Prijava
   

Pivo

Pijemo hladno, a pišamo vruće.
Eto objašnjenja zašto naš stomak zovu bojler.
A eto i objašnjenja što trošimo toliku energiju.

I naravno, pivo je i najbolje objašnjenje zašto smrdi iza trafo stanice.

   

Vrata odškrinuta 10 cm

Lek za sve strahove i fobije.

Čudovište ispod kreveta:"Mali,sad ću da ti jebem kevu"!
Sisaj kurac,odškrinuta su mi vrata!

   

Deliti kupatilo sa matorcima

Biti spreman na kompromise.

-Kevo , uzeću ovaj crveni brijač, pošto se moj uzjebao.

-Nemoj sine, njime brijem pičku.

-Ok, uzeću ovaj plavi kojim ćale brije karu.

   

Vaspitački poljubac

Kad se riba nije zapirala a vi se zajebete pa počnete da ližete.
Ili je jednostavno vrućina. A riba dobra skroz.
Obavezno joj uputite vaspitački poljubac.
Znači, krljanje pravo u usta. Direktno sa filozofiranja.
Čim napravi kiselu facu, kažite joj da je to njen ukus i sama ode da se plakne.
Ako i nije skroz dobra poljubac obavezno, a posle možete i da idete.

   

Nisam u tom filmu

Rečenica kojom pornićarka svom mužu nagoveštava da je neće videti u porniću koji zajedno gledaju.

- Dragi, nisam u tom filmu, samo da znaš.
- Dobro je, baš sam se pomučio da na netu nađem jedan gde te nema.

   

Jašar Ahmedovski

Legendarni vokal grupe Ramones na početku njihove karijere. Ali, kao što to obično biva, američke tajne službe udružene sa cionistima nisu dozvolile da naš čovek povede ovaj megapopularni bend već su dovele svog čoveka, nama mrskog Joey-a "Ramone-a", koji je od naseg Jašara "skinuo" čak i stil oblačenja. Razočaran u punk i Ameriku, neispunjenog američkog sna, Jašar postavši neka vrsta Darth Vader-a, vraća se u Jugu i udružuje sa Južnim vetrom. Poput Mustaine-ovog slučaja sa Megadethom i Metallicom, ovim potezom je stvorio pandan Ramonesim-a, što je na svetskoj muzičkoj sceni izazvalo pravi rat ova dva tabora čije posledice i dan danas osećamo.

"Pet cemetery" je u stvari "Moj bagreme beli" unazad!
Treba li očigledniji primer???

   

Izbeljivanje zuba

Rabota za koju ćeš da pljuneš nimalo neozbiljnu kintu, ne bi li ti lokalni privatnik sa prištinskom diplomom otklonio nataložene slojeve šita od kafe, krdže i ko zna kojih govana koje si žvakao. Onoliko puta koliko su one ružne strendžerske džuške sa "Orbit" reklama naglasile da ti posle svakog hasa opada jebena peha vrednost, toliko puta je tebe bolelo kurac i zgutao si pljedžu od dvesta pedes grama sa sve lukčinom i alevom posle sedam nagnutih piva.

Kako je ovo sad novo kul vreme, džaba ti sva spika o tome kako voliš da slušaš "Šarla Akrobatu", ako ti se zubi žute ko reprezentativni dres Adriana Mutua, jer paklu Besta dnevno ne mož da okreči 3-4 mazanja čeljusti Kolgejtom. Kada ti se posle navedenog procesa zubi pretvore iz Sung-Linga nazad u arijevca, isforsirana varikina boja tvog već dovoljno iritantnog osmeha, čini da sebi izgledaš krajnje imbecilno.

Brate, mojne se keziš u ogledalo, mož oslepiš.

   

Kad ti udari šamar zaboraviš pola osnovne

Ne daj Bože.
Opis psihofizičke posledice koju ti ostavi kromanjonac nalik na Lurča iz porodice Adamsovih, čija ruka melje orahe i lešnike direkt za kevinu tortu. Kad tovari ugalj ne koristi lopatu jer je besmisleno to raditi, a cela beogradska Arena ga ne bi mogla zajebati u aplauzu jer probija zvučni zid.
Trag koji udarcom ostavlja na licu proporcionalan je količini memorije koju ti izbije iz moždanih vijuga.

- Sale, jel se sećaš kad smo u četvrtom osnovne...
- Džaba ga sine to pitaš. Njega je dočekao Mile Poklopac na volej, urnisao mu lice kao nas uranijumske bombe '99, a od prva četiri razreda seća se samo prve strane bukvara.

   

Jaje

Nedovoljno razvijen organizam, psihički još uvek nezrela osoba koja tek treba da probije ljusku, da se izlegne i shvati neke stvari.

-Nisam ja kriv što se zapalila štala! Otkud sam znao da će petarda da zapali seno?
-Ćuti, jaje jedno!

   

Glavonošci

Ljudi koji su pospremali prostor oko giljotina u vreme Francuske revolucije.

   

Prepustiti ulogu favorita

Apsolutno ograđivanje od svakog haosa koji bi mogao da usledi, bilo da je u pitanju fudbalska utakmica, ili nadmetanje za devojku koja je dvojici mladića zapala za oko. Ukoliko postoji mala šansa da nešto pođe naopako, bar da se zna da nisi ti krivac. Jednostavno je protivnik imao prednost od starta, makar samo u tvojoj izjavi.

Konferencija za štampu nakon poraza reprezentacije od FK Truleks na pripremnom meču.
Novinar: Da li je istina da ste vi krivi za poraz, gospodine Vladimirović?
Petar Vladimirović Pule: Apsolutno ne! Ja sam još pre utakmice prepustio ulogu favorita gostima! Oni deluju kao slab tim, ali ti osmogodišnji dečaci znaju s loptom!
Novinar: Dakle hoćete da kažete da su krivci igra...
Petar Vladimirović Pule: PREPUSTILI SMO ULOGU FAVORITA!
Novinar: Dobro, smir...
Petar Vladimirović Pule: ULOGA! FAVORITA!

   

License Agreement

Smaranje na n strana, čisto da bi proizvođač izgledao ozbiljno. Čak su ljudima omogućili da ne maltretiraju svog miša skrolovanjem da bi "potpisali" isto, pa se stoga licenca nalazi u posebnom prozoru. Još nije poznato da li je neko pročitao ceo ugovor.

Potpisivanjem ovog ugovora prihvatate uslove zadate u njemu i prihvatate odgovornost u slučaju njihovog kršenja. Ne smete neovlašćeno kopirati, preprodavati i bacati ga na priloženi materijal. Pošto znamo da niko ne čita ovaj ugovor do kraja, a hoćemo da izgledamo kao profesionalci želimo da vam kažemo da nam iskreno puca kurac za vaše žalbe i primedbe. Isto tako, garanciju sebi možete nabiti u dupe u slučaju kvara ovog uređaja.

Ako ste A krvna grupa, RH pozitivni, molimo vas da donirate krv, našem direktoru, anemičan je u poslednje vreme. Takođe morate da znate da postoji velika šansa da obolite od utrnule guzice i teniskog lakta dok sedite za kompjuterom i džarate tastaturu. Isto tako, ako vam se nadigne pazite da se ne odvalite kurcem u čelo.

Ovim ugovorom prihvatate sve navedeno u istom, tako da mogu da vam kažem da ste se grdno zajebali. U slučaju nove tragedije u Fukušimi, vi ćete biti dobrovoljac. Isto tako možete odmah da idete da se prijavite na biro i pored toga podnesite papire za razvod. Kar'o sam vam ženu. Jebiga, ja znam da je život nekom majka, a nekom maćeha, ali šta ćeš. Niste vi krivi. Inače, imamo informaciju da se u vašoj okolini gradi most na Adi, pa ćete komotno moći da odete tamo i isprobate ga. Ko zna, možda ga jednog dana i nazovu po vama.

Iskreno ćemo vas žaliti, mada će troškove za plaćanje narikača morati da preuzme vaša porodica. Mi ćemo se potruditi da vam otvorimo grupu na Fejzbuku. Videćete, u stvari nećete, ali nezavisno od toga, u takvim grupama se za jako kratko vreme okupi veliki broj ljudi.

Bacite pogled kroz prozor? Šta vidite? Ne vidite ništa? Onda je vreme da operete isti. E sad kad smo to razjasnili, možemo da nastavimo dalje. Ukoliko ovu poruku ne prosledite na deset adresa, u roku od nedelju dana će vam riknuti kanarinac, a ukoliko prosledite neće. Na vama je da odlučite. Recite ne droZi, bavite se sportom, uskoro će izaći novi PES, ako me razumete.

Kakvu muziku slušate? Šund? A zašto? Koliko bi bilo bolje da si ostaalaa, ljubio bih tvoje usne kaooo nekadaa, sada jadno moje srce tuga ubiiijaaa, sve bih dao kad bih znaoo da l' si ikadaaa mene voljeeelaa kaoo tebee ja, da l' siii ikadaa menee voljeeeela, kaooo tebeee ja.... Nikad više neće biti to što bilooo je, a od svegaaa što je biloo malooo ostaaaje, sada jadnoo moje srce tuga ubijaaa, sve bih daoo kad bih znao da l' si ikaaada mene voljeeela kaoo tebee ja...

Pošto sam lepo raspoložen, iskoristio bih priliku da vam čestitam na kupovini ovog proizvoda, i da vam poželim sreću u radu sa njim, iako smatram da ne valja ni za kurac, ali ko ga jebe, uzeću pare na njemu, vi ćete biti ubeđeni da ste utvrdili dobar pazar, i tako ćemo svi biti na dobitku.

I još bih hteo da dodam da je Šumaher pičketina, dok je on još srao u pelene, ja sam vozio karting, a i sada je pustio stomačinu pa izgleda kao da nosi trojke. Ljubi vas sve brat Džon. Lepo se provedite i kupujte naša govna i dalje, nama će biti drago.

Da li prihvatate uslove ovog ugovora?

   

Od lepe reči do batine

Ako imate mladjeg brata ili sestru koji su tek upisali osnovnu i nervoznog ćaleta koji pokušava da pomogne detetu da ne zaostaje za drugom decom (ne bilo u redu sa takvim genima, je li), imali ste prilike da vidite kako ćale seda za sto držeči se poslovice lepa reč i gvozdena vrata otvara, a završava sa omiljenom roditeljskom batina je iz raja izašla.

Ćale dolazi sa posla mrtav umoran, pohasa nešto na brzaka, isere se i taman upalio eurosport i otkopčao prvo dugme na pantalonama, kad dolazi ćerka 1. razred osnovne, sva skrušena nije uradila domaći iz prirode i društva. Ništa ustaje ćale zakopčava pantalone, gasi evroligu i vata se knige.
- Dobro Miličice moja sad ćemo mi to da sredimo, prosto ko pasulj. Šta vidiš na slici?
-mmmm,oooovaaaj, pa nebo, životinje, drveće...
-Dobro a šta je sve to?
-(Blene u plafon)
-Šuma, Milice, šuma. I ko živi u šumi?
- Paa šumar.
- Ma koji bre šumar, od životinja ko živi?
- Lav, jelen, slepi miš...
-Ma gde njih nadje, na slici te pitam šta vidiš? Šta je ovo ovde?
-Zeka.
-Zeka jebem mu mater. I šta radi zeka?
-Sedi.
-I? (Već mu iskače vena)
-Pa gleda.
-More pička ti materina ja da arčim 8 sati da bi ti jela leba, a ti ne možeš da vidiš šta radi jebeni zeka, jede govna eto šta radi!
u tom trenutku banjava žena:
- Nemoj Milorade molim te!
- Mrš u kuhinju sad ću sve da vas pobijem, jebo vas zeka da vas jebo!

   

Mustaći

Vrlo specifična vrsta paperjastih brčića koja se u tinejdžerskom dobu javlja podjednako često kod dečaka (na njihovu veliku sreću) i kod devojčica (na njihovu jos veću nesreću).
Ukoliko stvari krenu da se dalje odvijaju normalnim tokom, ti isti dečaci će shvatiti svu blagodet brčića kao dokaza zrelosti, a devojčice svu tugu i bol hladnog voska za depilaciju.

Pera: šta bi dao da imam mustaće kao ona Sonja iz VII2, bio bi glavni baja u školi.

   

Prekinuti govno na pola

Još jedna jako neprijatna situacija koja se svima nama dešava ponekad. Sam naziv nam govori da se radi o naglom prekidu analnog čišćenja organizma. Kod osobe koja naglo prekine govno na pola redovno se javlja nagla promena raspoloženja, praćena raznoraznim izlivima besa. Majka priroda je tih nekoliko minuta tokom čišćenja predvidela za psihofizičko rasterećenje čoveka koje ako se naruši ili poremeti prekida se ceo jedan veoma osetljiv sistem koji je kasnije u toku dana nemoguće ponoviti, jednostavno ceo dan će vam biti nekako polovičan i bolje vam je da se vratite u krevet i prespavate do sutra.

Jadranka: Radomire!!! Radomire!!!
Radomir: Ma šta je nabijem ti ga majke u pičku baš!!
Jadranka: Skidaj se od tu šolju više!! Eno Mićko nemož d'istera traktor od tvoju frezu će mi probije uši od vikanje!
Radomir: Ma nek čeka boli me kurac baš, kaži da serem!
Jadranka: Pa preseci sad čoveče pa si nastavi posle ako oćeš ceo dan!
Radomir: Pa nemam ja makaze u dupe, majke ti ga nabijem u pičku i tebi!
Jadranka: Ma čeka ga neki čovek da ga ičupa zaglavili se sas kolima u blato...Ima i mala deca u kola!
Radomir: E da gi jebem mater baš i na tu decu, sad bi ve pobio svi živ mi sve! Ne mož čovek ni da sere od budale! Jebeeeeem tee Raadoomiiree, šta si doživeo u svoju kuću ne mož da sereš ki čovek! Puuu!

   

Istrljaj taj vrat možda izvučeš stan u Beogradu

To kažeš nekom kad je mnogo štrokav.

   

Izdobijati se

Odraditi se nekom drogom. Takođe može da se izdobija i uživanjem marihuane.

- Matori, svarili smo sinoć 4 džoksa ja i Lemi, razbili se. Izdobijali se za sve pare! Nisam znao gde bijem!!
- Brate, kad ste narkomani, ko vas jebe!
- Niko ti nije ni rekao da je bilo loše, ne žalim se samo konstatujem.

   

Radnim danom on je fin, vikendom je Čarli Šin

Prikriveni psihopata, partimanijak, vuk u ovčjoj koži. Od ponedeljka do petka šeta pekinezera, ljubi ruke gospođama, češlja se u desno.
Sa prvim večernjim satima u petak, doktor Džekil postaje mister Hajd, žestoki konzumator alkohola, lovac na mladu pičetinu i glavni zajebant, sposoban da osmisli i u delo sprovede najluđe ideje.

-Maćori, nisam znao da je onaj tvoj Milisav onoliko lud. Viđao sam ga u kraju, šeta mlađeg brata, dohvata ljudima stvari koje ispuste. Sinoć bio sa nama u kafani "kod Đoke", pio Jelen pravo sa slavine, peo se na sto i mahao palamarom kao Miša Tumbas.
-Brate, šta da ti kažem, on je fin radniim danima, vikendom se pretvara u Čarli Šina.

   

Čka

Skraćeno od čkapi. Izraz koji se koristi za čoveka kome muda ne bi porasla ni kad bi ih ozračio mikrotalasnom pećnicom kao Rendi Marš. Životni moto mu je ''ne mogu''.

- Tebra. Hoćemo u neku štetu večeras?
- Ne mogu. Ustajem u šest ujutru, imam predavanje u sedam.
- Ajde, bre, ideš iz grada direktno na faks, šta fali? Ponesi svesku.
- Ne mogu, spava mi se.
- A ako ti kažem da mi je Micka rekla da te izvedem napolje?
- To se garant zajebavala. Ne bi ona bila sa mnom ni da joj platim.
- Ajde, ne seri, pokupim te ja u jedanaest.
- Nemoj uopšte da dolaziš. Spavaću tad. Umoran sam. Ne mogu.
- Što si čka?
~~~~~~~~~~~~
- Da l' bi smeo da uzmeš onaj špric i da se ubodeš?
- Ma, beži, bre, ko zna ko je to pipao i ko se time rokao.
- A da ti platim 100 kinti?
- Ma, jok, ne bi ni za 200.
- A za trista?
- Razmislio bih.
- Što si čka?
- Ko čka? Sad ćeš da vidiš. Spremi 300 đunti.

   

Imam pigment

Ohrabrujuća izjava bledunjavih djevojaka sa kompleksom tamne kože, kada prvog dana na moru počnu da se podmazuju suncokretovim uljem u bočici sa egzotičnim imenom na naljepnici.

Prvi dan na plaži, upekla Zvijezda, demo verzija pakla. Ona se već nauljila ko friteza, raskerečila se po peškiru i grabi zrake ko da će da ih nosi na berzu posle.
- Ej, 3 sata je, sad najgore peče, ajmo na limunadu negdje.
- Neću ja, hoću da se sunčam. Poznaje li mi se boja već?
- Četiri sata si na plaži, kakva bre boja... Nego pretjerala si sa tim uljem, stvaraš efekat staklene bašte na plaži. I još ima da te ožeže sunce.
- Ne brini, neće mene, ja imam pigment, boja mi se odmah primi.
- Imaš pigment?! Blijeda si ko grof Drakula, svi zveraju u tebe u radijusu od 15 metara. Ko da sam pokemona doveo na plažu. I pigment nemaš, ako misliš na melanin. Možda onaj zeleni, probaj da vršiš fotosintezu. Odoh sad, na PIVO, doći ću večeras sa paketom jogurta.

?
+1368
28
definicija