Prijava
   

Rubikova kocka

Jedna od brojnih mehaničkih zavrzlama. Za običan svijet zajebana skoro kao kopča na grudnjaku, iako je do Rubikove kocke lakše doći (mada prodavnice ženskog intimnog veša mogu biti dobra polazna tačka). Neki je rješavaju jednom rukom, u roku od nekoliko sekundi.

Meni to do sad nije uspjelo. Uvijek moram da pogledam gdje su uperene one žičice, pa koja strana ide preko koje... Ni to što je mrak takođe ne pomaže.

Komentari

to kad madjar izmisli :+)

:)
Hm... pitam se da li mađarski grudnjaci dolaze sa mini-Rubikovom kockom umjesto kopče? :)

eeeeee ja kad god procitam tvoj nik pocinjem da pevam in side out

Jok, more, Alphaville.
A za žičice ima fora, kao i za kocku... Pokazala mi bivša, i jedno i drugo... Eh, imala je jako kvalitetan materijal za popunjavanje korpica... Jebi ga, ne smem dalje, sustiže me blues...

Ja umem da sklopim celu kocku.I to bez rasturanja,nego ono-na pošteno samo okretanjem,ali ne baš za par sekundi.Treba mi između 10 minuta do sat-dva.Jebem li ga od čega to zavisi.A brusevi nikada nisu bili problem...To bre može i da se pokida poneki put,i još da bude dobra fora.Kao nalet strasti i tako to.Jedino što posle moraš da kupiš drugi.Ipak red je...Greota da ga drugi kupi a ti da ga cepaš.

Za vreme bombardovanja sam se istrenirao i sklapao za 1:35 ( minut tri'es' pet ). Sada, zavisno od toga u kakvom je stanju kocka, mogu da sklopim za 2 2 i po minuta maksimum :)

Nije vama lako, sad' su skoro svi brusevi armirani.

Neki je rješavaju jednom rukom, u roku od nekoliko sekundi.

Pirić. +