Prijava

Golman nijedan nije tacan u glavu. Ali, je l' moze neko da mi kaze sta je to Rajko kod golova pogresio? Po komentarima ispade da je primio dva "Kahriman" gola.. Decko je skinuo dva cista zicera, ni kod jednog gola nije bila njegova greska.

Rukavina nikad nije znao, ponajmanje sad sa 32 godine. Ne znam u čemu je fazon sa njim već 10 godina u repstaciji

Spas za reprezentaciju Srbije je Horhe. Ne znam jel ima neki trener sa tim imenom ili neki juznamerikanac igrac naseg porekla, ali dok ne budemo imali Horhea, nema go kurac.

Ima horhe kampos, onaj golman sa lsd dresovima

E kad nadju Horhea nek se jave.

Ja kad sam rekao da ne gledam dok igra tosic mislio sam na onog malog zvalavog, nisam mogao ni da zamislim da ce ovaj glavati zvalavi igrati lol

ja sam bio ubedjen da je jagoš vuković neki navijač koji je poginuo i kome se stalno skandira na utakmicama

Njemu smo se smejali jos kad je u zvezdu dosao jebote

Nije došao, kolko se sećam (a sećam se) on je prošao mlađe selekcije Zvezde.

I posle u njoj odigrao fazon 5 tekmi.

Nisam zadovoljan rezultatom. Imamo dosta pomaka u igri, to je više nego očigledno. Nemamo muda, i to je očigledno. Taktika se nazirala čitavu utakmicu pa i kretnje igrača u skladu s tim. Druga je stvar što su nam bokovi, poprilično ključni za ovu taktiku, baš loši. Ipak, po meni, najveći napredak je taj što niko nije prigovarao sudiji i što zbog toga nismo dobili kartone.

nisam gledao hvala bogu, zaboravio da je danas...
inace mogu da projektujem u glavi tacno nasta je sve licilo.
Taj rajkovic je pravi zvalavko nadobudni, uopste mi se ne svidja lik....jos od osvajanja zlata sa orlicima, nekako se previse gura u prvi plan i misli da je zasluzniji nego sto jeste...pa ono izvodjenje odlucujuceg penala i to ma mrs bre celavi debilko.

a prekljuce gledam tadica, grujica i karleusu kad su davali izjave...aj ova dvojica i sastave recenicu i sve, al kad je karleusa poceo da prica meni je suza krenula kunem vam se....pa decko je sam od sebe pocrveneo jer vidi da se zapetljao da ne zna sta ce da kaze...
pitaju ga kao dal oseca podrsku naroda, on nesto kenja kao pa mi smo posle kosarkasa najbolji u ovoj zemlji...pa tu shvati da to i nije bas tako, pa onda ubaci i odbojkasa i vaterpolista, rukometasa....pa kaze i zvedza je uradila uspeh i partizan i vojvodina...i cukaricki...tako neke nebuloze bas me blam bio preveliki jbt stvarno su fudbaleri gluperde najjadnije izvini majko i ti si fudbaler

Dusko je najgluplji momak u vasioni, ali ima dobru dusu

Nešto poput tebe, samo sa dobrom dušom.

Ali, je l' moze neko da mi kaze sta je to Rajko kod golova pogresio?

nije kod golova.ako si gledao tekmu,primetio si da je driblao i da je sreca sto su i oni sakati pa mu nisu oteli loptu.golman ne dribla.

Izgleda uspaniceno,samo cekas kad ce nesto da zajebe.

Odlično je i cenio da će kod prvog gola Bane da je metar ispred njega skrene u njegovom pravcu, pa nije ni pokušao da se baci na nju nakon šuta Iraca.

Bilo je i ono iz ofsajda dok jos nije cuo sudiju ostao je ukopan u mestu i ispratio loptu pogledo kako ulazi u go.

Pa da, tu je odlično i šmekerski cenio da je ofsajd, stvarno mu se nema šta zameriti.

ma gledo sam ga i kad su bili svi gostovali kod ivanovica u emisiji, decko je prepotenko obicni samo se nesto trpa u prvi plan bas je iritantan ko mu jebe mater