čim počnu da se ljube.

  A da je film ispod 16+.

 10.    

  Jutro

  Vreme kada imate najviše šanse za seks, bilo da najebete zbog tuđeg svođenja računa od prethodnog dana bilo da uskočite u tuđ krevet, sve zavisno od jutarnjeg rasporeda.

 11.    

  Jutro

  Okretanje na drugu stranu i nastavak veceri!

  Otac: Dizi se lijenstino jedna, sunce vec granulo!
  Ti: Polako matori, tek je jutro.

 12.    

  Jutro

  Izlazim na terasu i gledam grad dok hladnjikavi vetar udara kroz kosu. Sunce se probija kroz musave prozore i roletne. Grad se pokreće, ne staje. Kafa je već gotova i stoji na verandi. Pored nje je cigareta i spokojstvo. Misli je hiljadu ali sve kao da su sanjane. Planova je još više ali svi su neminovni. Ostvariće se sami od sebe, samo da se lenjavo sunce podige. Želja da se živi zrači jače od prvih zraka koji se kupaju u zenicama. U pozadini se čuje let it be i meša se sa spokojnom bukom spoljašnosti. Poklonio sam sebe svetu i budim se sa njim. Sada sedim na ruci sunca. Mirisi kafe se dižu sa ostalim svetom i kolutaju ka nebu. Bog, nus, apejron ili koja već blažena sila dokazuje sebe u punoj snazi. Jutro.

 13.    

  Jutro

  Uvek potentnije od večeri.

 14.    

  Jutro

  Najgori deo večeri.

 15.    

  Jutro

  Uzrok svakodnevne alergije od trenutka aktiviranja budilnika.

 16.    

  Jutro

  Jutro, spokojna čarolija životnog ciklusa ponavljanja.
  Prvi blic sunčevog reportera se pomalja kroz šalone, a onda sklizne i na tvoje usnulo lice.
  Osetiš maznu toplinu i zatvorenih očiju gledaš rumenu šaru ispod kapaka.
  Svetlost se širi, kupa celu sobu, čisti čađ mraka i noći iz svih uglova.
  Polako žmirkaš, vidiš pramenove svoje kose na jastuku kako blistaju pod ovim čarobnim osvetljenjem.Nikakav šampon ili regenerator ne daje tako bistar i zdrav sjaj.
  Maziš licem topao trag svetla na jastuku, umivaš se njim.
  Tvoje telo pod pokrivačem počinje da struji budeći se, trepti i cepti energijom dok se istežeš.
  Prelep osećaj buđenja pod sunčanim tušem.