Prijava
   

Majstor

Čovek, pripadnik zanatsko-manufaktorne mašinerije, koji ti dođe u kuću da bi jeo, pio, odspavao jednu partiju pored zamrzivača(kojeg naravno treba da opravi), odgledao Đokovića(ako je u trenutku kad je došao da opravi bojler na TV-u) i sl. ali koji nikako ne dođe isključivo da nešto popravi. Uz to, majstor je najbolja osoba za vas u slučaju da treba nešto da vam se pokvari u kući, jer kada dotična persona dođe, ona nikako za sobom ne ostavi barem jednu stvar koju on sam ne pokvari, ošteti ili ne daj bože, spali(a tome su podložne zavese i tepisi).

Majstor: Gazdarice, dadni mi jednog Jelena.
Vi(gazda, gazdarica, kum, sve deo majstorskog žargona) : Nema, majstore, samo Lav.
Majstor: Može, e i donesi mi malo sira i naseckaj one suve vratovine što ti videh u frižideru, imam i ja dušu, majku mu, naporno radim.

Vi (pošto je majstor "opravio" ono za šta ste ga zvali): Majstore, ala si ga opravio, al' šta čemo sa oštećenjem na regalu što kupih pre mesec dana i ovim... o moj bože! (uzvik kad shvatite da to nije jedino oštećenje) izgorelim itisonom?
Majstor: A to, ma ništa, stavite ovaj regal preko izgoretine na itisonu, a regal iza vrata i ništa neće da se vidi, 'aj odo ja, dođeš mi 150 evra za ovo, a ruke su džaba... uh dobra ti bila ona suva vratovina!