Prijava
   

Svadbeni marš

Trenutak kada kum ispred opštine zafrljači bombone i metalne novčiće iz sve snage, da bi se Cigančići rastrčali po njih što dalje.

- Evo vam bombone, jebale vas bombone. Ae marš!

   

Majka je praćkom hranila

Ekvivalent izrazu Popu iz sanduka utekla. Kažemo za djevojke kojim je glava kao oštar panj. Takvih panjeva je zaista malo, ali kao što na njih ne možemo stavljati drva za sječu zbog lako ostvarivog promašaja i udara sjekire u cjevanicu, tako ni sa ovim "tigricama" ne možemo ostvariti povoljan kontakt. Inače su vrlo napasne i smorne pa tako moramo koristiti "Alfa-mužjak" - dijalekt kako bi razjebali situaciju. Najčešća upoznavanja ove vrste su na svadbama, krštenjima, i slavama. Kako je u pitanju posebna prilika, pripadnice u ovom slučaju ružnijeg pola dolaze sa frizurama iz salona, ali kako im je glava kao oštar panj, estetičnost ne izlazi baš na svjetlost dana.

Srećan i dug zajednički život, mladencima želi prija Stojaaaaa! Idemoo, pjevaj ujkooo pjevaj rodee...
Dolazi Panj u akciju: Ej mali, kako si samo ultra sladak, jel' ti to i inače tako il' samo po svadbama?
- Samo po svadbama, inače sam nenadjebivo ružan...
Panj: Haha, još si mi i zanimljiv.... šta misliš večeras da nam se zvijezde podudare, da osjetiš čar mog univerzuma?
- Bi' ja rado, al' moram njivu izorat, ne merem se više zajebavat, nema šamse...
Panj: Čak si i radnik?! Pa ti si savršen muškarac!
- Mrš pička ti materina, šta ti je koji kurac više?! Mogu samo ako želiš Da ti odem kosilicu zavarit' ?! Mrš!

   

Mirko Alvirović

Glavni i stalni mrsomud u emisiji SAT plus. Kaznena ekspedicija naručenih auto-testova koja sledi za sve koji nedeljom popodne gledaju RTS. Svoje nadiskustvo u saobraćaju iskazuje mahanjem ruku i prekidanjem sagovornika dok govori, osim kada je gost neko iz vlasti, kada sledi komunjarsko ulizivanje. Dan provodi u auto patrolama do Paralije ili Budve, pri brzinama oko 200km/h na autoputu - OPREZ!. Leto provodi u perionici para NAVAK, soleći pamet o bezbednosti na putu, reklamirajući usput partnerska vozila. Reprizira emisije u toku letnjeg perioda je "na zahtev gledalaca" a i ponekog sponzora.

Da mu neko stavi mačeve u ruke sve kamermane bi saseckao.

?
+28
2
definicija