Prijava
   

dorcol

Tako se u davna vremena zvao danasnji deo Beograda Cordol

Tebra, znas kako se nekad zvao Cordol?
?
Dorcol!

   

Dorćol

Kraj u Beogradu, najstariji, ime dobio po četiri ulice odnosno raskrsnici na turskom, mesto gde žive i šiptari i jevreji i cigani i Srbi i ostale rase, polovi i seksualna opredeljenja u miru, slozi i slobodi. Idealan za početak biznisa sa drogom (nema ko ne valja, što možda ne valja), ribe su isfrustrirane do bola, "takozvani krimosi" još više, ali šta da se radi kada za njega srce i kuca i diše.

   

Dorćol

Deo Beograda sa najvećom količinom psećih govana na ulicama.

Buržuji su mislili da njihovi fensi kerovi ne seru, kad su davali po 1000 evra za štenad.A, ne d'o bog da se sagnu sa onom kesicom, kojih ima u tom delu grada na svakom ćošku, da pokupe.

   

Dorćol

Najnaseljenije naselje u Srbiji. Svi bi da su odatle.

1. Odakle si brate?-pita, recimo, Ljižanin rodjaka iz Beograda.
Sa Dorćola tebra!-a on iz Marinkove Bare.

2. Rešio Piroćanac da se ženi i kaže to roditeljima.
-Lele sinko, odakle je snajka, jel iz Pirot?
-Jok.
-Iz Belu Palanku?
-Ne.
-Iz Babušnicu?
-Neje.
-Iz Niš?
-Ma jok, iz Beograd i to iz Dorćol!
-Lele pa taj lenja, gradska devojka, nema da radi po kuću.
Posle svadbe, legli svi da spavaju a kad se probudili vide svekar i svekrva da je sve sredjeno, krave pomužene, hleb ispečen, sve ekstra.
-Sinko, koj ovo završio, ti li si?
-Ne mamo, mora da je snaška!
Odu oni da je pitaju:
-Snaške mi smo mislili da si ti lenja i da se skitaš, a ti baš kako što treba!
-Slušaj čale, meni je kurca preko glave, oču malo da budem domačica!

   

Tipovi frajera i riba na bazenu

Muškarci se dele na:
1) pozere
Oni čine 90% populacije muških kupača. Uglavnom su išli u teretanu tokom cele godine, pumpali se, kljukali steroidima i došli na bazen da ponosno pokažu svoje izvajano telo posle nekoliko meseci/godina predanog rada. Oni neće ulaziti u vodu, već šetati samo oko bazena. Ako i uđu u vodu, samo će izvesti jedan virtuozni skok (da pokažu kako su iskusni u vodi, jelte) i to je sve od njihovog kupanja. Eventualno će se držati za ivicu bazena zbog isticanja bicepsa i tricepsa.
Češće će posmatrati nabildovane muškarce i pitati se šta su koristili da bi se nabildovali i šta im je definisano, nego devojke. Najrazvijeniji od njih stvaraju posebno kvlt društvo gde se igra odbojka, a za to treba imati najbolje moguće telo. Neretko nose i naočare, pa čak ima i primeraka koji takvi čak uđu i u bazen.
2) društvo
Uvek na bazen dolaze sa loptom, igraju se srede, a žrtvu prskaju i dave. Jedni od normalnijih primeraka.
3) mladi tata
Čovek koji se barem 7 dana ne brije da bi ostavio što muževniji utisak. Nakon sedmog dana dođe sa detetom od 1-2 godine. Brčkaju se u velikom bazenu, tata ga sve vreme drži, ali ne toliko da se dete ne bi udavilo, već da bi istakao bicepse i tricepse. Dok drži dete, gleda unaokolo i traži mladu mamu.
4) zajebant
Lik koji će se šunjati unaokolo i gurati ljude u vodu, otimati im loptu i šutnuti boga-pitaj-gde i daviti manje od sebe.
5) takmičar
Lik koji će stalno isprobavati nove skokove, meriti koliko dugo može da izdrži pod vodom, takmičiti se sa ostalima ko će pre preplivati bazen u širinu i dužinu...
6) doš' sam da te pitam da furamo
Lik koji je tu sa ribom. Najčešće će se zavući u jedan ćošak bazena i cmakati se do mile volje, poneki put otići malo dublje. On će kao da je davi, ona će kroz smeh da ga gura od sebe uz "kretenu, hihihi".
7) ofingeri
Oni koji se okače o kraj bazena odakle posmatraju devojke i tu provedu 90% vremena. Njihova svrha je još i da ometaju ulazak i izlazak iz bazena, skakanje u vodu, kao i da te namršteno pogledaju ako ih isprskaš.
8) pičkopaćenici
Dvojica-trojica prilično ružnih i često dosta dlakavih momaka koji su previše nesposobni da išta smuvaju, te samo gledaju unaokolo i komentarišu ribe koje im posle služe kao materijal za masturbaciju. Definitivno najjadniji likovi na bazenu.

Žene se dele na:
1) pozerke
Došle su zato što su hot i imaju bujno poprsje. Išle su prethodnih mesec dana na kvarcovanje, a reći će ti da su bile na moru. Uglavnom će sedeti na ivici bazena, 2 sata prskajući stomak i mokrim rukama prelaziti preko grudi. Eventualno ako uđu u vodu, ne kvase kosu, uvek im je glava iznad vode, kao i grudi, koje eventualno dodiruju površinu vode da bi raspalile mušku maštu.
2) plivačice
Devojka koja nikad ne izlazi iz vode i koja je došla na bazen, verovali ili ne, da se kupa. Ne zanimaju je muškarci, uglavnom pliva i roni, izađe da se osunča i ode kući.

?
-8
0
definicija