Prijava
 1.    

  Vino u tetrapaku

  Zuckasta tecnost nepoznatog porekla,hemijskog sastava i ukusa.Obicno ima neki random naziv kao 'Rizling-stono suvo belo vino'.
  Dozvoljeni dnevni unos nepostoji,tacnije u svakom slucaju ce jutro posle konzumacije glava da vam bude kao loto bubanj.

  Kupuju ga klinci bez para,kafici,koji ga kasnije razvodne da ubiju taj chernobil/hemija/olovni ukus i prodaju ga po ceni nekog vrhunskog domaceg vina,matore drtine sa ugla,jer im to dodje kao MUTE dugme za njihove skleroticne supruge i likovi koji idu na rodjendan preko kurca kod nekog koga ni neznaju pa nece da trose pare.
  TETRAPAK JE ZA SOKOVE I MLEKO,NE ZA VINO!!!

  -E zvao nas Rade na rodjendan.
  -Ko bre?
  -Ma Rade,znas ga sa trga.Video sam ga sinoc pa je rekao da dodjem.A i sta te boli kurac,napices se za dzabe.
  -Ma kurac za dzabe,sta da mu kupimo za poklon?
  -Pihh,pa tetrapak vino,izgeda tesko i skupo kad ga zapakujes.
  -Ti nisi normalan,pa valjda ce da oseti da bucka?!
  -Sta bre seres vise,aj bezi kuci,spremi se,kupi vino i palimo

  -Ocemo da se napijemo,slobodan sam sutra?
  -Jedino da se nazderemo od caletovog briona,posto ja nemam ni dinara!
  -Pa zar nisi dobio na kladionici?
  -Nisam,sjebali me Italijani,jebiga.
  -E,jebem ti zabare,aj dodji picemo onu brlju od vina iz tetrapaka.

 2.    

  vino u tetrapaku

  Ovaj sirokorasprostranjeni proizvod je svoju slavu na srpskom trzistu stekao iskljucivo zbog reci tetrapak. Jer svima su nam,za vreme sankcije I plata od 1 000 000 000 000 dinara koja je vredela cirka 5 maraka, ostali u glavi “natura” sokovi tipa Frutele, Step-a, ili ti svima nam poznatog “Vitaminka” I sama rec tetrapak, podseca na one 100% vocne sokove marke fructal, next, i sta ti ja znam sokove, koji su bili privilegija burzujske dece, i dok su svi muckali u flasi od kisele vode, u najbolju ruku “babin domaci sok od zove” oni su na slamcicu pili next-ice od 0.2L…
  Zbog toga rec tetrapak je u slucaju vina, budila u nama neku posebnu mastu…
  Ukus kao I ukus svakog do tada probanog sirceta, odlican, cak mu ne bi ni prijala staklena ambalaza, jer sto kazu tamo iz tetra pak korporacije, da unutrasnjost njihovih kutija ili ti tetra pakova, ima Bog zna kakva lekovita svojstva, veca od svake banje u Srbiji, cak I od cuvenog blata u Igalu, gde je cak i Tito lecio svoju sjebanu nogu. Samim tim, ovo vino je postalo veoma popularan proizvod kod omladine, jer sta je omladini alkoholni cilj, samo da se oblebaju,ne da gustiraju vina i rakije od pre 30 godina,a u njihovom slucaju kvalitetu pianosti jedino moze biti ravna kolicina potrosenih para za to, zbog toga vino u tetrapaku zauzima visoko prvo mesto, koje deli mozda sa fraklicima neke “organske” rakije, tipa “manastirke” ili nekog “stoka” koji je farban Negro bombonama.
  I njegova cena od cirka 100 dinara za jednu kilu, takodje ga svrstva u tip pica “daj sta das” ili se moze takodje nazvati “kad je dzabe I sirce je slatko”