Masakr izazvan Bajagom

Leka Bankrot 2024-10-19 19:24:53 +0000

Када је нека прослава у питању, а најчешће матура онда је неизбежна чувена Бајагина "Моји су другови". Када песма крене, креће и свеопште лудило. Сви присутни крећу да праве "возић" (колона гостију један иза другог). Како песма иде тако и возић постаје све бржи, а богами и дужи јер и остали гости који пристижу се хватају у возић. Када се једном ухватите у тај возић нема назад. Крећете да играте и певате и нико вас не пита да ли сте уморни, гладни или жедни. Затим крећу да лете чаше и флаше по поду, а понекад се ту нађе и тетејац ако га је кум донео и тада настаје свеопшти масакр. Кум буши плафон својом утоком док песма и даље иде. Крећу онда столови да се руше и евентуално неки гости да падају у несвест што због пића што због умора.
Када се песма заврши сви гости укључујући кума су на поду углавном онесвешћени. Све што је иза остало су разбијене чаше, флаше и порушени столови.
Масакр који буди најлепше успомене и за који вреди живети.

0
5 : 2

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.