Prijava
   

pod pritiskom javnosti

Izraz teško razumljiv državljanima Srbije. Bilo gde u svetu, ukoliko na površinu ispliva skandal neke osobe na važnom položaju u državi, zbog takozvanog “pritiska javnosti” uglavnom epilog je “dobrovoljna” ostavka gorepomenutog. Da li zbog nedostatka i minimalne količine morala ili nečeg drugog, tek srpski političari odlično podnose ovu vrstu pritiska. Da ne kažem, imuni su na njega.

Japanski ministar finansija je negirao da je na konferenciji za novinare na samitu G7 u Rimu bio pijan, ali je ipak pod pritiskom javnosti podneo ostavku na mesto ministra.

Komentari

Japanac nije bio pijan, video sam, oduzeo se kad je čuo da nijedan srpski ministar nije izvršio samoubistvo, a tolike priče o tome su čuli..;)+

Al', evo Velja nije ministar pa "dožive" šlog. Šta li će tek Šule i ostali ministri da rade zbog slučaja Minja Mr.Dolar Kovačević. Plašim se da ne dignu kolektivno ruku na sebe.

Ma pusti Japanca, nekada davno su ovde vlade padale pod pritiskom javnosti, sećate se onoga konzul NikaragUa i mandarini :)
Mada pao je tako Vuk Obradović kad mu smestiše igru (ima na youtube Šešeljev govor tim povodom, pišijada).
I nadam se da nema veze s Jeremićem, da ne žalim plusa ;)

heh..pa sta reci...pritisak je vrlo promnljiva sila.. :)
ee..,Inter,lep ti komentar :)

Nemoj da žališ Duše, nema veze ni sa kim ponaosob, to je jedna opšta karakteristika naših političara. Nema među njima dobrih, što bi se reklo:"Kad' uđeš u vodu sa krokodilima, ili si krokodil ili si pojeden".