Prijava
   

Mudoblokatori

Najčešći razlozi i opravdanja za neiskazivanje osećanja prema drugarici. Razlozi koji nam, je l' te, blokiraju muda.

Znate se dosta dugo, ali poslednjih godinu i nešto ste počeli da se družite intenzivnije. Privukla su vas zajednička interesovanja, muzički ukus i netrpeljivost prema svemu što ima veze sa Balaševićem i Vokrijem. Vremenom se spisak onoga što vam je zajedničko proširio, pa bi ti sad malo i da produbiš vezu (i još nešto sem veze). E, sad, ako si apsolvent nejebice sa podužim stažom (a sva je prilika da jesi, jer u suprotnom reči iz naslova ne bi ni bilo u tvom rečniku), sva je prilika da patiš od hroničnog nedostatka samopouzdanja, koje je, je l' te (da parafraziram Mešu Selimovića) nemoćno kad se rodi, a strašno kad ojača. To je rak-rana koja, ako se redovno hrani mudoblokatorima, može da nabuja poput amazonske prašume i zauvek spreči dve bedne klice koje se nalaze u tvojim mošnicama da klijanjem formiraju dva čvrsta i postojana kamena, suštinsko obeležje muškosti. Tvoje vežbe pred ogledalom da imaginarnoj drugarici na lep način i uvijeno u oblande saopštiš istinu, koja u izvornoj verziji glasi "Dosta smo se više šetkali u fazonu Snežana Dakić-Boško Jakovljević, želeo bih da ti restauriram vulvu ili, što reče jedan cenjeni autor, da te jebem kurcem u pičku", završavaju se patetično kao prvi pokušaji Cicerona da opiše političku situaciju u Rimu, ili još gore, kao pokušaji Forlana da postigne svoj prvi gol za Mančester. Još jednom su kličice ostale u prašini. Zašto? Zato što su mudoblokatori metastazirali.

1. Ona mi je suviše dobra drugarica da bih to upropastio eventualnim spominjanjem veze (i verovatnim odbijanjem sa njene strane):

Šatro se toliko dobro kapirate da bi trivijalna i prizemna stvar kao što je veza unizilo transcedentalnost i dubinu vaše produhovljujuće platonske veze. Ne želiš da prljaš takvu svetinju nepriličnostima kao što su dogi stajl pamprčenje i filovanje senfare krečnim mlekom. Doduše, ako se njoj, u magnovenju, nastupu ludila ili pod uticajem alkohola, neko veče omakne da slučajno natrči kriškama na tvoju pridignutu močugu, nisi lud da odbiješ, ako ona može da spusti vezu na taj nivo, ko si ti da se protiviš? Ovo se mudoblokiranima skoro nikad ne dešava, najčešće iz jednog od sledećih razloga:

1. Blokada testisa je uslovljena nereprezentativnim fizičkim izgledom mužjaka (gojaznost, manji fizički nedostatak i slično). U tom slučaju, inteligencija ne igra nikakvu ulogu, možeš da budeš Tesla, da govoriš šest jezika i da znaš dobitnike Oskara po godinama. Nećeš jebati. Dobar si za zasmejavanje i za solidan provod subotom uveče kada nema alternative. Više šanse bi imao Maks Luburić da dobrovoljno dobije srpsku pičku usred Jasenovca.
2. Ženka je frigidnija od Fej Danavej u filmu "Mreža" i za nju je iskazivanje osećanja jednako zajedničkom podrigivanju posle ispijanja piva.
3. I jedno i drugo. Ubij se odmah. Banana-ikebana.

Suma sumarum: Možeš da se zavaravaš do mile volje da zataškavaš šta osećaš iz časnih namera. Istina je jednostavna. Ti se plašiš! Usro si se, pičko! Drugome prodaj foru o vanvremenskom prijateljstvu, dok uveče iz sve snage daviš biskupa na hologram svoje prijateljice. Sve i da jedno drugom dopunjavate rečenice i da znate koji zub je kome kvaran, to nema nikakve veze. Ako misliš da te neće odjebati čim nađe prvog koji odgovara njenim ekstravagantnim prohtevima (da nisu takvi, ne bi bazala s tobom godinu dana), ti si onda još veća budala nego što izgledaš. Potencijalna materijalna sigurnost, prosečna žvaka, prosečna količina muda i ode ti u kanalizaciju, ko da nisi ni postojao, pa do mile volje zamišljaj kako joj nodluje bradavice koje si toliko puta imao na metar od sebe. Ako misliš da ona nije provalila da si se napalio ko mladi pavijan, takođe si se zajebo. Zna ona to dobro. I moli Svevišnjeg da nikad ne skupiš muda da joj to i kažeš, da bi vas oboje poštedela neprijatnosti, jer je, je l' te, jako obzirna osoba.

2. Ako popijem korpu, tek onda neću moći da se pokupim i startujem drugu mesecima i godinama

Ako se, ne daj Bože, desi najgore, i popiješ korpu, to će toliko uništiti tvoje ionako poljuljano psihičko stanje, već postojeći kompleksi će se utemeljiti i mnogo će vode proteći ispod mosta pre nego što budeš bio spreman da se opet otvoriš. Zaurlaćeš kao Čarlton Heston u "Planeti majmuna" kad shvati da je na Zemlji, kao Laušević na kraju "Sivog doma" i tvoja unutrašnja drama će se nastaviti u nedogled.
Ako si stvarno sposoban da se ovako osećaš i time potvrdiš da svi oni super-iritantni "volim te i posle smrti" likovi iz knjiga i filmova stvarno postoje, onda si u većem kurcu nego što se može i zamisliti. Ne znam šta da ti kažem. U svakom slučaju, ništa ne možeš da izgubiš. Već si bio na nuli, tako da jedino što može loše da se desi je da tu i ostaneš, a tu si već ionako na svom terenu. U principu nemaš čega da se bojiš. Isto kao kod vađenja zuba - zajebano, ali ništa nepoznato. Ako i popiješ pedalu, gledaj na to kao na uklanjanje gangrenoznog zuba iz vilice - bar se nećeš više baktati sa istim. Boleće te malo po isteku delovanja anestezije, ali si se bar rešio bede.

Suma sumarum: da demistifikujemo neke stvari.

1. Rep ti NEĆE porasti ako piješ kafu.
2. Utisak o Bosiljčićevoj glumi se NEĆE popraviti ako ga gledaš više puta.
3. Kurac i ostali organi ti NEĆE otpasti i pakao se NEĆE otvoriti pod tobom budeš li saopštio svoja osećanja i popio korpu. Sve je to za ljude.

3. Ako me pedalira i to se pročuje, kako ću posle na oči zajedničkim poznanicima i drugarima

"Mali je ovo grad, u njemu sve se zna", pa se tako i raščulo da si popio tvrd ispuš kod izabranice tvoga organa sa dve pretkomore i dve komore. Kad god vidiš nekog od zajedničkih poznanika, moraš pokorno da saginješ glavu i besno da ljubiš sram, kao do juče Dušan Vasiljev. Strašno te pogađa što sad moraš da slušaš njihove veštačke reči utehe, koje, što se tebe tiče mogu da ture sebi u rč, sažaljevaju, a ti se pitaš, što me bar ne mrze? Jer, ti njih u tom momentu zaista mrziš. Što ne gledaju svoja jebena posla? Pa, zato što je to u ljudskoj prirodi. Nije valjda da si tek sad primetio da ljudi obožavaju da se nekom desi nešto loše, da bi to kasnije mogli da prepričaju nekom drugom? To se zove češljanje jezika. Ništa revolucionarno. Svako čudo za tri dana. Pričaće, pa će prestati.

Suma sumarum: Ako ćeš životne odluke koje se tiču samo tebe da gradiš oko toga šta će drugi o njima da kažu i misle, onda ti ni jebeni seksualno opterećeni Jevrejin, koji je po Neletu Karajliću u pravu, ne bi mogao pomoći i preporučujem monaštvo, kako bi celibat bar imao svrhu i smisao. Bar ćeš tešiti sebe da si posvećen višem cilju kad ti stigne Božićna čestitka od drugarice sa porodicom. Drugačiji život tebe interesuje.

Suština svega je razmišljati što manje. Gorepomenuti Ciceron je svoj nedostatak pokorio i pretvorio ga u pobedu. Ali, nismo svi Ciceron.

Komentari

Прочитао све из офлајна, улоговао се, плус и звезда падоше. А и пратња. Одушевио сам се, како размишљањем тако и стилом писања + без иједног линка и све је савршено јасно, прелепа поређења и одличан закључак. Алал ти вера човече!

Pazi, posle ovoliko dobrog teksta glupo mi da napišem bilo kakvu analizu ili da izdvajam vrhunske delove. Samo ću da stavim * i neka govori sama za sebe.

glupo mi da napišem bilo kakvu analizu ili da izdvajam vrhunske delove

Мене је толико одушевило да сам морао да испустим негде! :)))

Мене је толико одушевило да сам морао да испустим негде! :)))

Ne, stvarno je napisano vrhunski, nema šta. Kada bih krenuo da izdvajam najjače delove, morao bih najmanje 30 da izdvojim pa sam odustao :)

Хвала вам много, људи, нисам веровао да ће било ко да чита оволику ствар. Обично не пишем оволико обимно и дефиниције су углавном просек. Ово је посебан тренутак инспирације, потакнут оним што се мени дешавало протеклих година.

Много би се издвајало, јер ово тако тече смислено, опако добро и... уф, заиста - сјајно! Свака част, матори!

Оно, копираш целу дефку и ставиш у цитат и кажеш: ''ОВО ЈЕ ОЈЕБАЛО''

Мислим да сам се нашао у једном делу, па ме ваљда зато још више одушевила :)

Au, odlično, pronađoh se, potrefi me ko s prs' u dupe, pogotovo: ‚‚(gojaznost, manji fizički nedostatak i slično)'', a i crnjak s Luburićem je bogami na mestu :D + i *

Svaka čast, čitam je već treći put.

Хвала вам много, људи, нисам веровао да ће било ко да чита оволику ствар.

Najbolje su duge defke, ali ako su baš ovoliko dobre.
Evo ti jedna kratka sa tom tematikom :)

Dukurac, nije moje vrijeme besplatno! +++

Још једном се захваљујем свима. Пајсеру, знам како је.

Џони, одлична! Прво гуза па шпиц...

Добра је, заиста, све си исправно рекао и све си у праву, него мене ме занима штО си ти учиниЈА на крају?

штО си ти учиниЈА на крају?

Опаааааааа! :)

+1

Па, ништа, не бих ја сад овде оволико мудросерао да је нешто било. Требало је шансу искористити док се дружење није интензивирало, овако прошла прилика, прошао воз.

A sadder and a wiser man He rose the morrow morn

што би рекао Семјуел Тејлор Колриџ, после тог искуства сам био тужнији а мудрији. Патетика.

Да ти чика ењеми нешто каже, мушко-женска пријатељства не постоје, НЕ ПОСТОЈЕ, лажем постоје, али само ако се не ложиш на рибу. Мушко-мушка пријатељства (која су иначе најстабилнија) се често распадну после неког времена, а камоли мушко женска. Мислиш да ће она да блеји са тобом и да ћеш да је чеееешкааш кад се уда и буде имала децу, оће курац, неће је муж пустити бре до пијаце саму а камоли да се "дружи са другом". Зато сам ја за то, да ти:
а) удаљиш се од ње, не мучиш се а и мало удараш чежњу која иначе не може да шкоди
б) пробаш нешто, мада ти је шанса за успех мање више око 0.1%.

Знам, зато сам све то и написао. Искрено, ни ја не верујем у таква пријатељства, а не бих ово никако изједначавао са пријатељством са мушкарцима, то ипак не може да се пореди. Ситуације из дефиниције су биле у зениту пре око годину и по дана, сад је цела ствар мање-више мртва, ако је икад и давала знаке живота (а мислим да јесте негде крајем 2010. :) Већ је све готово. Није да се уопште не виђамо, али скоро да је тако. Све се то заправо и десило јер је мени требало времена да најпре укапирам да ми се девојка свиђа, а после сам већ био забраздио.
Темпи пасати, на сву срећу.

Rodjace daj napisi neku jebenu knjigu, ako vec nisi. A ako jesi obavesti nas da je procitamo. Imas ono sto je potrebno za te stvari

Ja pročitao OBLAKMATORI. Prsoh.
+

Да ти чика ењеми нешто каже, мушко-женска пријатељства не постоје, НЕ ПОСТОЈЕ

Ово.

Иначе, одлична дефка. А ти си требао да покушаш кад си имао прилику. :) ++

А ти си требао да покушаш кад си имао прилику.

То, то, уби га сад у појам, шутирај човека на земљи! ЦЦцЦ! лололо

Хвала вам много, људи, нисам веровао да ће било ко да чита оволику ствар. Обично не пишем оволико обимно и дефиниције су углавном просек.

Nemoj da se obeshrabriš kada pišeš obimno, (ali samo) ako je sastav defke pitak (dobar za čitanje) mnogo se ljudi nađe koji će pročitati. :)

Да ти чика ењеми нешто каже, мушко-женска пријатељства не постоје, НЕ ПОСТОЈЕ

Hm... Nešto se ne bih složila, zašto se onda kaže ''bračni drugovi''? Možda prijateljstva ne postoje odmah, ali se razvijaju sa godinama.

Ниси ти мене разумела. Не кажем да нема, него да га неће бити ако размишљаш, "па мого бих ја њој да правим децу". Или је у старту региструј као другарицу или немој да се надаш неком епском пријатељству.
А ти брачни другови су мало више од другова. хД

Nemam mnogo iskustva sa defkama,ali ova je prejebano odradjena...Da sam procitao ovo pre 3-4 meseca,moj zivot bi verovatno imao drugaciji tok. +++ i *

Немам речи колико је ово добро написано. Звезда!

То рођени! Звезда ко своме! Добар, одличан!

Послије оволико доброг текста мора да се да један велики плус!

Dadoh plus pre čitanja kad sam video kolika je definicija, a nakon čitanja i *.

pazi, mnogo je izlizana tema i na pocetku sam zamalo dao minus, ali sam iscitao sve i mnogo je dobro napisano. svaka cast, ipak

Sa zgodnom ribom ne možeš biti iskren prijatelj, sem u slučaju da si gej, a sa ružnom i ne moraš jer su i ortaci dovoljno ružni. + za defku, maestralno.

Ovjeravam zvjezdicom, jer sam tako razmišljao dok se nisam spetljao sa svojom sadašnjom djevojkom, sa kojom sam se AKTIVNO držio nekih osam mjeseci (pod tim podrazumjevam tone razgovora, varenja, cuganja, ovjeravanja).

I da, nisam ja prvi krenuo 'nešto'', nego ona. Skinula mi sa muda trideset puta zavarenu i k'o dijamant čvrstu blokadu.

Nemam obicaj da ostavljam komentare na Vukajliji, ali, COVECE, POKIDAO SI SA OVOM DEFINICIJOM! Svaka cast! "Drugarica" ti skida kapu! :D

Drugarice, seks je partiski neprijatelj broj jedan....

Pa drugo je kad ona krene.
Tako sam i ja cimao svakodnevno, slao poruke druzio se, i vozao. Da bi na kraju ispusio i jos se za dve nedelje smuvala sa nekim seljoberom i prvi dan stavila njegovu sliku na pozadinu . Sta je to koji kurac??

Odgovor stoji u drugoj rečenici tvog komentara.

koji si se kurac druzio?

sto nisi iskao picke?

Brate Celuloidni,
A da počneš ti ipak da slušaš Balaševića?
Mislim, toliki si paćenik, ne može
više da ti naškodi?!

Ослепо сам од оволике патетике.

Ја сам увјерен да свако ко је лупио минус дефку није ни прочитао. Ја могу из искуства рећи да се муда исплате. Био заљубљен, добио полу шансу, СКОРО каро и добио корпу. Али понос је осто на мјесту а самопоуздање и его закуцани у плафон.
Још једном свака част + и *

Хвала свима, људи!

@Лепак: Не могу никад толико ниско да паднем...

Genijalština.

Iz prostog razloga što se čini sve tako komplikovano i dugačko, a zapravo nije. Kad se zapitaš, sve ovo već i znaš zapravo, samo treba da te drmne prava situacija, da bi se prosula inspiracija.

Bravo.

Svako to mora proći,pre ili kasnije,ili nikad.Ima nas svakakvih.(muškaraca)
Ali ipak mislim da devojke pali opasan,dzek-ovski I G N O RE!!!
Postoje dve opcije,ignorišeš je,ili se javi ili ne.Ako se javi,zainteresovana,ako ne,boli je pička.
Naravno,nije sve to tako crno-belo kako sam rekao,ali malo neke strategije staviti.
p.s.
Muško-žensko prijateljstvo postoji ako muškarac oće.Ako ti i jednom padne na pamet da je pojebeš,tu si ugasio.Mislim na prijateljstvo.Počinje sujheta raditi.
+ * od mene ,super je def

E, ova je za pred kuma.

+ i * opasno sam se prepoznao u nekim delovima..

Nezgodan izbor za naslovnu. Napašće se pluseva po inerciji a da većina neće ni pročitati o čemu se radi. Neka je sa srećom...

Тхе Проф
Ja pročitao OBLAKMATORI. Prsoh.
+

lol :D

javio
koji si se kurac druzio?

sto nisi iskao picke?

LOLOLOLOLOL xDD

P.S. Defka ojebala, znači, što reče Johnny nema dijela koji bih izdvojio, svaka rečenica je na svom mjestu. Plus, ako neko ovo na vrijeme pročita, možda će na vrijeme ukapirati da "iska pičke" kao što javio reče, umjesto da se druži :D
P.P.S. Pronašao sam se. :)

E svaka ti dala za defku!

Ja sam napisao ovu definiciju u žaru unutrašnje borbe, zaključićeš o čemu se radilo kroz čitanje. Takođe, i drugi primer u ovoj definiciji mi je u tom stilu. Ali ne može se porediti sa tvojim remek delom. Skidam kapu. Mislim da je ova definicija jedna od najboljih stvari koje sam pročitao na Vukajliji i generalno jedna od najbooljih psiholoških analiza muško-ženskih odnosa iz perspektive zacopanog mužjaka koji vodi unutrašnju borbu. Skidam kapu, ovde udaram plus i omiljeno i imaš praćenje. Izdvojiću samo jedan deo, da se nadovežem.

1. Blokada testisa je uslovljena nereprezentativnim fizičkim izgledom mužjaka (gojaznost, manji fizički nedostatak i slično). U tom slučaju, inteligencija ne igra nikakvu ulogu

Ovo je tačno i krucijalno. Ukoliko si visok 185-195, imaš prodorne plave oči, crnu kosu, taman ten i 100 kg čistih mišića - jebaćeš. Moraš biti moron da ne jebeš. Devojke će te same startovati, bićeš tražen, imaćeš samopouzdanja. A tvoju traženost i visok nivo samopouzdanja će primetiti i devojka (drugarica) na koju se ložiš. Kako je - tako je. Osim ovoga nema neke velike mudrosti i nažalost, jedini lek je da postaneš novi Bill Gates ili neki mikri maus, pa da te love sponzoruše i one koje se pale na te ''žestoke momke''. Deo koji sam citirao svaki muškarac treba napamet naučiti, a tebi još jednom svaka čast jer si ovo napisao i generalno za definiciju.

Napašće se pluseva po inerciji a da većina neće ni pročitati o čemu se radi.

Напашће се и минуса, већ видим коментаре типа ''минус зато што не умијеш сажето да се изражаваш''. Од мене огроман плус.

Budala je svako ko ne pročita, a oceni!
Dečko je iskren, a iskrenost se lako prepozna.
Naravno da smo se svi mi "jebači", bar u nekim segmentima prepoznali.
Svi imamo bar po jednu takvu mudoblokatorsku drugaricu.
Sve što preostaje je da mislimo mudima, a jebemo mozgom ili kao na kraju filma "Kad porastem biću Kengur", da izađemo na terasu i vrištimo njeno ime...
Najveći + do sada, * i pratnja.

Kakva definindzicija!!! + *
Na prvi pogled pomislih da je Niko napisao, ali mi se cini da on ne pise latinicom. U svakom slucaju to ni malo ne umanjuje velicanstvenost defke i sve hvale i lovorike Celuloidu.

Na prvi pogled pomislih da je Niko napisao

Фала, матори, што си мислио да сам ја, али ја би' вероватно скратио дефку неким ваљаним крвопролићем методом мучења... :-)

Ево, да и честитам наслов човеку, вреди...!

Ka sto Johnny rece, greh je citirati nesto ponaosob, al ja moram, jer kanda sam ovo sam rekao:

Šatro se toliko dobro kapirate da bi trivijalna i prizemna stvar kao što je veza unizilo transcedentalnost i dubinu vaše produhovljujuće platonske veze.

Trenutno sam u jednako pederskom raspolozenju, pa sam izbacio 150 komada iz omiljenih i stavio ovu sa jos 4. Ovo pisem cisto da ne zaboravim kolika sam pedercina bio.

+, sad bi i ja napisao nešto u ovem stilu u komentaru, ali sam nekad ovde bio službeno lice, pa ne bi da me optuže za patetisanje :) dokle da nosim više to breme dobor plaćene penzije, Kaizene?

Na mestu svaka reč, pogodio si suštinu matori. Od mene plus i patrik.

Sinoc sam imao nocne more, danas svratio da ocenim... Jednom sam je procitao i to mi je dosta.

Hehe, dok ne porastes, posle te boli k, i znas da je "drugarica" prolazna faza u sazrevanju.

Svidja mi se dubina pisanja, ali brate, nemoj da poredis svoj nagon ka zenama sa filmskim, knjizevnim, istorijskim, mitskim relacijama izmedju subjekata koji nisu musko i zensko... To je prvi korak ka nejebici. ;)

Pogledaj istoriju mojih definicija, mozda nadjes nesto interesantno, da ne linkujem sad.

Poz, +, i svaka cast na trudu!

nisam skoro procitao ovako dugu defku a da ne prelazi u preseravanje posle sva pasusa. svaka cast. imas moj duboki naklon.

Само да се још једном захвалим...донесе латиница насловну, а мрзело ме да мењам пошто бејах под благим гасом...много људи се пронашло, то једино не ваља. Коментари су инспирација за даље писање, фенкју соу мач, пипл!

A najgore je kad se i zacopaš u dotičnu.. A još je gore kad između vas i bude nešto pa pukne posle mesec dana bez ''normalnog'' razloga.. I još je gore kad si ti još ona ista budala što Bora Čorba kaže, pa ste posle opet prijtelji i drugovi kao da ništa nije bilo i opet čekaš dok je ona sa drugim. Pitanje je samo, da li vredi čekati. Al odoh od defke u majčinu pa ću stati...

Svaka čast na ovome, pomoglo mi je, hvala. + i *

Jel cuo neko ovde za alkohol i lake droge... napijete se naduvajte se zajedno, pa ce da vam bude lepa noc... sutra dan se pravite da se nicega ne secate... ETO RESENJIJA!

прочитала сам до краја са задовољством, лепо пишеш и надам се да си просветлио овакве случајеве, и младе нараштаје који се тек уче :) ево још и звезду да метнем..

Kao da citam tarzaniju,ne vukajliju :D inace,plus ;)

Super defka, + i u odabrane.

Definicija je odlična, i ja sam se u njoj pronašao! Posle stečenog iskustva mogu samo da kažem da je najpametnije raščistiti na početku sve, iskazati svoja osećanja, pre nego sto preraste u neko veliko "prijateljstvo"!

Au jbt, dao sam plus na telo defke jer me mrzelo da čitam primer pa na osnovu komentara skontam da ipak treba da pročitam i primer. Ne da si pokidao i objasnio nego nemam reči, jebeno istinito tako da moram da dam patrik!

И ја сам се нашао у овој причи и свиђа ми се једна ствар посебно, а то је оно кад кажеш да си на нули кад покушаваш и да ништа не губиш ако добијеш педалу.

читам ово цирка шести пут, мање више као вок-тру. генијално. +*