Prijava
   

Vreme naših roditelja

Ne tako daleko doba, za vreme kog je EX YU bila ravna samoj planeti Kripton. Kad su moj, komšijin i ortakov ćale išli u isto odeljenje i sva trojica bili đaci generacije. Vreme gde su oni, poput cele tadašnje omladine peške išli u Dubrovnik na more. Jebeš Supermena, kao klinci, oni skakali sa 15 metara visoke skele u šljunak, i ništa im nije bilo (za razliku od današnje "govnjave fejsbuk" generacije). Zemljom su hodala ženska polubožanstva, koja su karali, a pritom ničija keva nije imala odnose pre braka. Vreme koje je paradoks kao pojam nateralo da se samoubije.

   

Neutralan kao Švajcarska

Ko god da pobedi, on prođe najbolje. Večiti pobednik bez da se takmiči. Profiter uz najmanje rizike.

Ne staje ni na čiju stranu, al' sporazumno prećutkuje postupke onoga od koga može imati neke koristi. Objektivan onoliko koliko najsubjektivnija osoba može biti.

Neće te zajebati, ali će se u slučaju tvog pada praviti da te ne poznaje. Ako kojim slučajem uspeš da se povratiš, neće ti se čmariti, niti te po ramenima tapkati. Samo će se ponašati kao da se ništa nije desilo.

Kurva prevejana u svakom pogledu.

   

Ne služimo pijane goste

Trik iskusnih kafedžija, jer znajući srpski inat, pijani gost će u nameri da istera svoje da naruči piće i za sebe i za celu kafanu!

   

16 miliona bubrega

Jedini preostali finansijski potencijal u Srbiji.

   

Zvezdane Staze

Još jedan dokaz da čak i u 24. veku, posle izmišljene warp brzine, teleportacije, holodeka i najsofisticiranijeg oružija, lek za ćelavost i dalje ne postoji i nikada neće.

Jean-Luc Picard

?
+104
4
definicija