Prijava

Nisam kuci,kad budem saljem

"Pre nekoliko godina u Beogradu dadilja je ostala kući da čuva decu dok su roditelji otišli na proslavu Nove Godine. U 23:14 u sobi je zatekla mračni obris. Kada je pozvala roditelje da pita šta je to oni su joj rekli da brzo izvede decu napolje ali deca su bila zaklana. Takođeje i dadilja kasnije pronađena zaklana. Pre tri godine ova poruka je stigla Srđanu Petroviću (17) iz Nove Varoši. On je ignorisao ovu poruku i pronađen je zaklan. Milici Ignjatović (19) iz Kikinde je takođe stigla ova poruka, a ona je poslala na 4 broja i ujutru je se probudila bez jednog uva. Jovanu Kaljeviću (48) iz Bosilegradaje takođe stigla a on je poslao na 9 brojeva i ujutro mu je umrla majka. A Kristini Matijević (13) iz Bg je takođe stigla i poslala je na 15 brojeva i ujutro joj ništa nije falilo. Ako pošalješ: 0-bićeš zaklana, 1-5-ostaćeš bez dela tela, 6-10-umreće ti neko, 11-15-mračni obris će te zaobići.. p.s. poruku možeš vratiti.."

HAHAHAHHAHAHAHAHA!! Ako me sutra ne bude,... :))

"Jebo te, uključi taj telefon!"

koji nam je sutra prvi cas,izgubio sam raspored

NEMOGU VOZIM ZA XRVATSKU POZDRAV

Ej sta mi sutra imamo za kolokvijum? Meni svi kazu razlicito...

Xa xa xa. Da nećeš možda na večeru da te izvedem

"Danas je dan na koji su se Romeo i Julija prwi put poljubili. U roku od 24h pošalji ovu poruku na najmanje 7 brojewa, i do kraja nedelje poljubiće te osoba koja bi žiwot dala za tebe. Ako ne pošalješ dalje, umrećeš od neuzvraćene ljubawi. Ne briši, owo stwarno deluje."

Xaxaxa, brate, hwala.ti
Punoo...izmucih.te

Blizi se 2009.pomisli tri zelje posalji owo najmanje na 3 br. i swe u 2009 ce ti ici super...Ako ne posaljes swe ce ti ici naopacke-skola, ljubaw...Swe

Posalji seju na poruku 67

hey frende.hvala na lijepim čestitkama, evo mene doma, tk kot vedno ti ostaješ najboljši frnd.mwa

Hahahahahahahahaha a neka ahahahahaha

Serem to je asmir

Kako o chemu pricham? A dobro zezash me. O prolecu pricham.

ej pa kulerko jedna oli odreagirat :)?

E,jel imas 2 jajeta na zajam?