Voće i gusti sok

ПАНЋЕРА 2015-02-22 19:33:02 +0000

Банане и густи сок - шаблон који се поштује, брига која се показује.
Дар пацијенту при посети након операције. Како су воће и густи сок добри по здравље, тако се болеснику ни под разно не носи кока кола, пљуге и вопс, него ово, у нади да ће окрепити дух и тело ефектом којим то чини хлеб младости и здравља - тонус. Сама помисао на мешавину штетних обојених сокова и болесника у Милинку који дарује буди стрес и бунило до те мере да се током боравка у болничкој соби, уз непријатан мирис болничке постеље према пацијенту односи као према квадраплегичару; са осмехом буним бриге, погледа обавијеног нежношћу, тоном родитељске љубави и с освртом на неозбиљне теме, како би овом очајнику ублажио бол, чемер и штрок који шири маторац кревет до њега. А воће и густи сок су ту да потпомогну при овом сложеном односу и продубе наизглед надреалну бригу.

- Је л то нека дијета, шта? Решио да се ослободиш масних слојева? Пао неки шке? А? Чим си уместо литре коле да утолиш шећер купио кило банана а?
- Ма јок, Маји вадили крајнике.
- Опааа.

11
40 : 6
  1. Маја проширила радни простор.
    ++++

  2. Ala si se raspisao :D vrh.

  3. иде ово теби од руке +

  4. Odlična.
    Bila sam u poseti, sve je baš kao što si opisao i čujem sledeći razgovor:
    -Alo...pa evo...hm, kako sam...ide na bolje, al' ceo dan gledam u plafon! Znaš i to je bolje nego da gledam popa u čarape.

  5. ja kad bih isao uglavnom sam bio preterano ljubazan, a i tada me uhvati neka najsilovitija moguca empatija

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.