Prijava
   

Sekta kupaca "Macintosh/Apple" proizvoda

Merino ovce koje najvise runa daju.

I-pod nano: 230 €
I-pod touch: 450 €
I-pad: 750 €
I-phone: 800 €
MacBook Pro: 2600 €

Komentari

Možeš da staviš i nešto kao I-pay... I-pay I-pod... I sl... Dobra, svejedno. :)

Kupiš u Americi,prodaš ovde i zaradiš dobro :D

свашта би им ја још смислио... ајбатеријскулампу за 150 јура, ајпривезакзакључеве са ЛЕД диодом за 170 јура, ајласрпоинтер за 250 јура, ајпиезоупаљач за цигарете за 1110 јур... него глупи амери немају појма....

Brate, nadam se da si stavio kopirajt na te ideje, jer ukoliko nisi, ovi iz Epla vec rade na tome.

jes sve tacno, a ja se i dalje palim na apple...kakav glupan

Ako smo "sekta", evo tebi minus.

Uzgred, to "sekta" ti se ne uklapa jer "sekte" su grupe koje su nastale odvajanjem od neke druge grupe, a Apple nije nastao odvajanjem od Microsofta, niti su prvi Apple računari nastali po uzoru na takozvani PC, nego baš naprotiv (Apple je osnovan pre Microsofta, Bill Gates je radio za Apple, takozvani PC računari su nastali kao IBM-ov odgovor na kućne računare koje je Apple pravio, Windows je nastao nakon što je Bill Gates video kako izgleda OS sa grafičkim okruženjem na Appleovim računarima... i da ne nabrajam).

Inače, verovao ti ili ne, teško da ćeš naći neki PC laptop koji je jeftiniji od MacBook Pro, a da nudi isto ili bar slično (pod tim mislim da nudi iste performanse, da baterija isto traje, da ima jednako kvalitetan ekran, da dolazi uz legalan software... i da ne nabrajam). Možda se čak i iznenadiš kad budeš shvatio da su neki PC laptopovi čak i skuplji nego MacBook Pro, a imaju lošije performanse.

Ne možeš da porediš cenu MacBook Pro notebooka sa cenom neke desktop PC konfiguracije niti sa cenom nekog prosečnog PC laptopa koji je dosta slabiji.

Marcus85
Који си примаријус.

Znaci kupci mercedesa su sekta takodje?

Nemojte mi se, molim Vas, nuditi...

Siguran sam da autor ove definicije nije imao namjeru da zvuči kao iskompleksirana sirotinja već da ukaže na neke anomalije u društvu danas