Prijava
   

Massimo Savić

On pati. On cilim svojim tilom osjeća svaku pismu koju izvodi. Nebitno što je pismu obradio. Nebitno što piva na plejbek. Nebitno što gostuje na Tv Ruski Krstur i što je istog jutra tu numeru pivao u još 16 emisija. On je tako do jaja. On je tako umjetnik. On ima udvojeno isto slovo u svom imenu. On ima tako kul spiku i tako je iznad tih ustaško-četničkih sranja. Njemu niko ne može oduzeti šetnju Balkanskom ulicom jutarnjim časovima 80tih, zadimljenu salu Skc-a, druženje sa Milanom Mladenovićem,…Šatro. On štiti životinje, on zatvara vodu na slavini dok pere zube. Ali on nikad ne priča o tome. On je Massimo Savić.

   

Citirati Bukovskog

Eksirati ili dovršiti započetu čašu alkohola.

- Može još jedna?
- Čekaj da citiram Bukovskog. :gut: Sad može!

   

Oseknuti se

Istresti iz sve snage nešto. Izraz kao takav konkretno se odnosi na 'ceđenje' sadržaja iz nosa, ali može imati i primenu (znatno ređe) u prilikama kad treba nekog istresti iz gaća, odnosno prebiti na mrtvo ime.
Prvo kineš, pa se osekneš.

- Apćiha!!!!
- Daj bre brate, eo ti maramica, daj osekni se, odvratan si...

   

Ali svi to rade

Argument kojim pokušavaš da ubjediš djevojku da pristane na razne perverzije.

-Molim?! Ne dolazi u obzir!
-Ali srce, nemoj da si takva, nije to toliko strašno, znaš da krastavac ima duboku primjenu u kozmetici, samo će da te žigne na trenutak i posle banja, još će ti podmladi senfaru.
-Ma ti si bre prs'o! Pa da posle šetam ko kauboj okolo.... Kad smo već kod kauboja, sedlo? Mamuze i bič? Jesi to opet jeo one gljive? Pa osedlaj kobilu i prcaj, mene nećeš....
-Ali.... ali.... svi to rade! Eno pričao mi Mare da su on i Sanja isto tako, pa eno vidiš kako su srećni....
-Mare je osedlao Sanju, šibao je bičem i mamuzama, gurao joj krastavac u bulju dok je ona vrištala ''Šefe, koji ti je vrag?'' grickajući šargarepu. A u pozadini je tuklo La Revolucione e come il vento i to sve ispred Jugoslovenskog Udruženja Komunista i ratnih heroja?
-Ne zaboravi i ragbi kacigu na glavi, novogodišnje prskalice u rukama i 7 baštenskih patuljaka koji su poređani okolo dok im ja govorim ''E ovako se trsi Snežana''.
-Da brate i to.
-Pa jeste.
-Ajde dobro, može.
-To! Odo po kameru!

   

Nekrolog

Monolog iliti poslednje reci coveka koji je "sa jednom nogom u grobu."

banovana do 14.08.2351. 17:40
?
+493
16
definicija