Prijava
   

Peglanje

Najbesmisleniji posao u istoriji civilizacije. Prelaziti vrelim metalom preko tkanine u cilju... Čega? Koliko čovek mora biti izmanipulisan da pristane na ovo? Mogući razlozi koje bi mogli da ubede iole inteligentno biće:
-Odeća izgleda urednije.(Ali samo dok se ne načini ikakav pokret, ne znam da li je do mene ali mi se čini da se samim procesom oblačenja odeća gužva)
-Sterilizacija odeće.(Hiljade godina civilizacije je dovelo do toga da se u nasoj beloj košulji može zadržati buva ili smrtonosna baktrija koja se može zakačiti za vašu pimplu i tamo čekati svojih pet minuta pogodnih za razmnožavanje, i hiljade godina civilizacije je dovelo do samo jednog rešenja za to: trljati košulju, svaki komad garderobe posebno, kao i svaki definisan ili nedefinisan komad tkanine vrelim metalom dok se potroši dovoljno struje za omanju farmu pilića, s tim sto novije pegle imaju fazon peglanja na paru, kojom se povećava vlažnost tkanine, a za neke bakterije je to kao da ste im uveli struju i vodu).

   

Građen za šah

Osoba koja ne može da se pohvali svojom muskulaturom. Obično je izrazito žgoljava, ali ne spada u onaj tip ljudi koji su žgoljavi i žilavi, srčani. Ne, naš akter je trom, usporen i pritom mršav kao stablo trske. Užasava se na samu pomisao o nekom sportu. Nije u stanju da uhvati loptu. Ako bi mu neko slučajno bacio istu on bi se sklupčao i uspaničio kao da si bacio
bombu u njegovom pravcu. Antitalenat je za sve što uključuje neko kretanje.
Međutim, takve osobe su najčešće odlični učenici, pa iz priloženog možemo zaključiti da su idealno građene za šah.

-Pazi onog bogalja, ne može da potrefi tablu a kamoli obruč.
-Najjače je to što Jelena baci loptu dalje od njega.
-Ma taj je građen samo za šah, ni za šta drugo.
-I šah je za njega napor,
teške brate one figure.
-Nije, jak je on.

banovan do 03.08.2038. 18:26
?
-1
0
definicija