Prijava

Ok, ovim vidimo da je Pantelic na 4 meca manje dao 1 gol manje, s tim da je zavrsio karijeru, a da je Danko dao jedan gol vise na 4 meca vise i jos uvek je u sastavu. Sto dalje implicira da Pantela postize cesce golove.

Uostalom, opet potencirate to da se Danko pljuje jer je Grobar,a ne zato sto je uzasan.

EDIT:

lazovic grejao klupu pantelicu a pantelic nije znao gde se nalazi.

pogledaj u tom trenutku kada greje klupu Danko Pantelicu, kako Pantelic igra u svojim klubovima. Po meni Zigic-Pantelic u bili vrhunski tandem, koji nas je i odveo na svetsko.

To da je preloš stoji da je dobar ne bi ga poredili sa pantelom lolo

i pantelic i lazovic su copine, jedini polu normalni napadac sto smo imali jos od recimo kezmana je zigic.

Hahaha koliko smo mi generalno u kurcu, kad se vode rasprave o tome ko je bolji napadač Lazović ili Pantelić. I jedan i drugi nisu ni za prvu postavu Malte.

ja i nisam nesto gledao poslednje debakle reprezentacije, al realno, mogli bi da probaju sa mrdjom i skuleticem ako nisu. jel jesu?

i sad se razmisljam dal sam ikad video nasu reprezentaciju sa dva napadaca. mislim da nisam... jel se promenilo to?

ne znam ni sto kenjam ovde, ko da je bitno bilo sta u vezi sa fudbalskom reprezentacijom...

Igramo sa dva napadača kad jurimo rezultat lolo...ni ja se ne sećam da smo posle Radomira igrali sa dva špica. Možda u nekoj prijateljskoj, mada pitanje je i to. Jebem li ga, i ja mislim da je Škuletar drvo, koji je dobar za našu ligu samo, ali bih mu definitivno dao šansu pre jebenog Lazovića. A za Mrdju sam čuo da je solidan u Japanu, mada njega kad god su zvali u repku, ništa nije pokazao. Mitrović i Djordjević su naši najbolji napadači po meni trenutno.

http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/35643/medium_images.jpg

koja faca leptijebem. hteo sam ovo odavno da napisem, sad se setih. spunky :)

spunk (spʌŋk)
n
1. courage or spirit
2. Brit a slang word for semen

Ja nisam ni rekao da je pantela bio dobar ali reci da je danko bog doktor majstor za bilo koga je ljut kretenizam. Danko nije doktor ni za mene sada dok imam sancovu kragnu.

pseto smislio sam ti pesmu

mradja definitivno bolji od lazovica.pantelic i lazovic 2 nemaca pojma.

Škuletić je trenutno Oliver Birof za Lazovića.

Škuletić je jedini čoek koji u ovom trenutko more da opali po golu iz bilo koje situacije. I hoće to da radi i voli. E sad što pogodi stativu i treba mu 15 šuteva za 2 gola je drugo. I realno - nemamo vezni red koji bi tako često hranio Škuletu loptama. Tako da kurčina.

SAVO MILOŠEVIĆU VRATI SE!

Ја мислио Лазовић се вратио да умре у Партизану а он дошао да лови нови уговор преко гране.

I realno - nemamo vezni red koji bi tako često hranio Škuletu loptama.

Pa pazi, meni vezni red Matic-Ljajijc-Tadic-Markovic/neko drugi zvuci sasvim solidno za hranjenje... Samo sto prvo ne igra jedan, pa drugi, pa treci, pa jedan nije u formi, pa ovaj ne igra u svom klubu.. I tako u nedogled. A ima potencijala.

Pa nasi su u stvari sujetna govna koja vise vole da greju klupu u sitiju nego da igraju svaku po 90 minuta u totenhemu/juventusu/milanu/atletiko madridu/arsenalu i onda ne mozes da skrpis tim od igraca koju igraju konstatno a da to nije u kosicama/zvezdi/partizanu/legiji/urawi

Ja ne vidim sta bi falilo veznom redu Gavric-Bosancic-Nikola Ninkovic-Grbic.