Prijava
   

Rasista u Srbiji

Celavi cika u cipelama marke Doctor Martens Airwair sa natpisom na dusku '14/88' i istetoviranom swastikom na potiljku koji mrzi oba crnca u gradu...

   

Dragan Đilas

Poznati beogradski golubar.U slobodno vreme (kad ne juri golubice po kabinetu) omiljeni hobi mu je uživljavanje u ulogu gradonačelnika grada Beograda.
(vidi sliku)

   

Zdrav život

Pet dana pred platu, na kraju svakog meseca.

Ne pijem, ne pušim, jedem umereno ( komšijska jabuka, trešnja, plastenik, bilo šta..), novonastalo slobodno vreme provedem uglavnom u prirodi, šetanje, razmišljanje o nečemu lepom..

   

Nije važno ciljati u metu, važno je mećati u cilj!

Moto svakog iskusnog jebača!

Tata danas sam naciljao jednu 'naš kakva je!
Sine nije važno ciljati u metu, važno je mećati u cilj!

   

Neće to nigde!

Sjajan način da stvari odu po kurcu. Za vreme ozbiljnog posla, i mukotrpnog rada, ako se čuje ovo, to je znak da je jednoj strani dosadilo to što rade, i skarabudžiće to nadvoje natroje...Kasnije će se obiti o glavu!

-Kume, mislim da je taj točak dovoljno stegnut! Neće to nigde!
-Ma i to je što kažeš! Ajmo na pivo.
-ajmo

(nedelju dana kasnije)

-Kučko jedno, dam ti auto na pola sata, i već uspeš da odvališ točak! Šta si bre znala, sad opet moram da maltretiram kuma!

   

Strejt parada

Parada na kojoj se muškarci šetaju sa svojim devojčicama, ližu im sise, drže se za ruke, i nose različite transparente na kojima piše, recimo kod muškaraca "Volim pičku", "There is no shame to be straight"... i kod žena "Volim ga u sebi", "Živim za Kurac"... Ovakva parada ima za cilj, tj. nema nikakav cilj. Ne traži se ravnopravnost, jer je to sasvim normalno (za razliku od onih), ne traži se donošenje novih zakona jer je to zakon prirode (gde ste vidili da se jebu dva slona???) Živela strejt parada!

   

Nema težinu da se obesi!

Suroviji oblik, izreke, mršava ko grana! Prevazilazi čak i onu, "Kolko je mršava, ima trijes kila sa sve krevetom" Ako su u pitanju devojke, obično su to rahitične noge, i tanane ručice, sise su zakržljale i nedorasle, a kod muškaraca, je malo telo, sa velikom glavom koja ne pasuje na donji trap. Obično vako mršave osobe liče na lizalicu!

-Toša smuvo onu malu, vetronošu!
-Što vetronoša?
-Pa, kolko je mršava, kad dune vetar za nju nije bezbedno da hoda ulicom!
-To se kaže, nema težinu da se obesi!
(hihihi)

   

Imam gasove

Bespotreban trud da ispadneš kulturan. Prdn'o si i gotovo.

#142
+22561
359
definicija