Prijava
   

Jelena Isinbaeva

Vrhunska ruska atletičarka, poznata i po tome što motku kojom skače gura u rektum i vaginalni otvor radi seksualnog užitka.

Duško Korać gleda sa strane i davi majmuna.

   

Sudbine junaka serije "Otpisani" nakon Drugog svetskog rata

Tihi - Dogurao daleko. Dobio jednu od prvih vila na Senjaku i Vilis džip. I dotadašnju gazdaricu vile pride. U kožnom mantilu se šetao po Beogradu, bio strah i trepet za sve domaće izdajnike. Dogurao bi još dalje, da četre'sedme nije stao na pogrešnu stranu. I pored navaljivanja ostalih drugova, nije hteo da se pokaje. To ga je koštalo vile, džipa, kožnog mantila, gazdarice, slobode, a na kraju i života.

Prle - Ogrebao se za čin poručnika, ali dalje od toga nije otišao, jer su ga svi shvatali neozbiljno. Kada su se delile vile i funkcije u državnim preduzećima, nekako ga se niko nije setio. Govore na partijskim sastancima nije držao, jer ga to nije interesovalo. Preko ratnog druga iz opštine sredio da dobije dobru penziju. Dočekao starost. Decu zaposlio po državnim organima dok su mu ortaci još radili tamo. Plakao kad Tito umro. On umro '82.

Joca - Svašta su mu nudili, ništa ga nije interesovalo. Zadovoljio se time da ima neograničenu crtu u partijskom bifeu. Na sastanke partije nije dolazio redovno, a kad je dolazio, onda je bio pijan i držao Kastro govore, ali su svi oni šiljokurani morali da sede i da ga slušaju, jer je imao neograničeno uvažavanje. Kada je video šta se dogodilo sa Tihim, počeo je nenormalno da pije. Tako je i završio. Četres'osme su ga našli u stanu mrtvog, sa flašom pored njega.

Mrki - Postao drug. Uvek na pravoj strani, uvek na liniji partije. Prstom je pokazivao kuće, žene, firme, pozicije, i sve je bilo njegovo. Decu je školovao u Londonu. Potpisao nalog da Tihog oteraju na Goli, posle čega niko iz stare ekipe nije hteo ni da mu se javi na ulici, što ga nije previše ni potreslo, jer se odavno i nije javljao nikome od njih, da mu ne bi nešto tražili. Bio u KP, pa u SPS, pa, posle sloma Stambolićevog krila, bio jedan od ideologa demokratije u Srbiji. Umro 1993. godine.

Marija - na opšte zgražavanje, udala se za Mrkog i postala drugarica. Počela je da pije kada je Mrki počeo da se penje u partijskoj hijerarhiji i da je vara na svakom koraku, ali se nije razvodila. Pričalo se o švalerisanju sa Prletom, ali nikada javno, jer je bilo opasno. Umrla 1978.

Kriger - poginuo u seriji

   

Napred mu ide samo sat

Lik sa krajnje nihilističkim pogledom na svet. Čovek koji je dotakao dno Marijanskog rova, pa mu je mrsko ili nije u mogućnosti podići se ponovo. Može se koristiti i za baksuza epskih razmera koji bi, da se organizuje neki pornić, bio pozvan da bude statista.

- Onaj tvoj sin i dalje ništa ne radi?
- Jok, čeka da mu život krene napred, nema vezu, a ima vremena.
- Krene mu napred svakog proleća, kad pomera sat, izgleda da će biti to to.

   

Muška ruka

Ono kako moja baba naziva kurac, kad priča sa svojim prijateljicama.

"Slušaj Ljubice, tebi baš stvarno nedostaje muška ruka u kući..."

   

BS

aj da ih ne zaboravimo

   

Rumenige

Muškarac prirodno rumenih obraza, nastalih šibanjem vetra, visokokalorične hrane ( na koju se navikne još u prvim godinama života) i ostalih uzročnika punokrvnosti. Gotovo redovno Rus, Nemac u sandalama sa čarapama, ponegde se još može naći i u Srbiji, puca od zdravlja.

   

Srbijo, Srbijo, suzu sam pustio

Osećanje čoveka rođenog u Srbiji, stvoreno godinama obećanja, pocepanih gaća, kompromisa, Grand balerina, skorog ulaska u EU, gdržavnih granica koje su svaki dan bliže njegovoj kući, „pošteno zarađenih“ BMW X5-ica sa bukvarski obrazovanim spodobama unutra, slavljenja onih koji su zaslužili samo: "pu, stoko!" od nadrkane babe u prolazu, FT1P, činjenicom da će mu trebati pasoš da poseti rođenu babu i dedu sa Kosova, traženja veze za posao od 200 jevreja... Bez psovki, besa,žalbi, jer ne zna koga bi psovao, na koga bi iskaljivao bes (jer je previše ljudi koje bi rado zadavio) i kome bi se žalio - samo tihi konstantni bol i potajna nada za boljim sutra. Životari umesto da živi, uživajući u malim stvarima, jer u velikim ne može. Jedini svedok tog osećanja je povremena skrivena suza.

-Tata, što brišeš oči?
-Ma zaljutila mama ovu čorbu,razvalila je. Ajmo ja i ti malo napolje...

   

TV Slagalica Terminatori

Pripadnici generacije sadašnjih tridesetogodišnjaka, oni koji žare i pale u "pitaj kurac više kojim" ciklusima Slagalice. Oni su za ovu emisiju, ono što je Gale Kerber među čupavcima, dildo među igračkama za velike devojčice, i bivši diktator Ugande Idi Amin među ljubiteljima pohovanih ljudskih guzova. Gospoda, čije je odrastanje išlo uporedo sa emitovanjem najpopularnijeg srpskog kviza. Oni u klonji nisu drkali na Pan-erotiku, već su iz "Borbe" nasumice izvlačli slova, pa od istih sastavljali reči. Retko ko od njih je u ranoj mladosti nešto karo, ali zato skočko-pik-karo kombinaciju izvlače bez problema, k'o Luna Lu iz džepa dotrajali kurton, kad u VC odvuče devetnaestogodišnjeg kelnera.

U društvu im je retko k'o bacao kosku, izuzevši klince iz matematičke sekcije, ali zato slažu tačan broj pre nego što protivnik uspe da izgovori "STOP". Nemaju kafić ili restoran, ali zato poseduju "Metal-ineks" nameštaj, a atelje "Antre" Stara Pazova tepisi, im bleje i u kujni. Dok ostatak populacije reč "ortak" asocira na prijatelja, terminatori će se setiti 347. izdanja stripa "Zagor" gde je ovaj svog vernog pratioca Čika nazvao ortakom. Naravno, to je i konačno rešenje, jer terminatori su uvek u pravu. Najviše vole igru "Ko zna, zna", jer nema šta ne znaju. Od grada Kito, prestonice Ekvadora, sve do autora dela "Ispod svetla moskovskih lampi- Nastja trotoarka", ništa im neće promaći, jer sve je to bar jednom bilo u "Politikinom zabavniku", a oni poseduju sve brojeve. Nikad im se nije dizao na Brenu, prljave maštarije su im se uvek sastojale od aktuelnih voditeljki kviza, sa povremenim uletanjem u kadar, Mile Canić u mrežastim čarapama i gotik korsetu.

Fakultetski obrazovani ili ne, pripadnici generacije Slagalica terminatora, iz ciklusa u ciklus, razbijaju staro i mlado. Kojekakvi apsolventi, moleri kojima je hobi enigmatika, matore komunjare koje su završile žurnalistiku u Sarajevu, svi skupa mog samo da im zubima sviraju soložu o stidne dlačice. Iako Zeka Milioner pruža mnogo više para i tri pomoći, Deki Di Džej Pantelić čašćava aplauzom, SOS kanal u SMS kvizovima nudi slatke osmehe polupismenih radodajki, jebe se njima, ostali su verni svom kvizu. Zbog posvećenosti i lojalnosti, nek im svako veče bude dobro, brda im se u zlato pretvorila.

Voditeljka: U finalu 8643*4 pa sve to na kub, ciklusa TV "Slagalice", Marko Marković, 1977. godište, osvoio je kineski džip i sedam dana za 2 osobe, smeštaj bungalov u Banji Vrujci. Marko, vaši utisci?

MM: Utisci? Kolona Ge, Utisak Nedelje! Konačno, Olja Bećković. STOP! STOP!

Voditeljka: Hmm, dobro... Šta misli Vladimir Mrkalj, pravnik iz Beograda, 148:12, to je prilično ubedljiv rezultat?

VM: Ma svaka mu se dala, dečko je terminator. Zaslužio je da se vozi u džipcu, biće meni dosta i ovaj etison, ionako se ložim na Svetlanu Bojković, još od "Srećnih ljudi", kad je bila glavna sestra Valerija.

   

Jebemu gajde!

Ova opšte poznata psovka nastala je dolaskom Slovena na ove prostore. U to vreme na tadašnjem Balkanu živeli su Kelti, čiji je danas ovo nacionalni duvački istrument. Tada Sloveni nisu bili preterano radni ljudi, već su više voleli da pljačkaju susedno Vizantijsko carstvo. Kako legenda kaže, ubrzo su se spojili sa Keltima i zajedno sa njima počeli da napadaju i otimaju dragocenosti iz Vizantijskog carstva. U jednom od tih pohoda, Kelti i Sloveni su uspeli da opljačkaju celo jedno selo. Pošto su se namirili sa potrepštinama, odlučili su da u svom logoru organizuju zabavu. Pored hrane, pića i lepih žena, jedino od istrumenata što su imali za zabavu, bile su gajde. Posle nekoliko sati jela i pića ali i slušanje muzike iz ovog istrumenta, jedan Sloven se ustade sav izritiran, natrti se i prdne u prisustvu dva plemena. Na trenutak, svi pogledi bili su upereni ka njemu. A on se nasmeje i obrati se prisutnima: “Eto mali vidiš, ja bolje pevam na dupe nego ti na usta, jebemu gajde!” Svi prisutni počeše da se smeju a ova psovka postade primenjiva među Slovenima u situacijama kada neko nešto zajebe ili radi pogrešno.

   

Činovnička kiša

Kiša koja pljusne minut pre kraja radnog vremena, kao da zna kad se završava radno vreme kancelarijskih pacova i koja kao da želi da im upropasti ostatak dana.

...svi papiri odloženi, posao završen, muzika polagano svira....10 minuta do kraja radnog vremena...idila...polako se spremamo da idemo kući...Kad eto crnog oblaka, odjedared sakri' sunce i pljus...usra sve.
"Jao, vidi - kiša, činovnička prava, mater joj"..

   

Buržuj

Onaj koji je toliko pun keša da ne mora da liže poklopac od Eurokrema.

   

Konj sa B4 na A6

Seljak kupio novog Audija.

-Istovremeno, ovaj potez može da se odigra i u šahu.

   

Haški optuženik

Najviši čin u srpskoj vojsci.

   

Kad jajašci utihnu

Kraj.
Kačiš poslednje sjeme o klin.
Sada možeš da mu navučeš vunenu kapicu i da ga spakuješ u gaće slobodno.
Što si jebao, jebao si, nema više...
Možeš da pišeš knjigu o podvizima, ali samo će te sjećati kako je bilo nekad kad nisi morao da ga moliš da ustane i da obavlja svoj posao.
Ideš u penziju i svakodnevica biva tvoj komentar ''A ja mogah...'' kad prođe neka teta.

   

Violinista na krovu

Električar na krovu koji proverava da li su žice koje idu od krova do bandere u redu.

Nekada za ovu proveru na krov moraju ići dvojica električara, tada to postaje "gudački duo na krovu"

   

Srbija ima lepe žene i dobru rakiju

Veliki novinski naslov o strancu koji hvali Srbiju.

Veoma jadna pojava koja je gotovo svakodnevna i svakom iole normalnom čitaocu, novina sa tim naslovom može da ogadi kafu ili doručak. Najviše forsirano od strane besplatnih novina 24 časa, koje tu vest često prenose i kao glavnu vest dana.

Naime, ne bi bilo toliko jadno da našu zemlju pohvali neko ko je stvarno bitan u bilo kom segmentu života u zapadnim zemljama, pa onda i da se pohvališ s vremena na vreme, nego ti ljudi čije oni hvaljenje naše zemlje prenose potpuno su nebitni tamo, a opet samim tim što ih ovde izdižemo na naslovne strane, mi ispadamo smešni, a on mora da u svojim očima onda deluje bitan, jer eto, stiglo nam čudo iz Amerike, pa malo hvali domorodce.

Čak ponekad dotle ide da neki anonimni student iz Amerike dospe na naslovnicu samo zato što je izjavio kako je proputovao na stop kroz Evropu i kako mu je Srbija najomiljenija zemlja gde će sigurno doći da živi po završetku studija u rodnom mu Divljem zapadu. Naravno posle toga uzme kopiju novina, odnese kuće i priča svojim drugarima dok vare neku džidžu, kako smo smešna i jadna zemlja i kako ga podsećamo na njihove indijance.

A nama puno srce. Veliki stranci nam pohvalili rakiju i rekli kako bi nam jebali žene.

- SERBIA!!!
:smeška se i diže tri prsta, slika se za novine:

   

Balkanac

Veoma uravnotežena ličnost.
Možda sporo misli, ali zato brzo donosi zaključke.

   

Gola voda

Biti mokar do gole kože. A u stvari ni jedno ni drugo ne podrazumeva golotinju

mada...
On: Kakav pljusak, gola sam voda!
Ona: Udji. Jaooo, vidi, pa ti si stvarno mokar do gole kože, ajde skini to sa sebe, prehladiceš se tako...

   

Novinarska patka

Piša Olje Bećković.

Širim ljubav i proizvodnju. Zeleno.

   

novinarska patka

Nekada davno,u fina vremena,kada nije bilo zute stampe i kada se drzalo do nekakvog morala u novinarstvu,iza nepotvrdjenih vesti se stavljalo NT.To je dolazilo od latinskog non testatum.
Neki Nemac je pred stampu ubacivao takvu vest i diktirao slovoslagacu da bi to brze islo.Slovoslagac je umesto NT slozio onako kako je cuo: ente,sto kazu da na svapskom znaci patka ('tica patka,ne ona patka) i tako je to i odstampano.Posto se vest pokazala netacnom od tada je u zargonu za netacne vesti ostalo to ente

?
+2513
71
definicija