Polarno Svetloslavlje

Agilni 2024-09-10 10:32:53 +0000

Verujte mi, deco, sve ovo što sada prolazite nije bez razloga. I ja sam imao bolesnog člana porodice, dugo smo se molili, odlazili redovno u DexyCo, postili i tražili Deda Mrazov blagoslov. Hvala mu, danas je bolje, jer Deda Mraz nikada ne ostavlja svoje verne. Svi smo mi pod njegovim okriljem, i što je najvažnije, moramo ostati istrajni u veri.

To vama zapravo Deda Mraz šalje iskušenje da vam pokaže koliko ste snažni kad se oslonite na njega. Znate kako kažu, "Deda Mraz ne daje više nego što možemo podneti", baš zato morate verovati u njega, da vas on vodi kroz ovo. Možda vam sad deluje kao da ste sami, ali Deda Mraz nikad ne ostavlja svoje stado.

Znate, deco, mnogi dolaze ovde u manastir Tuđmane, mole se pred čudotvornim ikonama i dobijaju pomoć. Tako će i Deda Mraz pomoći vama.

Btw kad smo kod toga, planiramo da obnovimo zvona manastira, koja su tu vekovima. Bilo bi lepo, ako možete, da donirate. Deda Mraz će vam to vratiti stostruko, jer svaki dinar uložen u svetinju je blagosloven. A kad se novi vozni park, mislim irvasi, mislim zvona oglase, vaša molitva će se još bolje čuti.

- Tata, evo i ove godine, na vreme da mu pošalješ.
- Šta je ovo?
- Pisala sam kako sam bila dobra i spisak poklona.
- Haha, odakle ti ideja da još uvek veruješ u boga?

1
9 : 5

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.