Prijava
   

Matora drkela

Koristi se za starije ljude koji gledaju mlade žene I kao bi nešto da urade ali im ona stvar više nije u funkciji.

   

Kako izlaziš na kraj sa kiselinom

Ne, nije ono što ste pomislili u startu, da ću ja sad tu kao nešto prozivati persone sa sniženom ph vrednošću bez obzira da li uzimaju Orbit ili ne.

Reč je o dobronamernom, drugarskom pitanju koje upućuju ortaci jedan drugome nakon dužeg perioda usvinjavanja od vina kiseloga sa pijace kupljenog od rendom debelog Marka koji ti poželi dobar dan, a onda proda motorno ulje da od njega špricer majci svojoj praviš.

Rapsodija konkretnosti. Sabijeno u suštinu.

Kurcem.

Roban Rock: U pičku materinu.
Demigod: Jebem li im mamu u pičku ja.
Bob: Da znaš. Mamu im jebem.
Demidog: Kurcem u pičku.
Bob: Baš smo začadili ovde, skoro pa te ne vidim, u pičku materinu.
Demigod: Boli nas kurac. Opuštencija.
Bob: Baš nas karindža boli.
Demigod: U pičku materinu, bre.

   

Bog

To je lik koga se svi sjete kad im dođe 5 do 12, i koga svi naguze kad im nešto ne ide od ruke. Njegova prednost jeste što je imaginaran, inače se ne bi dobro proveo.

scena 1:(kontrolni, Kreten nije dohvatio knjige i sad se krsti 33 puta i moljaka se ne bi li izvukao 2, da ne padne)
-Bože, molim te, ako dobijem 2 na kontrolnom, dolaziću redovno u crkvu i neću više zajebavati onog popovog sina štrebera, molim te!

scena 2:(gorepomenuti gospodin Kreten dobio 1 na kontrolnom i najvorovatnije pada na popravni)
-Jebem ti Boga, kako ovo nije za 2?!

   

Naočare bez dioptrije

Optičarski oksimoron i hipsterov dobar drugar. Ove naočare imaju obična stakla i ne dobijaju se preko socijalnog, niti mogu pomoći slabovidoj baki da slučajno ne izvrši sepuku dok hekla.
To je asesoar, takoreći modno pomagalo. Sa zadatkom da mladog nosioca prikaže starijim i intelektualnim, fensi misliocem, fanom crno-belih filmova, članom biblioteke i zakletim borcem protiv krznarske industrije. U suštini sredstvo za mamljenje snenih hipsterki i laganih gimnazijalki, nedovoljno imunih na dnevnu dozu cviker-autoriteta.

- Ćao, ja sam Dalibor, deluješ mi kao neko ko poštuje Žižekov opus! Ne grešim, zar ne? Da napustimo ovaj kičem zagušeni ambijent i prošetamo po okolnom pejzažu?
:namešta naočare:

?
+207
36
definicija