Prijava
   

Voodoo lutka

Ono što je svako makar jednom poželeo u životu. Dovoljno je setiti se npr: profesorke hemije iz srednje, rendom šalteruše iz pošte ili bivšeg dečka/devojke i želja za manijakalnim zabadanjem oštrog predmeta u telo lutke koja je povezana nekom čudnom povratnom spregom sa osobom koju želimo da izmasakriramo, prosto izbija iz svih pora našeg tela. Nažalost, u nedostatku voodoo lutkica, uglavnom se koriste alternativne metode za izbacivanje negativne energije, kao što su lupanje pesnicom u zid ili provera savistljivosti tastature.

- Ovo ti je za ono što si me prevarila sa onim što ti je samo drug...TRŠ!...ovo ti je što si nosila čarape na sandale na svadbi mog brata...TRŠ!...ovo ti je jer si drugaricama pričala da imam mali kurac...TRŠ!...i da loše jebem...TRŠ!...i da plačem kad svršavam...TRŠ!...a, je l vidiš kako je bilo Indijani Džonsu, a, kurvo...TRŠ!...uh, koje olakšanje.

Komentari

A matori meni bi trebala jedna takva ++++ :))

Ja sam mojim profesorima u srednjoj izduvavao gume na kolima. Posto ih je gomila ljudi mrzela, nisu mogli da provale ko je. E to je olaksanje, gledati skota kako napizden odlazi kuci autobusom, i moli Boga da mu neko ne digne kola dok se ne vrati ;] Nekad su ih i gurali do obliznje benzinske da naduvaju gome, to je bila poslastica

ali carape na sandale mi je omiljeno... :)
neoprostivo :)

Užasno, užasno želim tu divnu lutkicu...uh, što bih je izmaltretirala, ma raskomadala bih je........nadam se da ne zvučim kao psihopata.

"e l vidiš kako je bilo Indijani Džonsu" :D

Znas kako bi Frojd protumacio to sto si prvo stavio "bivseg decka" pa tek posle "devojke" ?

Čovek je džentlmen, na prvo mesto stavlja ono što je potrebno suprotnom, pa tek onda svom polu:)

Dosad sam samo sumnjao , ali sada ste - totally busted.

Čarape na sandale!!!