Prijava
 1.    

  Magareće uši

  Obavezan detalj na svakoj klinačkoj fotografiji.

 2.    

  Magareće uši

  Podvrnuti krajevi stranica u svesci

  Majka gleda moje sveske i komentariše: Kakve su ovo magareće uši? Jesam li ja rekla da će ti učiteljica dati slabu ocjenu zbog tvoje neurednosti? Da ovo više nisam vidjela, je li jasno?

 3.    

  Magareće uši

  Korektivna mera preciznosti besprekorno izvedenog šuta prema golu kojom je najjači na terenu određivao da li je go stvarno postignut, ili je nepravda i sila opet pobedila. Najčešće se koristila na starinskim(dvorišnim) fudbalskim terenima za mali fudbal, gde su dva-tri kamena predstavljala stativu, a prečku u najboljem slučaju neka grana. U kombinaciji sa „konjskim noktom“ bio je to najčešći odgovor nadobudnim mlađim strelcima čiji je talenat bio na najozbiljnijoj probi u teškim situacijama oko priznavanja gola.

  -Gooooo !!!!!!!!!
  -Nije.....
  -Jeeeeste,......
  -Promašio si, bre....
  -Pored stative je prošla...Kupi naočare, ako ne vidiš....
  -Za konjski nokat i magareće uši, al s druge strane....Odjebi, naša lopta....
  ==================================================

  Sa’će Mihajlović da im jebe kevu,.... on najbolje izvodi slobodnjake....Eee, jebi ga ..opet za konjski nokat....i magareće uši....

 4.    

  Magareće uši

  To je ona stara fora iz nižih razreda osnovne (1, 2, 3, a eventualno i 4.).
  Caka je u tome da ti ortaku koji ti je okrenut leđima i priča sa nekim drugim likovima, ti raširiš dva prsta (kažiprst i srednjak), a ostale skupiš. Ti prsti predstavljaju magareće uši. U nekim slučajevima lik koji drži magareće uši broji u sebi ili naglas dok se ovaj ne okrene i ne skonta šta mu se radi iza leđa, tada ovaj što broji kaže da će toliko godina imati magareće uši do koliko je on izbrojao.
  Pored toga što je ovaj fazon još iz doba kada je Krkobabić išao u školu i dan danas je popularan. Kod istih likova ponovo oživljava i koristi se u srednjoj školi, samo što tada to radite najomraženijem profesoru. Isto, on se okrene leđima prema tabli da ti objasn nešto dok si ti pored njega. Tada na scenu stupaju magareće uši, kada se profa okrene, đak pokušava da se počeše. Onda nastaje smeh u celoj učionici i počinje odgovaranje.